forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Aster Blistok integral 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 12/06/2009 : 16:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Uzimam 50%
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 12/06/2009 : 18:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Uzimam 200%.

Mladjim generacijama ne preporucujem

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4743 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/06/2009 : 18:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Sto?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 12/06/2009 : 18:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
uzimam 1% ili 2%, još se odlučujem kolko %

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 12/06/2009 : 20:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Aster Blistok je strip koji ne mogu da smislim. Jednom sam to pokušao da čitam, zaista užasno.

Meni je oduvek bio jedan od omiljenih. Onako, kemp alegorija... Duhovito, ali ne na prvu loptu.

moji crteži
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 21:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obelix

Uzimam 200%.

Mladjim generacijama ne preporucujem

Odlična preporuka! I prava istina ovo nije strip koji se čita kao Zagor ili komandant Mark (bez uvrede)!

I ja uzimam 200%!
Živio Aster!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 21:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam pitati ponovno jer nitko nije napisao!

Koliko košta ovaj prelijepi integral Aster Blistoka?

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4743 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/06/2009 : 21:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Mozete da mi objasnite zasto je Aster Blistok strip za "starije"

Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 21:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Pa zato što u njemu ima nekih tema koje nisu za djecu, odnosno čitatelje pa recimo ispod 18 godina po mojem mišljenju!

Tko se slaže sa mnom?

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 12/06/2009 : 21:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

quote:

Pa zato što u njemu ima nekih tema koje nisu za djecu, odnosno čitatelje pa recimo ispod 18 godina po mojem mišljenju!

Tko se slaže sa mnom?

Ja sam Astera upoznao sa 12 godina i malo je reci koliko sam bio odusevljen...pa ti sad vidi...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 12/06/2009 : 21:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Oho! Onda se i meni sviđa
Jel vrvi seksom i silovanjima ili se samo "pojavljuju"
Kolika je cijena,po koji put
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4743 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/06/2009 : 21:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Dobro ima i toga,ali ne u tolikoj meri da je stivo za punoletne.
Aster mi je fenomenalan strip,i pored toga!
To je samo cherry on the cake

Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 22:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axle munshine

quote:

quote:

Tko se slaže sa mnom?

Ja sam Astera upoznao sa 12 godina i malo je reci koliko sam bio odusevljen...pa ti sad vidi...

Iznimke uvijek postoje! Čast iznimkama! Ja moram priznati da kada sam Astera čitao kao srednjoškolac da nisam ništa kužio a imao sam cijelu kolekciju koju sam naslijedio od brata - koju sam zamjenio za Zagora! Danas mi je žao što sam to napravio ali eto integral je tu!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/06/2009 : 22:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zaboravio sam pitati ponovno jer nitko nije napisao!

Koliko košta ovaj prelijepi integral Aster Blistoka?

ne zna se još
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/06/2009 : 22:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Jel u boji
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 12/06/2009 : 22:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by axle munshine

quote:

quote:

Tko se slaže sa mnom?

Iznimke uvijek postoje! Čast iznimkama! Ja moram priznati da kada sam Astera čitao kao srednjoškolac da nisam ništa kužio a imao sam cijelu kolekciju koju sam naslijedio od brata - koju sam zamjenio za Zagora! Danas mi je žao što sam to napravio ali eto integral je tu!

Dobro,slazem se,izuzeci nisu pravilo,niti smo svi mi isti pa da nam se svima iste stvari svidjaju i da ih isto percipiramo...mozda je moja i prednost moje generacije sto smo u ono vreme,druga polovina 70ih,kao klinci imali pune kioske stripova a medju njima sjajne casopise poput Stripoteke i Eks almanaha,kasnije Spunka i Strip arta...toliko nam je sjajnih strip serijala bilo ponudjeno da je,verovatno,i nasa citalacka percepcija i sazrevanje brze evoluirala...da ne bude zabune,gutao sam ja tada i Zagorelog i ostale iz Bonelli stafa,ali sam vec tada postao fan,dozivotni zasigurno,fra/bel BDa...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 23:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Moje mišljenje je da su stripovi koji dolaze sa tog područja definitivno najkvalitetniji i po sadržaju i po mnogočemu drugome!
Ja sam isto najvjerojatnije doživitni fun BD-a! O tome ne odlučujem ja nego moja žena!
Već sad me mrko gleda kada trošim novce na "gluposti"!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 12/06/2009 : 23:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
(uzdah)

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/06/2009 : 23:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam isto najvjerojatnije doživitni fun BD-a! O tome ne odlučujem ja nego moja žena!

gluposti?
zar kupuješ šminku?!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 13/06/2009 : 07:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

gluposti?
zar kupuješ šminku?!

Duga priča, da neofftopičarim!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 13/06/2009 : 19:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Astera ne preporucujem mladjima, ne zbog povremenog prisustva eksplicitnog materijala, nego jer nije ono sto najcesce cujem od mladjih kada opisuju nesto sto im je dobro, "brutalan".
Meni je to jedna vrhunska, romanticna SF avantura, a to kod okorelih momaka, vrsnih intelektalaca i mladjih generacija, retko prolazi.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/06/2009 : 19:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
sad si me zbunio. pa za koga je to onda? ispada da je samo za pickice.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/06/2009 : 19:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
dakako

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 13/06/2009 : 19:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

sad si me zbunio. pa za koga je to onda? ispada da je samo za pickice.

Stavi samo navodnike za koga sve nije i bice jasnije

Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 13/06/2009 : 20:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Cijena?

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000