forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Leonardo 3 - 6
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 02/06/2009 : 18:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message  Reply with Quote
Eno ga u strip knjižari "Stripovi na kvadrat"

Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/06/2009 : 18:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
u sto ovo dobro izgleda
Koliko kosta

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 02/06/2009 : 19:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
79 kn
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 02/06/2009 : 19:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
a sta vam je ovo

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 02/06/2009 19:48:40
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19361 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/06/2009 : 19:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
povoljno...valjda je dobro...nije mi nešto previše poznat taj Leonardo,sačekaću reakcije vas
poznavatelja.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/06/2009 : 19:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A koliko strana
Izvinjavam se ako sam dosadan

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 02/06/2009 : 20:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by kreŠa

A koliko strana
Izvinjavam se ako sam dosadan

Ja radio i mislim da imaju po 48 strana

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 02/06/2009 : 20:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
prva 2 broja izdali Izvori

http://www.izvori.com/knjiga.php?id=20

http://www.izvori.com/knjiga.php?id=21
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 20:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ovo su sjajni albumi! Manji dio je objavljen na stranicama Strip Arta. Ponoviću svoj komentar iz drugog topica, sjajan, nenametljiv, neprisiljen humor u najboljoj tradiciji BD produkcije.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 20:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
A koliko je izdato albuma vani?
Zna li netko?
Mislim da je Berni na MaFestu govorio o desecima.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/06/2009 : 20:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Renky

Ovo su sjajni albumi! Manji dio je objavljen na stranicama Strip Arta. Ponoviću svoj komentar iz drugog topica, sjajan, nenametljiv, neprisiljen humor u najboljoj tradiciji BD produkcije.

je, slazem se, ako je prevedeno kao u strip-artu... tko je ovdje prevodio, moze li se znati?
los prijevod i ovdje sve ode kvragu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 21:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by kico

A koliko je izdato albuma vani?
Zna li netko?
Mislim da je Berni na MaFestu govorio o desecima.

Četrdesetak, mislim 39.

Da, prijevod može zajebati stvar... ne želim o tome ni razmišljati.
Inače, sjajan strip!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2390 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 02/06/2009 : 21:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Bravo SA...Leonardo je jedan od meni najomiljenijih humoristickih serijala...steta je,sto neko rece,sto se nije islo na integralnu verziju pa bi u desetak knjiga stao ceo serijal,ali nije toliko bitno,vazno je da izlazi...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 21:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ima dosta albuma, istina no ovako će možda biti pristupačnije pri pojedinačnoj kupnji. S obzirom da ode nema baš neke kronologije draže mi je od integrala. Kupiš jedan i vidiš jel' dobar, lakše je onima koji se prvi put susreću sa ovim stripom. Za eventualni eksperiment je lakše kupiti jedan album nego integral no uvik će biti za i protiv ovog ili onog oblika objavljivanja.

Edited by - Renky on 02/06/2009 21:44:24
Go to Top of Page

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 02/06/2009 : 21:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message  Reply with Quote

je, slazem se, ako je prevedeno kao u strip-artu... tko je ovdje prevodio, moze li se znati?

Milena Benini.

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2390 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 02/06/2009 : 22:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote

Ima dosta albuma, istina no ovako će možda biti pristupačnije pri pojedinačnoj kupnji. S obzirom da ode nema baš neke kronologije draže mi je od integrala. Kupiš jedan i vidiš jel' dobar, lakše je onima koji se prvi put susreću sa ovim stripom. Za eventualni eksperiment je lakše kupiti jedan album nego integral no uvik će biti za i protiv ovog ili onog oblika objavljivanja.

Rekoh,nije toliko bitno...u svakom slucaju je dobro sto ih ima pa makar i pojedinacno...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/06/2009 : 22:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by TrOMISLAWSKI

Milena Benini.

ok, hvala. ona je OK.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29649 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/06/2009 : 22:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

ja se slazem sa munshineom,
integrali su jeftiniji, a i draži su mi
a sto se tice provjere, uvijek postoje previewi
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 22:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znan da nas je malo ali ne visie svi ljubitelji stripa na netu, ponekad se informaciji pokupe u hodu, ponekad se strip kupi neplanski...

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2390 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 02/06/2009 : 23:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Da se ne vracamo unazad...razumni zakljucak je da dobre serijale sa vise desetina albuma treba odraditi integralno...tako svi dobijaju i citaoci i izdavaci,mozda ovi drugi manje(diskutabilno) ali svejedno,to je najbolji odnos...i najbolji nacin da se nesto zavrsi u nekom razumnom periodu a ne da se ceka decenijama da se to zavrsi...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/06/2009 : 01:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nisu svi opsjednuti kolekcionarstvom...
netko kupi pokoji broj i da 70ak kn dvaput godisnje i to je to...
a 200 kn za integral ne bi ni u snu jer nimalo ne pati od toga da ima sve niti ga je briga...
ovaj strip je dusu dao za takvu, neobaveznu kupovinu "tu i tamo", nista nije povezano...
izdavanje integrala, koliko god bilo povoljnije sakupljacima (pa u nekim stripovima time i meni), dodatno je zatiranje dostupnosti u ionako vrlo ogranicenoj nakladi...

Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 03/06/2009 : 08:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
Odlična vijest!

Prva dva albuma su bila izvrsna! Moram ih pročitati ponovno prije nego se domognem ovoga.

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
https://scribbltom.wixsite.com/illustration
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29649 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2009 : 11:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Curunir

nisu svi opsjednuti kolekcionarstvom...
netko kupi pokoji broj i da 70ak kn dvaput godisnje i to je to...
a 200 kn za integral ne bi ni u snu jer nimalo ne pati od toga da ima sve niti ga je briga...

a nekomu je preskupo dati 79kn x 39 stripova, pa ce odustati od kupovine ijednog broja, kao ja
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/06/2009 : 18:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jako primamljivo mi ovo deluje.Malo vise kosta, ali verujem da je dobra stvar.
Nisam ranije ovo zapazio u Darkwoodu?Jel zna neko ima li ga tamo ili u AF?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27548 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2009 : 19:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
To ti je tek izašlo u Zagrebu,tako da ćeš malo pričekati dok dođe u SR.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29651 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2009 : 21:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Curunir

Originally posted by TrOMISLAWSKI

Milena Benini.

ok, hvala. ona je OK.

Kako di, zavisi. U Malom Spirou i Gastonu nije. To bi trebalo biti smijesno, a nije. S druge strane, Grga Grimizni je dobar.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000