Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 02/07/2009 : 23:20:19
|
Za moderatore: Nemojte se ponasati kao vaspitacice u vrticu i cim se deca posvadjaju odmah ih smirujete...izbacujete, terate u cosak,itd. S'druge strane i sami znate da ce ta ista deca vec taj isti dan igrati klikera zajedno i sve ce biti kao da nikada nije ni bilo svadje izmedju njih...
Sta hocu da kazem...popustite malo "dizgine" i pustite da ljudi na forumu mogu prozboriti i koju zescu rec...nemojte nas odmah sputavati i ogranicavati pravilima...
Pa ovaj jedan jedini topic je juce i danas privukao vise interesovanja nego svi ostali u poslednjih sest meseci...to vam valjda dovoljno govori da su ljudi zeljni malo polimiziranja...zestokih rasprava...pa i sa kojom psovkom...sta fali? Pa odrasli smo ljudi zar ne?
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/07/2009 : 23:23:52
|
quote: Originally posted by sdragan@
Sta hocu da kazem...popustite malo "dizgine" i pustite da ljudi na forumu mogu prozboriti i koju zescu rec...nemojte nas odmah sputavati i ogranicavati pravilima...
Ja samo ne razumijem zasto ljudi koji se medjusobno poznaju rijesavaju takve stvari preko foruma. Vjerovatno imaju brojeve telefona, e-mail ili nesto drugo prega cega komuniciraju. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 23:25:54
|
quote: Originally posted by Markos
Znam da hoće i to me i najviše ljuti. Zašto je onda išao slati ovakav vic onda? Čemu?
Da bi pokazao da su dobri ortaci koji mogu jedan drugom sve da oproste? Neka interna sala sa jedne od sedeljki? Ti-meni-neces-da-se-izvinis-pa-cu-ja-tebi-jedan-uvredljiv-vic-i-onda-smo-kvit post??? Ko bi ga znao... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 02/07/2009 : 23:27:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by sdragan@
Ja samo ne razumijem zasto ljudi koji se medjusobno poznaju rijesavaju takve stvari preko foruma. Vjerovatno imaju brojeve telefona, e-mail ili nesto drugo prega cega komuniciraju.
To je kao da poslanicima u skupstini kazes...Gospodo...nemojte se ovde svadjati, imate telefone i SMS_ove... Pa poenta je u tome da to bude JAVNO! |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 02/07/2009 : 23:58:41
|
Znam da hoće i to me i najviše ljuti. Zašto je onda išao slati ovakav vic onda? Čemu?
Pa u pitanju si dao i odgovor! Zato što je to VIC! I kad realno pogledaš; dobio je ban zbog vica, a nekakav Ne Samuraj nije dobio nikaku kaznu zbog puno žeščih uvreda (nego samo minus u imeniku od Manhuntera).. Jeli ovo masovna hipnoza ili sam "Pale sam na svijetu" |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 03/07/2009 : 00:00:38
|
quote: Originally posted by alen
Vjeko, koji je kurac h.d..e.v.c?
Ili zbog pive ne kužim? Do sad sam bio na Korani, slušao jazz i natakao se pivom, nakon onog prvog mini natakanja kod Đure s onim sotonistom Ratkom. Jel se sječaš toga?
AEZOA Nemam pojma o čem pričaš, kakav Đuro |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 03/07/2009 : 00:08:31
|
quote: Originally posted by manhunter
Da bi pokazao da su dobri ortaci koji mogu jedan drugom sve da oproste? Neka interna sala sa jedne od sedeljki? Ti-meni-neces-da-se-izvinis-pa-cu-ja-tebi-jedan-uvredljiv-vic-i-onda-smo-kvit post??? Ko bi ga znao...
Prestrogo rekao bih,covek je trazio izvinjenje a dobio ban zbog(kako on verovatno shvata) osvete jednim uvredljivim vicom koji i nije morao toliko strogo da se shvati. Bilo je i goreg vredjanja na forumu pa su lakse kaznjivani... Slazem se da su ovo trebali resiti van foruma,ali... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 00:14:25
|
quote: Originally posted by elfak nish Prestrogo rekao bih,covek je trazio izvinjenje a dobio ban zbog(kako on verovatno shvata) osvete jednim uvredljivim vicom koji i nije morao toliko strogo da se shvati. Bilo je i goreg vredjanja na forumu pa su lakse kaznjivani... Slazem se da su ovo trebali resiti van foruma,ali...
ali onda mi ne bi:
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
okudzava
Average Member
500 Posts
Member since 03/06/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 03/07/2009 : 00:45:23
|
Na topiku ????????????????????? (koji je otvorio mamlaz da bi nasao ovaj topik - i koji je u medjuvremenu izbrisan) ja napisah:
"Otvaranje topika za trazenje nestalih topika moglo bi se pretvoriti u igru slicnu kaladontu
Zapoceta je igra, terajmo dalje
A sada ozbiljno: nadam se da je doslo do izmirenja Dekare i Ratka i da one saobracajke nije ni bilo"
A onda okudzava ubaci link i vidim da je ovaj topik premesten ovde, a u njemu...
Razocarenje...
Ratko u svojim snovima zaradio sokic...
Jadno, tuzno i ruzno
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 01:35:24
|
pardoniram. taj trazetji topik sam ja umesto da zakljucham - obrisao. ovaj put nenamerno:) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/07/2009 : 02:24:29
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
pardoniram. taj trazetji topik sam ja umesto da zakljucham - obrisao. ovaj put nenamerno:)
Iz svega vidljivo je da Deki uopće ne zna kako zaključati topic. Time sve torije urote padaju u vodu.
PS Napokon postalo zanimljivo na forumu ali zamjerka je što se pomalo pretvara u gejaonu... te pišo ovdje, pišo tamo, te pusa ovdje, pusa tamo. Još da na home pejdžu pri otvaranju počne svirati Scooter ( ili Marusha ) morali bi se dobro zamisliti. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 02:38:08
|
quote: Originally posted by srdjandj
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda citas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, ali ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. A zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
Mislim da ignore opciju koriste iskompleksirani ljudi.
odmah |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 02:52:02
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Za vredjanje nikada nema opravdanja, ali chisto rekoh da pruzhim makar objashnjenje za svoju reakciju. :)
A mislim da bi trebalo sa stanemo na loptu, i da smirimo strasti. Takodje,dveribad je zasluzio izvinjenje.
Ja se slažem da je dveribed zaslužio izvinjenje za brisanje posta. Ja bi mu ga dao da sam mu ja izbrisao post. No to sam ja, a ne Dekara.
S druge strane, da je moderator postupio po pravilima, ne bi mu izbrisao post nego bi mu zakljucao account. Na neki način, progledao mu je kroz prste.
Dakle, trebalo je ostati na tome, na neki način neriješeno, ali ovakva dveribedova reakcija je ispod svake razine i to ne mogu tolerirati.
svaka čast veličino,tvoj je sajt,obično si dupe...vidimo se |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
Edited by - dcarapo2 on 03/07/2009 02:53:39 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/07/2009 : 07:28:56
|
quote: Originally posted by dcarapo2
quote: Originally posted by srdjandj
Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda citas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, ali ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. A zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)
Mislim da ignore opciju koriste iskompleksirani ljudi.
odmah
Da, da. Pa stvarno, kad nisi sposoban da nekom adekvatno odgovoriš i uđeš u diskusiju, makar se i posvađaš, ti koristiš ignore opciju, jadno, stvarno jadno.
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Posted - 03/07/2009 : 10:31:57
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Pa u pitanju si dao i odgovor! Zato što je to VIC! I kad realno pogledaš; dobio je ban zbog vica, a nekakav Ne Samuraj nije dobio nikaku kaznu zbog puno žeščih uvreda (nego samo minus u imeniku od Manhuntera).. Jeli ovo masovna hipnoza ili sam "Pale sam na svijetu"
Ma naravno, sve je to samo vic. To uopce nije "nabijem te na kurac", nego vic. Bas smijesno. Hahaha. Na kraju, nije problem u vicu, nego u provociranju. Što se Samuraja tiče, nije isto reći neku provokaciju i odgovoriti na nju. |
Trouble will find me |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Posted - 03/07/2009 : 10:34:33
|
quote: Originally posted by dcarapo2 svaka čast veličino,tvoj je sajt,obično si dupe...vidimo se
Dupe? To mi još nitko nikad nije rekao, pa sam malo zbunjen:) |
Trouble will find me |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 11:25:14
|
Jel jos radi ovaj topic? Mislim da je ova premasovnost izrodila govno od sitea. Poruka sefovima sajta, svi predjemo ponekad mjeru, ali neki konstantno neki svoj "navedi uticaj" koriste. Dobro dekara kaze, jedan iz druzine opali 3 smajlija, onda ceta drugara odgovara sa 16 smajlica i sve ide u 3pm. Markos dupe? Ako je dobro dupe to je bolje od recimo ruzne face, tako da si dobio kompliment. to je ok. Problem je sto se svi poznajete, a htjeli bi odrzavati kakav takav profesionalni nivo, a to ne ide.
Mislim, sajt jos uvijek ima funkciju omasovljavanja strip populacije, mozda tako i treba, iako evolucijski ide malo naopako, ali jebiga, bitno je da je sto vise ljudi. kvantiet pojeo kvalitet, ali kvaliteta ipak ne odrzava strip u zivotu vec kvantitet.
Sto sam htio reci. Deset budala potira jednog pametnog, i tako u nedogled... a ja sam jos tu:)
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 03/07/2009 : 11:33:25
|
quote: Originally posted by Rico
Jel jos radi ovaj topic? Mislim da je ova premasovnost izrodila govno od sitea. Poruka sefovima sajta, svi predjemo ponekad mjeru, ali neki konstantno neki svoj "navedi uticaj" koriste. Dobro dekara kaze, jedan iz druzine opali 3 smajlija, onda ceta drugara odgovara sa 16 smajlica i sve ide u 3pm. Markos dupe? Ako je dobro dupe to je bolje od recimo ruzne face, tako da si dobio kompliment. to je ok. Problem je sto se svi poznajete, a htjeli bi odrzavati kakav takav profesionalni nivo, a to ne ide.
Mislim, sajt jos uvijek ima funkciju omasovljavanja strip populacije, mozda tako i treba, iako evolucijski ide malo naopako, ali jebiga, bitno je da je sto vise ljudi. kvantiet pojeo kvalitet, ali kvaliteta ipak ne odrzava strip u zivotu vec kvantitet.
Sto sam htio reci. Deset budala potira jednog pametnog, i tako u nedogled... a ja sam jos tu:)
To ti se kod mene veli - došli divlji i poterali pitome |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 03/07/2009 : 11:48:42
|
quote: Originally posted by Rico
E, al ja i ti smo jos uvik tu:)
Nego, najjace su mi baze "imas pm"?! Sto bi se sad triba usrat neko sto je dobio pm:) pms kuzim, ali pm?
Pa normalno da smo tu kad smo poterali pitome hahahah
Možda je to "pm" psovka.. kao "marš u pm" |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 03/07/2009 : 16:01:30
|
hm.. vidim tu cijeli roman
ovako moj prijedlog:
marko jel se može napravit podforum koji nitko neće vidjeti sem moderatora i jel se može onda recimo određeni post prebaciti u taj podforum? ja na smf forumu to mogu napravit pa sam došao na ideju dal se to može na snitz forumu. pa onda nema brisanja zauvijek posta |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Posted - 03/07/2009 : 16:11:27
|
Ma pravilo je da se ništa ne briše. Stvarno rijetko brišemo postove, pa čak i spamove. Uostalom, provjeri arhivu, postoje svi postovi od prvog dana naovamo. OK, svaštaru smo dosta pobrisali, ali brisanje je iznimka. Dekara je pogriješio, ili mu nisam rekao ili je zaboravio, ali pravilo je da se postovi ____ne brišu____. |
Trouble will find me |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 03/07/2009 : 21:09:27
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja samo da dam pohvalu Ignore listi.. To je jedna od najboljih opcija na sajtu... Ne moram da citam postove neznalica, dosadnih ljudi i kontrasa...
a ponekad i koji svoj |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
Topic |
|