Author |
Topic |
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 02/07/2009 : 18:08:57
|
dveribed...ti si retka kombinacija gluposti i neukusa. to shto mislish da si duhovit, tuzhna je samoobmana.
i, zaista, toliko je ljudi permanentno izbacheno sa foruma za komparativno manje drushtveno-psiholoshke poremecaje, shta ovaj majmun josh uvek radi ovde? |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 02/07/2009 : 18:23:12
|
HAHAHAHAH Ratko - care, kralju, legendo, alfa mužjače,........ :)))))))))) trbuh me boli od smijeha :)) Evo već se manje ljutim što sam jučer sat vremena proveo pred bolnicom uzalud (nasreću) :)))) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 18:27:44
|
quote: Originally posted by Le Samourai
dveribed...ti si retka kombinacija gluposti i neukusa. to shto mislish da si duhovit, tuzhna je samoobmana.
i, zaista, toliko je ljudi permanentno izbacheno sa foruma za komparativno manje drushtveno-psiholoshke poremecaje, shta ovaj majmun josh uvek radi ovde?
Nema ama bas nikakvog razoga za ovakvim recima. Ukoliko imate nerasciscenih racuna, resite to privatno, vredjanje se ne tolerise ovde. Hvala na razumevanju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 18:50:22
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by BlekenDekara
tvoje shale nemaju isti efekat na skupinu ortaka i skupinu sluchajnih forumskih prolaznika ma kolikom kolichinom smajlija filovao svoj post. to je valjda jasno. "reshavanje preko PM-a" nikad nisam sugerirao nigde. + budi dovoljno pristojan da ne vredjash.
-Mnogo si ,bre,uvredljiv!Čak sam iznenađen.Obzirom da si mi "ortak",a ne prolaznik,pretpostavljam da se na ovo nećeš uvrijedit!?....evo vic!
Svašta se do sada moglo zaključiti i naslutiti, ali jedno je sigurno: Vas dvojica ste veliki prijatelji... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 02/07/2009 : 20:16:27
|
[quote]Originally posted by BlekenDekara
tvoje shale nemaju isti efekat na skupinu ortaka i skupinu sluchajnih forumskih prolaznika ma kolikom kolichinom smajlija filovao svoj post. to je valjda jasno. "reshavanje preko PM-a" nikad nisam sugerirao nigde. + budi dovoljno pristojan da ne vredjash.
-Mnogo si ,bre,uvredljiv!Čak sam iznenađen.Obzirom da si mi "ortak",a ne prolaznik,pretpostavljam da se na ovo nećeš uvrijedit!?....evo vic!
...sreli se jednom 3 ortaka sa stripovskog foruma:dcarapo2,dveribad i Bleken Dekara.Malo popiju(ne sokića) i na pijaci ugledaju hrpu lubenica.Bleken Dekari slučajno sine ideja,pa priupita;...ajmo vidjet tko može ponest od nas trojice više lubenica?-dcarapo2 krene prvi i pod pazuh obje ruke stavi po jednu lubenicu i ponese dvije.Bleken Dekara napravi isto,stavi po jednu ispod svake ruke,a treću nabije na k....(ud),te veselo povika;...ja mogu tri!...dveribad,malo razmisli i dosjeti se!-Uzme i on pod svaku ruku po jednu lubenicu,znači dvije,ali se dosjeti da "ortaka" BlekenDekaru nabije na k....(ud) te ponese 5!! komada odjednom...i zaradi sokić!!
U ovom vicu Bleken Dekara ima k.... u guzici, Dveribad ima k.... u guzici, samo je u relativno boljem polozaju, dok dcarapo2 jedino moze uzivat u gay pride-u! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/07/2009 : 20:49:40
|
hahahahaha, pa dvojezično xexexexexexa sve je ovo za ljude, malo je bilo morbidno, dekara se neće (previše) naljutit, ratko će vidim malo odmorit, ali doma će platit svoje, s pravom |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 02/07/2009 : 21:02:17
|
quote: Originally posted by manhunter
i, zaista, toliko je ljudi permanentno izbacheno sa foruma za komparativno manje drushtveno-psiholoshke poremecaje, shta ovaj majmun josh uvek radi ovde?
Nema ama bas nikakvog razoga za ovakvim recima. Ukoliko imate nerasciscenih racuna, resite to privatno, vredjanje se ne tolerise ovde. Hvala na razumevanju.
Razloga ima u ovakvom istupu dveribeda. Ja sa njim nemam nerashchishcene rachune, nisam skoro nijednom uchestvovao u konverzaciji sa njim, chak mi je veci deo vremena na ignorelistu, sa koje sam ga povodom ove konverzacije skinuo da bih mogoa da ispratim ko shta kome pricha.
Ali, ako neshto prezirem, onda su prostaci i prostakluk. Jer, jedno je biti neprijatna, osorna ili mozhda chak nabusita osoba, ali to u civilizovanoj konverzaciji mora ici uz odredjenu dozu uljudnosti i inteligencije koju dveribad ne poseduje. Prosto, posle onakvog posta kakav je bio njegov poslednji, nisam uspeo da ne odreagujem. Zaista mislim da nekome ko mozhe da napishe neshto onakvo nema mesta ni na ovom ni na bilo kojem drugom forumu koji drzhi do sebe i ekipe koja ga posecuje. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Posted - 02/07/2009 : 21:30:33
|
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda citas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, ali ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. A zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
|
|
Edited by - manhunter on 02/07/2009 21:33:06 |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 02/07/2009 : 21:31:47
|
quote: Originally posted by Prodigy
...sreli se jednom 3 ortaka sa stripovskog foruma:dcarapo2,dveribad i Bleken Dekara.Malo popiju(ne sokića) i na pijaci ugledaju hrpu lubenica.Bleken Dekari slučajno sine ideja,pa priupita;...ajmo vidjet tko može ponest od nas trojice više lubenica?-dcarapo2 krene prvi i pod pazuh obje ruke stavi po jednu lubenicu i ponese dvije.Bleken Dekara napravi isto,stavi po jednu ispod svake ruke,a treću nabije na k....(ud),te veselo povika;...ja mogu tri!...dveribad,malo razmisli i dosjeti se!-Uzme i on pod svaku ruku po jednu lubenicu,znači dvije,ali se dosjeti da "ortaka" BlekenDekaru nabije na k....(ud) te ponese 5!! komada odjednom...i zaradi sokić!!
U ovom vicu Bleken Dekara ima k.... u guzici, Dveribad ima k.... u guzici, samo je u relativno boljem polozaju, dok dcarapo2 jedino moze uzivat u gay pride-u!
Ma krivo si skužio! Uopće nema Dveribad k...c u guzici!
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/07/2009 : 21:37:13
|
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda citas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, ali ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. A zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
Mislim da ignore opciju koriste iskompleksirani ljudi. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 02/07/2009 : 21:38:04
|
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda itas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, li ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. Ali zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
Ajde moderatoru onda molim da je metar svima jednak.. Molim izbacivanje člana zbog vrijeđana drugog člana foruma.. Čemu odgojne mjere i savjeti?!? Ako je pravilo izbacit nekoga zbog vrijeđanja moderatora, onda je sigurno i pravilo izbacit nekoga zbog vrijeđanja drugog člana foruma Ili su moderatori ipak u nekom drugom razredu (gdje su metri više od 100 cm po SI mjernom sustavu) pa je uvreda njima ko uvreda Jahveu samom
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/07/2009 : 21:41:28
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by Prodigy
U ovom vicu Bleken Dekara ima k.... u guzici, Dveribad ima k.... u guzici, samo je u relativno boljem polozaju, dok dcarapo2 jedino moze uzivat u gay pride-u!
Ma krivo si skužio! Uopće nema Dveribad k...c u guzici!
kako nema, ima
|
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 02/07/2009 21:42:08 |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 02/07/2009 : 21:48:03
|
Nimalo ti ne zavidim, a vec sam i Dekaru zbog toga zezao kad je postao moderator. :)
Za vredjanje nikada nema opravdanja, ali chisto rekoh da pruzhim makar objashnjenje za svoju reakciju. :) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Posted - 02/07/2009 : 22:05:34
|
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda itas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, li ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. Ali zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
Ajde moderatoru onda molim da je metar svima jednak.. Molim izbacivanje člana zbog vrijeđana drugog člana foruma.. Čemu odgojne mjere i savjeti?!? Ako je pravilo izbacit nekoga zbog vrijeđanja moderatora, onda je sigurno i pravilo izbacit nekoga zbog vrijeđanja drugog člana foruma Ili su moderatori ipak u nekom drugom razredu (gdje su metri više od 100 cm po SI mjernom sustavu) pa je uvreda njima ko uvreda Jahveu samom
Vjeko, bar ti si trebao da primetis da je meni izbacivanje poslednja opcija. Zar ne? Naravno, ima i drugih moderatora, pa mogu da ga izbace, ja mu dajem sansu, zato sto je za ovo kratko vreme doprineo forumu vise od nekih koji su tu godinama. To naravno nije nikakvo opravdanje, ali mislim da je dovoljno za jedan mali kredit. Na kraju krajeva, Markova je poslednja, i Samuraj uvek moze da bude izbacen zbog onog jednog posta. Sto se tice statusa moderatora: svi smo mi isti... |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Posted - 02/07/2009 : 22:09:15
|
Za vredjanje nikada nema opravdanja, ali chisto rekoh da pruzhim makar objashnjenje za svoju reakciju. :)
A mislim da bi trebalo sa stanemo na loptu, i da smirimo strasti. Takodje,dveribad je zasluzio izvinjenje. |
|
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 02/07/2009 : 22:13:57
|
Vjeko, bar ti si trebao da primetis da je meni izbacivanje poslednja opcija. Zar ne? Naravno, ima i drugih moderatora, pa mogu da ga izbace, ja mu dajem sansu, zato sto je za ovo kratko vreme doprineo forumu vise od nekih koji su tu godinama. To naravno nije nikakvo opravdanje, ali mislim da je dovoljno za jedan mali kredit. Na kraju krajeva, Markova je poslednja, i Samuraj uvek moze da bude izbacen zbog onog jednog posta. Sto se tice statusa moderatora: svi smo mi isti...
Ma OK, super odgovor.. Ali tako gledajući, po doprinosu ovom sajtu Ratko ima više kredita od Kobea Bryanta kad mu nije išlo u Lakersima, al jebi ga, znam, nisi ga ti izbacio.. Ja samo kažem ono kaj još dosta ljudi misle - (valjda zato nikad neću bit h.d..e.v.c) Pusa |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/07/2009 : 22:20:52
|
Ja samo da dam pohvalu Ignore listi.. To je jedna od najboljih opcija na sajtu... Ne moram da citam postove neznalica, dosadnih ljudi i kontrasa... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 02/07/2009 : 22:25:17
|
Vjeko, koji je kurac h.d..e.v.c?
Ili zbog pive ne kužim? Do sad sam bio na Korani, slušao jazz i natakao se pivom, nakon onog prvog mini natakanja kod Đure s onim sotonistom Ratkom. Jel se sječaš toga? |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
|
gumiflex
Average Member
Croatia
521 Posts
Member since 12/05/2007 |
Posted - 02/07/2009 : 22:32:03
|
kakvi su to ortaci ili prijatelji koji su se x puta napili zajedno pa da jedan drugome obrise topic bez upozorenja ?
|
Hoka-hej! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 02/07/2009 : 22:36:02
|
Ja sam očigledno otišao daleko udesno kad sam čitao ovaj topic. Reče Dino merlin "sredinom,mali..." ali glupi bošnjo usra stvar sa svojim topicom provokacija (svaštara) s toga sam izbrisao post i promijenio naziv topica u prkno. Isto savjetujem i autoru ovog prk..ovaj,topica... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 02/07/2009 22:45:06 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/07/2009 : 22:38:39
|
Za vredjanje nikada nema opravdanja, ali chisto rekoh da pruzhim makar objashnjenje za svoju reakciju. :)
A mislim da bi trebalo sa stanemo na loptu, i da smirimo strasti. Takodje,dveribad je zasluzio izvinjenje.
Ja se slažem da je dveribed zaslužio izvinjenje za brisanje posta. Ja bi mu ga dao da sam mu ja izbrisao post. No to sam ja, a ne Dekara.
S druge strane, da je moderator postupio po pravilima, ne bi mu izbrisao post nego bi mu zakljucao account. Na neki način, progledao mu je kroz prste.
Dakle, trebalo je ostati na tome, na neki način neriješeno, ali ovakva dveribedova reakcija je ispod svake razine i to ne mogu tolerirati. |
Trouble will find me |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Posted - 02/07/2009 : 22:51:41
|
quote: Originally posted by Markos
A mislim da bi trebalo sa stanemo na loptu, i da smirimo strasti. Takodje,dveribad je zasluzio izvinjenje.
Ja se slažem da je dveribed zaslužio izvinjenje za brisanje posta. Ja bi mu ga dao da sam mu ja izbrisao post. No to sam ja, a ne Dekara.
S druge strane, da je moderator postupio po pravilima, ne bi mu izbrisao post nego bi mu zakljucao account. Na neki način, progledao mu je kroz prste.
Dakle, trebalo je ostati na tome, na neki način neriješeno, ali ovakva dveribedova reakcija je ispod svake razine i to ne mogu tolerirati.
Ma to ce oni vec resiti privatno, siguran sam;-) Ja sam vise mislio da Le Samurai duguje izvinjenje. |
|
Edited by - manhunter on 02/07/2009 22:53:31 |
|
|
Topic |
|
|
|