Ovo su sjajni albumi! Manji dio je objavljen na stranicama Strip Arta. Ponoviću svoj komentar iz drugog topica, sjajan, nenametljiv, neprisiljen humor u najboljoj tradiciji BD produkcije.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ovo su sjajni albumi! Manji dio je objavljen na stranicama Strip Arta. Ponoviću svoj komentar iz drugog topica, sjajan, nenametljiv, neprisiljen humor u najboljoj tradiciji BD produkcije.
je, slazem se, ako je prevedeno kao u strip-artu... tko je ovdje prevodio, moze li se znati? los prijevod i ovdje sve ode kvragu...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Bravo SA...Leonardo je jedan od meni najomiljenijih humoristickih serijala...steta je,sto neko rece,sto se nije islo na integralnu verziju pa bi u desetak knjiga stao ceo serijal,ali nije toliko bitno,vazno je da izlazi...
Ima dosta albuma, istina no ovako će možda biti pristupačnije pri pojedinačnoj kupnji. S obzirom da ode nema baš neke kronologije draže mi je od integrala. Kupiš jedan i vidiš jel' dobar, lakše je onima koji se prvi put susreću sa ovim stripom. Za eventualni eksperiment je lakše kupiti jedan album nego integral no uvik će biti za i protiv ovog ili onog oblika objavljivanja.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ima dosta albuma, istina no ovako će možda biti pristupačnije pri pojedinačnoj kupnji. S obzirom da ode nema baš neke kronologije draže mi je od integrala. Kupiš jedan i vidiš jel' dobar, lakše je onima koji se prvi put susreću sa ovim stripom. Za eventualni eksperiment je lakše kupiti jedan album nego integral no uvik će biti za i protiv ovog ili onog oblika objavljivanja.
Rekoh,nije toliko bitno...u svakom slucaju je dobro sto ih ima pa makar i pojedinacno...
ja se slazem sa munshineom, integrali su jeftiniji, a i draži su mi a sto se tice provjere, uvijek postoje previewi
Da se ne vracamo unazad...razumni zakljucak je da dobre serijale sa vise desetina albuma treba odraditi integralno...tako svi dobijaju i citaoci i izdavaci,mozda ovi drugi manje(diskutabilno) ali svejedno,to je najbolji odnos...i najbolji nacin da se nesto zavrsi u nekom razumnom periodu a ne da se ceka decenijama da se to zavrsi...
nisu svi opsjednuti kolekcionarstvom... netko kupi pokoji broj i da 70ak kn dvaput godisnje i to je to... a 200 kn za integral ne bi ni u snu jer nimalo ne pati od toga da ima sve niti ga je briga... ovaj strip je dusu dao za takvu, neobaveznu kupovinu "tu i tamo", nista nije povezano... izdavanje integrala, koliko god bilo povoljnije sakupljacima (pa u nekim stripovima time i meni), dodatno je zatiranje dostupnosti u ionako vrlo ogranicenoj nakladi...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nisu svi opsjednuti kolekcionarstvom... netko kupi pokoji broj i da 70ak kn dvaput godisnje i to je to... a 200 kn za integral ne bi ni u snu jer nimalo ne pati od toga da ima sve niti ga je briga...
a nekomu je preskupo dati 79kn x 39 stripova, pa ce odustati od kupovine ijednog broja, kao ja
Jako primamljivo mi ovo deluje.Malo vise kosta, ali verujem da je dobra stvar. Nisam ranije ovo zapazio u Darkwoodu?Jel zna neko ima li ga tamo ili u AF?