Originally posted by Shuckey Hvala na informacijama... Eto, sporije izdavanje ima svoju dobru stranu. Serijal će izlaziti istim tempom do samog kraja.
a koja je to dobra strana
Za par godina će nam se tijelo naviknuti na dvomjesečni tempo i onda više neće biti ni drhtanja ni povraćanja ni točkastih zjenica. I onda će do kraja izlaziti dvomjesečno.
Originally posted by Shuckey Hvala na informacijama... Eto, sporije izdavanje ima svoju dobru stranu. Serijal će izlaziti istim tempom do samog kraja.
a koja je to dobra strana
Za par godina će nam se tijelo naviknuti na dvomjesečni tempo i onda više neće biti ni drhtanja ni povraćanja ni točkastih zjenica. I onda će do kraja izlaziti dvomjesečno.
UU divno... Algoritam ce to zavrshiti taman za 10 leta :)
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Odakle ti ova informacija? Imaš li možda kakav link?
P.S. Za one kojima se ne da računati... Ako Algoritam nastavi izdavati knjižice dvomjesečnim ritmom, 27. knjižica će biti izdana u studenom (novembru) 2011. godine. Eto, drago mi je ako sam bio koristan.
ej, ne sečam se tačno, ali negde na netu je pisalo, da ima 27 tomova ali, zanimiljivo, da u jesen izlazi roman (pisano) od hiroaki samure u dark horsu naravno: blade of the immortal a demons lair II mi je več sedmicu dana u pošti :)
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm
ej, ne sečam se tačno, ali negde na netu je pisalo, da ima 27 tomova ali, zanimiljivo, da u jesen izlazi roman (pisano) od hiroaki samure u dark horsu naravno: blade of the immortal a demons lair II mi je več sedmicu dana u pošti :)
pisano?šta ne napravi strip?osim ak pisano znaći nekaj drugo
evo, dobio i pročitao Demon Liar II pa šta da kažem standardna epizoda, The Perfection of Anatomy, u pet tomova, je nešto posebno, nešto najbolje u seriji ali, bilokako se trudim, da volim bladea, treba kazat, da ni izdaleka ne dostiže epske dimenzije Lone Wolf and Cub. rečiču, što sam več dugo hteo, bolje, da je Samura, na osnovu svojih zamisli, našao dobrog scenarista, i da je radio u dvoje sam se jednostavno gubi u svom stripu zaboravlja, zašto je počeo, da ga crta eh, ali ipak, zadovoljam sam, i čekam, da pročitam još taj poslednji ark al, ujedno čitam ili pročitao Path of the Assassin, Samurai Executioner i još neke, i te mi se stvari više svidjaju uh, da je algoritam bar počeo izdavat Lone Wolfa to bi tek bilo slavlje nek vas moje pisanje ne odvrati dobro je to
______________________ onaj, koji sniva tudje snove
:( ja sam trenutno u skripcu, stojim na 10 tomu i dalje nisam uzimao :( Strah me da se ne proda :(
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Ali se izgubim poshto izlazi na svakih godinu dana :( Kad bi izlazio brzhe...