Poll Question:
Zagor izlazi vec dugi niz godina,prosao je put od kultnog stripa do stripa pred gasenjem.Mnogi iskreni fanovi se odavno zale na kvalitet prica,scenarija,crteza.Da li je vreme da junak iz darkwooda okaci sekiru o klin ili ga treba crtati i citati jos puno puno godina????
Choices:
Treba ga ukinuti dok jos ima ikakvog smisla.
Treba ga ukinuti,ali da se serijal zavrsi nekom dobrom dugackom pricom od bar 6 nastavaka.
Preziveo je jednu krizu pa ce preziveti sve ostale,samo napred!!
Zagor forever,bez kompromisa,bez povlacenja,hrabro u 21. vek!!
Ko je Zagor?
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
PREZIVEO..PA CE I NADALJE! Nisam neki veliki ljubitelj(sada sa ove pozicije), MADA SAM GA KAD SAM BIO MLADJI NAJVISE VOLEO! Ne ocekujem vise nista posebno, ali mislim da ce ipak opstati, bez obzira sto je gotovo iscrpljena ta prica... Ima on jos mnogo pristalica koji "pale motorku"[interno,(za Bruce Wayne-a)] ako zatreba zbog njega...
Volio sam puno Zagora kao mali, a danas ga sve manje volim. Vjerujem da sam ga prerastao. Recimo, prije par godina bi mi bilo koji drugi strip osim Zagora bio glup, danas mislim drugačije. Druga opcija...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Problem Zagora je što je Bonelli previše dobar poslodavac. Ako imalo osluškuje glas naroda vjerovatno zna da Nizzi radi dosadne epizode Texa, da je Mignacco upropastio Mister No-a, a Burattini Zagora. I on je toga svjestan, ali rađe žrtvuje fiktivne likove od stvarnih ljudi. I prije će ugasiti Zagora nego reći Burattiniju da "potraži novi posao".
A rješenje je tako blizu... samo angažirati (selekcijom) autore, scenariste, koji će znati napisati dobru storiju. Mister No je i dan danas mogao postojati da ga iz pijanca zajebanta nisu pretvorili u dilandogovsko depresivno mrtvo puhalo.
Uz malo dobrih scenarista i jos boljih crtaca Zagor ce dogurati do 1000-og broja. Ne bi voleo da se ugasi jer sam se nameracio da budem crtac u Zagorovom staffu. Ovaj mesec Jun je odlucujuci.
Mhejl, čestitke na postu broj 1000! Samo naprijed, majstore.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...