forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nocne ptice!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 86

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/06/2009 : 18:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Da početak, ohojjj došao sam izrezati žice od svijetla svima koji nisu platitli za prošli mjesec!

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 19/06/2009 18:22:47
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/06/2009 : 01:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Stanje redovno...ima l' budnih?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/06/2009 : 01:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Imaaaaa!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 20/06/2009 : 01:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
evo i mene,mada me nece biti,sutra idem kuci uz modemsku :-(

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/06/2009 : 03:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Smena do 4 h!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/06/2009 : 03:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
mogu ja poslije 4
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 20/06/2009 : 05:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Sve i ako te ne bude bilo, utehu možeš naći u činjenici da će te istorija svrstati u svima znane, javne i poznate ličnosti, da ih ne imenujem sad; trag tvoga mišljenja ostaće na serveru, a verujem i u nečijim ličnim arhivama, da ne pominjem srca članova ovog foruma.

No, ako si mislio na fajt, modemom ćeš potući mrske agresore (govorim iz iskustva), koji po pravilu odustaju od borbe, štono zbog konformizma, štono zbog brzine zahvata perolakih ADSL rutera u odnosu na modeme proizvedene u kineskim rudnicima pakla i olova, a naročito ako poseduješ eksterni, koji, uz dodatno napajanje, sebe svrstava u kategoriju ubitačnog oružja (ako ga pre upotrebe nisi koristio, hladnog).

Da zaključim, tvojoj žalbi nema mesta: u slučaju bitke ili ataka, odnosiš pobedu: u slučaju neta, štediš na računima za odvikavanje od zavisnosti.

Stoga, blagosiljaj čas kad se odjaviš sa izvesnih, vampirima krcatih, tema što se mahom daju naći po stripu sklonim forumima;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 21/06/2009 : 02:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
OK, preuzimam smjenu
do 6.00 ujutro

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 21/06/2009 : 02:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
mamice, tek sad sam primetio
pa još uvek je noč
da li je uopšte bilo dana?

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 21/06/2009 : 02:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:
Originally posted by elfak nish

...Stoga, blagosiljaj čas kad se odjaviš sa izvesnih, vampirima krcatih, tema što se mahom daju naći po stripu sklonim forumima;)

No, nije da nije tako!

Edited by - docA on 21/06/2009 02:57:46
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 21/06/2009 : 04:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Evo ga jutro! Veceras na topiku ni jedne teme o vampirima!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 21/06/2009 : 06:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Cenim da neće ni biti takve teme ove noći, bolje reći - ovog jutra; ali, podelio bih potencijalni scenario za jednotabloidni strip sa posetiocima noćnog topica (kritike i preseravanja na polu-scenarijo su dobrodošli), čije bi ime zvučalo pretenciozno: Jutro posle!

Sledi nerazrađena priča (iz ugla vampira):

Pratim je, već nekoliko noći. Tiho i brižljivo letim iznad tog prelepog i slasnog pakovanja što sadrži toplu crvenu slasnu tečnost što bitisanje znači; Nikako da se stvori prilika, uvek je nekako previše ljudi, a meni je potrebna samoća da se u miru hranim. Ipak, imam strpljenja na pretek. Dani, meseci, godine, vekovi čak, za mene nemaju značaja, ali za slatki plod itekako imaju: gvožđe se kuje dok je vruće. A tečnost života se pije topla. Konačno, jedne noći, pred samo jutro, ukaza mi se prilika, koju sam iskoristio. Nakon nekoliko minuta pokleknuh, dok je sunce svojim izlaskom pržilo - kožu, mozak, čak se i oskudna odeća na meni topila, ali nisam uspeo ni da se pokrenem. Preslatko stvorenje čije fluide usrkah, ne beše čisto, kako sam pretpostavljao. Beli prah je učinio svoje, njoj i meni.

Piši propalo!
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 21/06/2009 : 11:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
vampirska poetika :)

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/06/2009 : 12:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Po toj logici,da napadne mene petkom uvece,ne bi mogao da potrefi ulaz u grobnicu od silnog alkohola...?!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/06/2009 : 01:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Originally conception by ned_lynx

Cenim da neće ni biti takve teme ove noći, bolje reći - ovog jutra; ali, podelio bih potencijalni scenario za jednotabloidni strip sa posetiocima noćnog topica (kritike i preseravanja na polu-scenarijo su dobrodošli), čije bi ime zvučalo pretenciozno: Jutro posle!

Sledi nerazrađena priča (iz ugla vampira):

JUTRO POSLE

Pratim je, već nekoliko noći. Tiho i brižljivo letim iznad tog prelepog i slasnog pakovanja što sadrži toplu crvenu slasnu tečnost što bitisanje znači; Nikako da se stvori prilika, uvek je nekako previše ljudi, a meni je potrebna samoća da se u miru hranim. Ipak, imam strpljenja na pretek. Dani, meseci, godine, vekovi čak, za mene nemaju značaja, ali za slatki plod itekako imaju: gvožđe se kuje dok je vruće. A tečnost života se pije topla. Konačno, jedne noći, pred samo jutro, ukaza mi se prilika, koju sam iskoristio. Nakon nekoliko minuta pokleknuh, dok je sunce svojim izlaskom pržilo - kožu, mozak, čak se i oskudna odeća na meni topila, ali nisam uspeo ni da se pokrenem. Preslatko stvorenje čije fluide usrkah, ne beše čisto, kako sam pretpostavljao. Beli prah je učinio svoje, njoj i meni.

Odavde se ja nadovezujem:

Umakao suncu sam po hiljadumilijardestoti broj puta. Zbog onoga sto se dogodilo sa belim prahom, osecao sam se poprilicno indisponiran. Kasno bese za kajanje, kasno da se nesto promeni, jer, posle j nema k! No, svestan cinjenice da mi HIV infekcija ne moze nista, glupi hepatitis i ostale nepogode, zanemario sam psiholosku presiju koja ubrzo je prosla. Shvatio sam da ubuduce moram paziti pri odabiru narednih porcija. Razmisljao sam tako u sanduku, o sledecem pakovanju, ali, sledeci put sa kvalitetnijim sadrzajem. Ali, ali, ali...Nazalost, nije bas sve bilo tako jednostavno. Cudno jutro stize..cudno da bi i cudake zacudilo! Detektovao sam promene u metabolizmu. Isprve mi nista nije bilo jasno. Kakav je ovo dosadni svrabez, zbog cega mi se vlaze dlanovi? U kandzama, takodje, osecah nesnosni bol. Ocnjaci su se vatreno susili. Kao da sam cuo ono, ono sto nisam cuo jos pre davnih 687 godina. Neverovatno! Stotinu mi pega suncevih!...Culo se: "BI-BAM-BA-BAM-BI-BAM-BA-BAM..!!" ??!! Vise nisam mogao mirovati. Cudni osecaj potrebe za izlaskom vani, nagonio me na vraski pakleni nemir! Sta cu sad? Gde da izlazim po dnevnoj svetlosti?!! Ubrzo sam shvatio.Belo je ucinilo svoje, belo me nacinilo vecim prokletnikom nego li jesam - POSTAO SAM ZAVISTAN! Orlokus fon Kromleh, potomak jedne megalitske dinastije nemrtvih, neprikosnoveni gospodar tamnih prostranstava...Sada, ovisnik o belom!! Kakva ironija od zivota u smrti, i jos teza pasija za vekove koji predstoje...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/06/2009 : 02:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Vampir narkoman?!Doco,ova ti je dobra! Zamisli barona Rakosija da sadi marihuanu iza dvorca...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/06/2009 : 02:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jes'..a zamisli Zagora onako radoznalog, gleda Rakosija kako sadi..i ne moze odoleti da ne ispita stvar..ne moze.

Zagor i Rakosi navarili se ko stoke!

UAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 22/06/2009 : 05:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Originally conception by ned_lynx expanded by docA

Odavde se ja nadovezujem:

Umakao suncu sam po hiljadumilijardestoti broj puta. Zbog onoga sto se dogodilo sa belim prahom, osecao sam se poprilicno indisponiran. Kasno bese za kajanje, kasno da se nesto promeni, jer, posle j nema k! No, svestan cinjenice da mi HIV infekcija ne moze nista, glupi hepatitis i ostale nepogode, zanemario sam psiholosku presiju koja ubrzo je prosla. Shvatio sam da ubuduce moram paziti pri odabiru narednih porcija. Razmisljao sam tako u sanduku, o sledecem pakovanju, ali, sledeci put sa kvalitetnijim sadrzajem. Ali, ali, ali...Nazalost, nije bas sve bilo tako jednostavno. Cudno jutro stize..cudno da bi i cudake zacudilo! Detektovao sam promene u metabolizmu. Isprve mi nista nije bilo jasno. Kakav je ovo dosadni svrabez, zbog cega mi se vlaze dlanovi? U kandzama, takodje, osecah nesnosni bol. Ocnjaci su se vatreno susili. Kao da sam cuo ono, ono sto nisam cuo jos pre davnih 687 godina. Neverovatno! Stotinu mi pega suncevih!...Culo se: "BI-BAM-BA-BAM-BI-BAM-BA-BAM..!!" ??!! Vise nisam mogao mirovati. Cudni osecaj potrebe za izlaskom vani, nagonio me na vraski pakleni nemir! Sta cu sad? Gde da izlazim po dnevnoj svetlosti?!! Ubrzo sam shvatio.Belo je ucinilo svoje, belo me nacinilo vecim prokletnikom nego li jesam - POSTAO SAM ZAVISTAN! Orlokus fon Kromleh, potomak jedne megalitske dinastije nemrtvih, neprikosnoveni gospodar tamnih prostranstava...Sada, ovisnik o belom!! Kakva ironija od zivota u smrti, i jos teza pasija za vekove koji predstoje...

Nadovez na navez:
Strast kao da jenjava, ali - žeđ je još jača! Drhtavim rukama, otvaram mesto gde dane provodim; da nije sveže, tople hrane u noći, skoro da ne znam šta bih radio. Prostački ukus tečnosti živih, što pripadaju životinjskom carstvu, podseća me isključivo na noći besmisla. Ipak mi se čini, da živi, ljudskog porekla, sa tim osećajem provedu svoj vek, što je apsurd. Ako je neko živ, čemu besmisao? Ja sam nemrtav, i nagonski postupam, ne bi li se moja nesmrt nastavila. Ove noći ću prići mestu okupljanja živih, jako osvetljenom, iza kojeg se, skoro uvek, oseća dim, i to meni nepoznatog porekla, što me veoma odbija. Ali glad čini svoje - u mračnoj pozadini osvetljenog okupljališta pakovanja hrane, imam, čini mi se, priliku da utažim žeđ. Mladi vratovi uokvireni šarenim kosama, kao da prizivaju, jednog poput mene.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/06/2009 : 23:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Zdravo nočne ptice, nije još kasno, ali svejedno, moram, da kažem da sam bio sa svojom polovinom u mongolskoj restauraciji, i da kažem da nije ništa posebno, bolja je bila naša stara dobra balkanska..uf, što mi to fali i imali smo nekad osječanja, a danas sve neke svetske kuhinje samo da ti prodaju mali prdac-po domače, eh bilo nekad bolje nego danas, za cio svijet-toliko od mene i mog komentara iz nekakvih"svjetskih"restorana

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 22/06/2009 23:50:16
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/06/2009 : 04:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Risar, ti se izgleda dobro nazderao u tijem restoranima, pa tako sit - udri po noci! Vidim te ja, vidim... Šta ko sluša dok je na stripovi.com (ne sumnjam da imas dobar repertoar)
Ako, ako...Noc je uvek dobra za..hmmmm..(videti post iznad Risarevog posta)

Ja prosto ne mogu da verujem! PA MENI SE SPAVA??!!

Ugodna noc,
svima budnima.

HHRRRRRRRRR....SSSSSSSS...RRRRR..SSSSSSSsss...HRRRR..ROOOONF!! .....mmmmmmm....Mljac!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 23/06/2009 : 05:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Prigodni pesmičuljak za udvaranje po mongolskim restauracijama (za balkanske baš i nije):

Pođoh na put dugi,
da potražim sebe;
al' cilj beše drugi,
da pronađem tebe.

Srce mi već zebe
od nejasne tuge:
na putu do sebe
stalno srećem druge.

Piši propalo!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 23/06/2009 : 05:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

HHRRRRRRRRR....SSSSSSSS...RRRRR..SSSSSSSsss...HRRRR..ROOOONF!! .....mmmmmmm....Mljac!

Posle ovog sočnog mljaca, mora da je sledio preokret situacije: il' na prvu il' na drugu stranu;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/06/2009 : 02:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
COGITO, ERGO, NOĆ JE !
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 25/06/2009 : 01:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
jes jes

preuzimam smjenu u 3.00
sada još imam posla :)

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 02:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Ok.Ja cu do tri!
Go to Top of Page
Page: of 86 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000