Znate da u Japanu ima 2nd hand shopova sa mangama u kojima je jedna manga 100 jena!!! (100 jena=5 kn) Znači za 500 kuna kupite 100 mangi!!!
i onda iznajmis kamion za 1000 da ih preneses s jednog mjesta na drugo, i jos 100Eura mjesecno za prostor u kojima ces ih drzat...tako da i ne ispadne jeftinije
Da... Cini se kao vjecnost od jednog do drugog broja. Bilo mi je bolje kad je bio jednomjesecni ritam izlazenja, a ne ovaj dvomjesecni. Dugo je to...Al na kraju se uvijek ispalti cekati!
I ja sam se uspio zakačiti na ovaj strip. Prokleti Algoritam i njegove tri-za-dva akcije. :-)
Nego, ova priča o dugom čekanju na nove nastavke me zagolicala. Kojom brzinom Samura-san štanca Oštricu? Wikipedija kaže da je do sada izdano 24 volumea. To će reći u prosjeku jedan volume u sedam i pol mjeseci. Je li ovo što Algoritam izbacuje volume, trade, tankobon ili što? Zna li netko koji je trenutni tempo izdavanja Oštrice u Japanu, tj. koliko treba da se u Japanu pojavi jedna friška Algoritmova knjižica? Hvala.
Algoritam izdaje Volume,i stigao je do oko 12,13,ne znam sigurno,poshto ja imam prvih 10. Da je nastavio da izdaje mesecno,stigli bi do 24 volumea za oko godinu dana...Sada ce trebati dosta vishe vremena. Inache u Japanu ova manga idalje izlazi,ali kraj joj se nazire,pa bi uskoro mogla i da se zavrshi.
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Algoritam izdaje Volume,i stigao je do oko 12,13,ne znam sigurno,poshto ja imam prvih 10. Da je nastavio da izdaje mesecno,stigli bi do 24 volumea za oko godinu dana...Sada ce trebati dosta vishe vremena. Inache u Japanu ova manga idalje izlazi,ali kraj joj se nazire,pa bi uskoro mogla i da se zavrshi.
Hvala na informacijama... Eto, sporije izdavanje ima svoju dobru stranu. Serijal će izlaziti istim tempom do samog kraja.
BTW Samura je rekao u jednom starom intervjuu da će završiti serijal tri godine nakon dvanaestog volumea. Tko zna dokle će to trajati.
Hvala na informacijama... Eto, sporije izdavanje ima svoju dobru stranu. Serijal će izlaziti istim tempom do samog kraja.