forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/06/2009 : 17:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Da li je neko uspeo da sazna broj strana i cenu pete knjige?

Proverenu informaciju molim, ako imate, ne nagađanja.

Edited by - goksi on 25/06/2009 17:18:09
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 25/06/2009 : 17:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Dobro je ako čovek zaboravi šta znači pravi HC kolekcionar može pročitati gore par postova i svega će se podsetiti

Ova petica će biti najbolje odrađena, a trojke još malo ima, mnogi će kasnije izdvajati više para da kupe rasprodate brojeve, zato je pametnije ih kupovati na vreme, a manje trošiti energiju na ono što je već mnogo puta na ovih devedeset i nešto strana rečeno

Nema na cemu to mi je i bio cilj :) Primecujem dozu ironije koja ovde nije potrebna ili mozda gresim. Ja nikoga nisam hteo da ucim sta je kolekcionar ako je to znacila tvoja opaska, pogotovo ne tebe kao jednog od najvecih poznavalaca Zagora na ovom sajtu, ali dobro svako moze da protumaci moje reci na svoj nacin. Ja sebe ne smatram kolekcionarem koliko ljubiteljem jer zaista citam ono sto kupim za razliku od onih koji kupuju da bi to samo gledali na polici ili samo zato sto to ima vrednost jer je starije (mislim na ZS i LMS) pa ce kasnije moci da uzmu vece pare od nekog drugog. HC kupujem jer ce trajati mnogo duze i moci ce i unuci to da citaju, bez bojazni da ce se raspasti, a ne zato sto je vrednije

BTW Radujem se 5. broju pa makar bio i ko 2. sto je realno tesko :)
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 25/06/2009 : 17:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ma, gdje da nisu skupe, skupe su, ali to je takva cijena, i mi tu ne mozemo nista.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 25/06/2009 : 18:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Dobro je ako čovek zaboravi šta znači pravi HC kolekcionar može pročitati gore par postova i svega će se podsetiti

Ova petica će biti najbolje odrađena, a trojke još malo ima, mnogi će kasnije izdvajati više para da kupe rasprodate brojeve, zato je pametnije ih kupovati na vreme, a manje trošiti energiju na ono što je već mnogo puta na ovih devedeset i nešto strana rečeno

Nema na cemu to mi je i bio cilj :) Primecujem dozu ironije koja ovde nije potrebna ili mozda gresim. Ja nikoga nisam hteo da ucim sta je kolekcionar ako je to znacila tvoja opaska, pogotovo ne tebe kao jednog od najvecih poznavalaca Zagora na ovom sajtu, ali dobro svako moze da protumaci moje reci na svoj nacin. Ja sebe ne smatram kolekcionarem koliko ljubiteljem jer zaista citam ono sto kupim za razliku od onih koji kupuju da bi to samo gledali na polici ili samo zato sto to ima vrednost jer je starije (mislim na ZS i LMS) pa ce kasnije moci da uzmu vece pare od nekog drugog. HC kupujem jer ce trajati mnogo duze i moci ce i unuci to da citaju, bez bojazni da ce se raspasti, a ne zato sto je vrednije

BTW Radujem se 5. broju pa makar bio i ko 2. sto je realno tesko :)

Shvati ovo više kao šalu nego ironiju I sebe nemogu da smatram pravim kolekcionarem, jer mesečno ne stignem da izdvojim onoliko novca koliko bi trebao da bi imao oderđene serijale potpune u kolekciji, ovde pre svega mislim na Libellusova izdanja Ali mislim da ništa se novo neće reći, a ni postići ako bi se ponovo vraćali na početku ovog tpica, a verujem da će sledeći brojevi KI biti koliko toliko tehnički kvalitetniji od predhodinih, jer takav je slučaj i sa kiosk izdanjima u vezi štampe, gde se je štampa u poslednjim brojevima znatno poboljšala
Slažem se za policu, i za ZS i LMS

EDIT: Da su skupa, jesu skupa

Edited by - Bruce Springsteen on 25/06/2009 18:23:16
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 22:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
drugari , znam da cete vikati na mene ... ali , cujte ovo
http://www.youtube.com/watch?v=5L3MJDA-Gco&feature=related

... i opustite se , docice vreme kada ce vam ova NEsavrsena kolekcionarska izdanja biti draga uspomena na vremena kada ste ih kupovali ... hteli vi to ili ne :)

... izvinjavam se na digresiji :)
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 25/06/2009 : 23:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Imam sve cetiri knjige i kao fan zagora od detinjstva mislim da je ovo izdanje nesto najbolje sto se ovom junaku na nashim prostorima ikad desilo...Bolje od ovoga ce biti ako libellus uzme da ga radi jednom u buducnosti(oko 2092) i to je to(mada mi se klasik takodje svidja pa kombinujem i njega ali ne dupliram jer nisam lud kao neki moji drugari)
Mada,otisao sam da zamenim knjigu dva i uzmem primerak koji nije visi za onih par milimetara,dodjem kuci i otkrijem da imam desetak stranica i jednu naslovnu...vishka I sad me mrzi da menjam opet!!! No sa tim ili bez toga ja za ovo izdanje imam samo jedno pitanje....kad ce knjiga 5!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 14:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Imam sve cetiri knjige i kao fan zagora od detinjstva mislim da je ovo izdanje nesto najbolje sto se ovom junaku na nashim prostorima ikad desilo...Bolje od ovoga ce biti ako libellus uzme da ga radi jednom u buducnosti(oko 2092) i to je to(mada mi se klasik takodje svidja pa kombinujem i njega ali ne dupliram jer nisam lud kao neki moji drugari)
Mada,otisao sam da zamenim knjigu dva i uzmem primerak koji nije visi za onih par milimetara,dodjem kuci i otkrijem da imam desetak stranica i jednu naslovnu...vishka I sad me mrzi da menjam opet!!! No sa tim ili bez toga ja za ovo izdanje imam samo jedno pitanje....kad ce knjiga 5!!!!

Ma naravno samo da knjiga izlazi i dalje i bice dobro,mada koliko cujem nema problema posto se prodaje jako dobro.A sto se tice pitanja-pa sledece nedelje

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/06/2009 : 20:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ima li nekih novosti, kad će peta knjiga?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

nenaddj
Starting Member

Serbia
6 Posts

Member since 12/02/2009

Posted - 29/06/2009 : 23:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nenaddj a Private Message  Reply with Quote
Knjiga izlazi 9.7 i bice sledece epizode :Tajna jezera Iri - Noc velike odluke - Zelena provalija - Vrac Vabasi, ko neveruje nek saceka pa ce videti da sam bio upravu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/06/2009 : 23:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Baš dobro, tog dana je mojoj ženi rođendan, pa da joj poklonim Zagora?

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 29/06/2009 : 23:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Tog dana je i meni rodjendan.
Ne moras nista da mi das

Edited by - dubac on 29/06/2009 23:59:56
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/06/2009 : 00:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenaddj

Knjiga izlazi 9.7 i bice sledece epizode :Tajna jezera Iri - Noc velike odluke - Zelena provalija - Vrac Vabasi, ko neveruje nek saceka pa ce videti da sam bio upravu

Znači po ovome knjiga 5 će imati oko 340 strana
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 17:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ako bilo koga zanima - eno pete knjige u Trafici. Danas video. Ista cena, nemam ideju koje priche i koliko strana.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/07/2009 : 17:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ako bilo koga zanima - eno pete knjige u Trafici. Danas video. Ista cena, nemam ideju koje priche i koliko strana.

Mene zanima. Hvala na obaveštenju. Ja zvao juče rekoše mi sledeće nedelje.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/07/2009 : 18:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
jeli zvao neko jutros da naruci ? ... ja cu sutra zvati ...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 19:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako bilo koga zanima - eno pete knjige u Trafici. Danas video.

Le Samourai, i ti si fan Zagora ! Znao sam

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 19:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Le Samourai, i ti si fan Zagora ! Znao sam

Fan je krupna rech - recimo da ga chitam od VCh-a da podrzhim izdavacha, i ponekad mi se omakne pokoji Maxi ili Almanah (kao shto cu zbog crtezha uzeti ovaj poslednji). :)
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/07/2009 : 20:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Nije on fan, to je kuler za procesor, Samuraj je Zagorolog. Valjda smo utvrdili to kao novi naziv.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 20:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
...ponekad mi se omakne pokoji Maxi ili Almanah (kao shto cu zbog crtezha uzeti ovaj poslednji). :)

Salio sam se naravno
Posto cenim tvoje misljenje (a nisam citao almanah) udri par recenica o crtezu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 20:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
...ponekad mi se omakne pokoji Maxi ili Almanah (kao shto cu zbog crtezha uzeti ovaj poslednji). :)

Salio sam se naravno
Posto cenim tvoje misljenje (a nisam citao almanah) udri par recenica o crtezu

Nisam ga ni ja chitao, ali sam video da ga je crtao Kolombi koji je radio Priche iz Baze Drugde 2 (inache Boneli serijal sa ubedljivo najboljim crtachima) koji mi je tu bio sjajan. Posebno jer je Kolombi vrlo neobichan izbor za Zagora po svom stilu. Zagorovcima je Kiarola previshe, a od Kolombija im je eksplodirala glava (kao shto se na topiku o datom almanahu mozhe videti ).
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 21:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ga ni ja chitao, ali sam video da ga je crtao Kolombi koji je radio Priche iz Baze Drugde 2 (inache Boneli serijal sa ubedljivo najboljim crtachima) koji mi je tu bio sjajan. Posebno jer je Kolombi vrlo neobichan izbor za Zagora po svom stilu. Zagorovcima je Kiarola previshe, a od Kolombija im je eksplodirala glava (kao shto se na topiku o datom almanahu mozhe videti ).

Da, vrlo neobičan izbor, u to su se uverili svi oni koji su čitali Almanah Svetu pumu
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/07/2009 : 16:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
ja sam danas narucio 5 knjigu ... rekose mi da imam 23 % popusta i da treba da im uplatim 1404 din za knjigu ... kad mi stigne knjiga napisacu utiske ... docekah konacno i taj dan da mi tip odgovori "Da, izasla je " :)
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/07/2009 : 16:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

... kad ono izlazi knjiga ... ? :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/07/2009 : 13:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:

... kad ono izlazi knjiga ... ? :)

I ja sam je narucio!Reci mi koliko si do sada narucio knjiga ili stripova pa si ostvario 23%.?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/07/2009 : 13:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ima li knjige 5 u Darkvudu?

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000