forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 **dekara-brisač-*moderator...brisanje posta????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/07/2009 : 15:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34478

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 15:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
I pored tog ima jos dva
Mpavin je ostavio pomalo bezobrazan komentar u njima.( tacnije u jednom od njih)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/07/2009 : 15:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

I pored tog ima jos dva
Mpavin je ostavio pomalo bezobrazan komentar u njima.( tacnije u jednom od njih)

Nemam vremena da tražim tvoje topice, ako znaš na kom podforumu si ih postavio, onda su tamo. Otvori podforum, gore desno imaš polje u kom pišše "show topics from last 30 days", promeni to u "show all topics" i traži ih tamo. Obrisani nisu sigurno.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 16:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Topici su obrisani 100%.
Postavio sam ih u ovom podforumu, pretrazio sve stranice, ali nema ga.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/07/2009 : 16:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kako su se zvali topici?
Tačan naziv.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 16:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ne mogu tacno da se setim, ali je jedan bio "Kako to"

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 18:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Da li bi jos neko od moderatora i administratora osim manhuntera moao da mi odgovori na ovo pitanje?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/07/2009 : 20:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Kad smo vec kod brisanja postova, moze li mi neko objasniti ko je obrisao ona moja dva topica u ovom podforumu?

Ja sam izbrisao.
Zato sto je odgovor postojao u sluzbenom VC topicu, a to je da su sami predstavnici VC-a trazili da bude samo jedan sluzbeni topic, a ne da ih ima bezbroj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/07/2009 : 20:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Pametno. I taj jedan je puno. Ionako niko i ne priča o stripovima.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 20:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Kad smo vec kod brisanja postova, moze li mi neko objasniti ko je obrisao ona moja dva topica u ovom podforumu?

Ja sam izbrisao.
Zato sto je odgovor postojao u sluzbenom VC topicu, a to je da su sami predstavnici VC-a trazili da bude samo jedan sluzbeni topic, a ne da ih ima bezbroj.

Mogao si neto da kazes, na mail, PM ili nesto trece.
Onda nemoj da se hvalis kako ne brises postove i topice bez upozorenja.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/07/2009 : 20:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
cijeli forum je o tome brujio mjesecima, a ton topica je bio kao da mi zabranjujemo topice veselom cetvrtku, a ludensu ne, a to me iznerviralo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 20:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Missed the point, ali ok.
Nema ljutnje, necu vise pominjati

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 21:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

dveribed...ti si retka kombinacija gluposti i neukusa. to shto mislish da si duhovit, tuzhna je samoobmana.

i, zaista, toliko je ljudi permanentno izbacheno sa foruma za komparativno manje drushtveno-psiholoshke poremecaje, shta ovaj majmun josh uvek radi ovde?

-Ne znam iz kojeg razloga si ovo napisao?Nikada nisam mislio da sam duhovit,čak niti razmišljao o tom,nebitno.

Permanentnom komparacijom,društveno-psihološki poremećenih tipova,apsolutno se ne bavim niti čitam njihove tekstualne uratke.Prevedeno(jer mislim da ni sam ne znaš što si htio napisat uporabom ovih "svakodnevnih" riječi),ne poznajem te,ne sjećam se da smo ikada imali bilo kakvu prepisku,itd.Svakako ti služi na čast izrazit se naspram mene sa takvim superlativom-majmun.

-Respektiram tvoje mišljenje,kakvo je-takvo je,ali barem ga imaš,ali respekt naspram mene iskazan uporabom navedenih riječi,zaista nije potreban.Hvala ti ,tko god da jesi.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

ratko, tjedan dana kazne za vrijedjanje moderatora.

-Uvrijedit nekoga sa vicom je umjetnost,ali ajde,neka bude.Uvrijedio se moderator sam,čak iznenađujuće(barem meni),a obrisani tekst je po meni više sprdnja na kontra stranu!Ako je to Dekara tako protumačio,teško mi je to prihvatit,a da se ne nasmijem.....Deki,brate,skroz si me razočarao!(aluzija na "lepa sela"-kada se Velja obraća "učiteljici" u onom tunelu)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by manhunter

Samuraju, resenje je jednostavno, a i sam si ga spomenuo: ignore lista. I onda citas samo ono sto pisu ljudi koje gotivis. Mozda si ti i imao razloge da tako nastupis, u to ne ulazim, ali ti to svejedno nije opravdanje da vredjas bilo koga. A zamisli kako bi bilo da svako krene da vredja nekog cije mu se pisanje ne svidja? Bilo bi gore nego sad, zar ne? Ukoliko zelis pristojnu i civilizovanu diskusiju, moras to da pokazes primerom. Za sve ostalo postoji ignore. I ako ti je neka uteha, ja tu opciju nemam. :-)

Nimalo ti ne zavidim, a vec sam i Dekaru zbog toga zezao kad je postao moderator. :)

Za vredjanje nikada nema opravdanja, ali chisto rekoh da pruzhim makar objashnjenje za svoju reakciju. :)

-Baš ti je objašnjenje,skoro ko reakcija.Drago mi je da se znaš "zezati".......pa hajde,bre,da se zezamo!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Za moderatore:
Nemojte se ponasati kao vaspitacice u vrticu i cim se deca posvadjaju odmah ih smirujete...izbacujete, terate u cosak,itd.
S'druge strane i sami znate da ce ta ista deca vec taj isti dan igrati klikera zajedno i sve ce biti kao da nikada nije ni bilo svadje izmedju njih...

Sta hocu da kazem...popustite malo "dizgine" i pustite da ljudi na forumu mogu prozboriti i koju zescu rec...nemojte nas odmah sputavati i ogranicavati pravilima...

Pa ovaj jedan jedini topic je juce i danas privukao vise interesovanja nego svi ostali u poslednjih sest meseci...to vam valjda dovoljno govori da su ljudi zeljni malo polimiziranja...zestokih rasprava...pa i sa kojom psovkom...sta fali? Pa odrasli smo ljudi zar ne?

-Srđane,ne znam za tebe,ali ja se osjećam kao balavac!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Na topiku ????????????????????? (koji je otvorio mamlaz da bi nasao ovaj topik - i koji je u medjuvremenu izbrisan) ja napisah:

"Otvaranje topika za trazenje nestalih topika moglo bi se pretvoriti u igru slicnu kaladontu

Zapoceta je igra, terajmo dalje

A sada ozbiljno: nadam se da je doslo do izmirenja Dekare i Ratka i da one saobracajke nije ni bilo"

A onda okudzava ubaci link i vidim da je ovaj topik premesten ovde, a u njemu...

Razocarenje...

Ratko u svojim snovima zaradio sokic...

Jadno, tuzno i ruzno

..ma nije...ipak je kriza,a sokić je sokić!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Znam da hoće i to me i najviše ljuti. Zašto je onda išao slati ovakav vic onda? Čemu?

Pa u pitanju si dao i odgovor! Zato što je to VIC!
I kad realno pogledaš; dobio je ban zbog vica, a nekakav Ne Samuraj nije dobio nikaku kaznu zbog puno žeščih uvreda (nego samo minus u imeniku od Manhuntera)..
Jeli ovo masovna hipnoza ili sam "Pale sam na svijetu"

Ma naravno, sve je to samo vic. To uopce nije "nabijem te na kurac", nego vic. Bas smijesno. Hahaha. Na kraju, nije problem u vicu, nego u provociranju. Što se Samuraja tiče, nije isto reći neku provokaciju i odgovoriti na nju.

-Izuzetno cijenim i poštujem Samuraje(bez obzira od kuda dolazili)!Da sam znao da će to jednog Samuraja isprovocirat,nikada tako nešto ne bih napisao,a i nisam!-Riječ na k... nisam ja napisao već Marko.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Jel jos radi ovaj topic? Mislim da je ova premasovnost izrodila govno od sitea. Poruka sefovima sajta, svi predjemo ponekad mjeru, ali neki konstantno neki svoj "navedi uticaj" koriste. Dobro dekara kaze, jedan iz druzine opali 3 smajlija, onda ceta drugara odgovara sa 16 smajlica i sve ide u 3pm.
Markos dupe? Ako je dobro dupe to je bolje od recimo ruzne face, tako da si dobio kompliment. to je ok.
Problem je sto se svi poznajete, a htjeli bi odrzavati kakav takav profesionalni nivo, a to ne ide.

Mislim, sajt jos uvijek ima funkciju omasovljavanja strip populacije, mozda tako i treba, iako evolucijski ide malo naopako, ali jebiga, bitno je da je sto vise ljudi. kvantiet pojeo kvalitet, ali kvaliteta ipak ne odrzava strip u zivotu vec kvantitet.

Sto sam htio reci. Deset budala potira jednog pametnog, i tako u nedogled... a ja sam jos tu:)

Tako je Rico.Ti si tu zbog kvalitete,a ja i ostala većina smo tu zbog kvantiteta!Ima nas ko mrava!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Ja zaista ne razumem šta je onaj lik digao dreku.
Obrisali mu post, pa šta?!
Ionako od njega ništa pametno nisam pročitao za sve ovo vreme koliko pratim forum, pa nešto iskreno sumnjam da smo na gubitku. Ako je Dekara to izbrisao, uopšte ne sumnjam da je imao razloga. A to što se dotični toleriše više nego "obični" članovi jer je jedan od viđenijih strip-matrapaza, dilera, nakupaca, profitera, čega li već, sasvim je druga stvar...

-A zašto uopće čitaš što "majmun" piše??.....sjećaš se zajebancije iz osnovne..."magarac ko čita"?

-Nabrojeni epiteti su na mjestu jedino bih negirao "čega li već"!

Ne shvaćam "henry" iz kojih si se ti bludno-mazohističnih pobuda ovdje ohrabrio nešto napisati.Zaista ne znam tko si,ali ako sam ti se negdje zamjerio,jebi ga,dogodi se,oprosti..znaš da i konj ponekad ugazi na vlastito govno!?(ako ne kužiš,poanta je u prepoznavanju-šta si ti ovdje)

-Nego,kad se već ovako opušteno i neformalno zezamo,bez zamjerki,nešto bih te priupitnuo.Sjećaš li se filma Bure baruta i one scene na splavi,kada Miki Manojlović daskom opali onog tipa dok izroni iz Save,po glavi i priupita:"Pa de si,bre,Kosta"?.....(nekako mi se čini da si i ti slično izronio,ako ne zamjeraš?)

-Sad ozbiljno,tko si ti i zašto mi se ovako dostojanstveno obraćaš?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Ja zaista ne razumem šta je onaj lik digao dreku.
Obrisali mu post, pa šta?!
Ionako od njega ništa pametno nisam pročitao za sve ovo vreme koliko pratim forum, pa nešto iskreno sumnjam da smo na gubitku. Ako je Dekara to izbrisao, uopšte ne sumnjam da je imao razloga. A to što se dotični toleriše više nego "obični" članovi jer je jedan od viđenijih strip-matrapaza, dilera, nakupaca, profitera, čega li već, sasvim je druga stvar...

A koji si ti kurac da se onda uopće osjećaš prozvanim to komentirat?. Objasni svoju ulogu, lik i djelo pa da to ocjenimo..

Čim sam pročitao da ti je onaj vic bio smešan, odmah mi je bilo jasno ko si i šta si. Moju ulogu, lik i delo mogu da ocenjuju oni koje ja poštujem. A da bih i tebe svrstao u dotičnu skupinu prvo moraš da izađeš iz nečijeg dupeta.
S obzirom da je tako nešto teško za očekivati, ideš na ognore listu.

-U jeb..,pardon,..stavio si čovjeka na "ignor listu"!!???..Ne mogu da verujem!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Ma dajte ljudi...pa Ratko i Dekara ce vec koliko sutra/prekosutra sedeti zajedno i pricati o ko zna cemu
Nije tu bilo nikakve svadje vec samo sprdnje i zajebancije...Nemojte se sada VI svrastavati u dva fronta ZA i PROTIV jer je to u ovom slucaju smesno...

Vec sam ranije u topicu pomenuo da su moderatori previse ostri...treba ostaviti malo vise slobode clanivima foruma...pa jeb'te...ovde cim neko opsuje preti mu se sa izbacivanjem

Deki mi je ko brat!...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Toninho

henry
javle pakleni
nemoj mi Ratka napadat
iako - bilo bi čudno od tebe da si drugačije postupio
pamtimo tvoju "objektivnost"

Pa evo vidiš da se uzdržavam. Koliko sam razumeo, dotični je izbačen na neko vreme, pa nema smisla kad ne može da odgovara... Sem toga, ne napadam ga ja zbog minulog rada koji mu spočitavate, već zbog poslednjih ispada.
"Objektivnost"? O kakvom to kolektivnom pamćenju govoriš? Šta to pamtite, ne razumem? Ili govoriš o sebi u drugom licu...

-Ma Tonči je iz Splita,dite,...neozbiljan.Sigurno te sa nekim zaminija!...ti iz Splita su ionako,u većini,pod utjecajem lakih droga....globinjo 100%(priznao nama u Makarskoj i muriji još ka dite)!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2009 : 22:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

-Krešo...ja nisam,majke mi!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/07/2009 : 22:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Ma dajte ljudi...pa Ratko i Dekara ce vec koliko sutra/prekosutra sedeti zajedno i pricati o ko zna cemu
Nije tu bilo nikakve svadje vec samo sprdnje i zajebancije...Nemojte se sada VI svrastavati u dva fronta ZA i PROTIV jer je to u ovom slucaju smesno...

Vec sam ranije u topicu pomenuo da su moderatori previse ostri...treba ostaviti malo vise slobode clanivima foruma...pa jeb'te...ovde cim neko opsuje preti mu se sa izbacivanjem

Deki mi je ko brat!...

Po materi?

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.43 seconds. Snitz Forums 2000