Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 15/07/2009 : 22:28:26
|
Od sutra (posle 11) u prodaji u Darkwoodu i Alan Fordu (A uskoro verovatno još i na ponekom mestu, ali o tome - uskoro)
SERGEJ STRIP 04!
U ovom broju, Sergej - i družina mu - se, igrom slučaja, vraćaju na jedno poznato nam mesto... u priči "S one strane gaza...". Bacite pogled na prvih nekoliko stranica ovde!
Takođe, "Sergejevo tužno lice", by Branko Ricov - Rico & Jurica Starešinić! I Mystax! I Kelava+Seb! I Sergej by Darko Macan & Mihajlo DImitrievski - TheMico!
A takođe u prodaji...
ZABAVA ZA CELU PORODICU #10!
Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde!
Ali!
Imamo takođe i Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, sa crtežom nezaobilaznog TheMice!
Ali!
Po prvi put, saradnja Darka Macana i Baneta Kerca! Yup, Macan je napisao, a čika Bane "Cat Claw" nacrtao kratku ZZCP priču "Samo tebe volim ja..."!
Prvih nekoliko tabli iz Vivono tra noi, i jednu iz "Samo tebe volim ja..." skinite ovdi.
Jel to nije dovoljno za proslavljanje jubileja Zabave? Nije? Onda još i ova informacija - do sredine septembra, dok ne izađe broj 11, ZZCP #10 će u Darkwoodu koštati 80 DINARA (i verovatno koji dinar više u Alan Fordu, al' i dalje dvocifreno). Probaćemo da i na prodajnim mestima van Srbije organizujemo nešto slično - stay tuned.
Daklem, jubilarna Zabava + Sergej - go get them!
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 15/07/2009 22:30:56
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 15/07/2009 : 22:40:03
|
a poshto je umishljeni i samozivi umetnik odozgore zaboravio uletjem ja da se zahvalim svim autorima, drugarima i chitaocima koji su svojim talentom, radom, sugestijama i keshom potpomogli dosadashnje izdavanje ZZCPa. fala momci(i poneka devojko) na svemu! extra fala chika darku i chika banetu koji su omogutjili da ovaj nash mali jubilej uchinimo josh upechatljivijim. u #20 ochekujemo tandem sclavi/stano, za djoleta ili za mene skromnijeg - kirkman/tony moore:) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 15/07/2009 22:41:00 |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/07/2009 : 23:37:12
|
ma zna djubre sve - ne mogu ukrasti ni pishljivu hiljadarku s rachuna da me ne provali:))pPP interne poshalice, gazda goksi, ne obratjaj paznju - nashu ljubav netje nishta utuliti:)
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/07/2009 : 23:39:18
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ma zna djubre sve - ne mogu ukrasti ni pishljivu hiljadarku s rachuna da me ne provali:))pPP interne poshalice, gazda goksi, ne obratjaj paznju - nashu ljubav netje nishta utuliti:)
Ama znam. Šalio sam se samo. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/07/2009 : 00:26:15
|
24 strane, standardna lavirintovska praksa da broj 10 ide po nižoj ceni.
(doduše, primenjena samo jednom ranije, na NeOMu 10, koji se prodao i manje nego uobičajeno ) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/07/2009 : 00:43:56
|
Nah, dok ne vidim u potpisu "Kad će ZZCP mesečno???", ništa.
(a i onda ništa, al' lepo zvuči ) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/07/2009 : 01:24:39
|
Bice jednog dana mesechno, oznachite moje rechi, shto bi rekli amerikanci!
A za nova izdanja, shto bi rekao Homer Simpson ,I have only two questions: How much, and give it to me! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/07/2009 : 11:36:26
|
quote: Originally posted by Djole
Nah, dok ne vidim u potpisu "Kad će ZZCP mesečno???", ništa.
(a i onda ništa, al' lepo zvuči )
Pogledaj potpis
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/07/2009 : 12:03:01
|
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 16/07/2009 : 12:55:27
|
Najbolja naslovnica Sergeja. Ikada!
A što se tiče naslovnice ZZCP-a, priznajte da je trebala DŽeni biti gola na naslovnici a onda je to Dekara cenzurirao. Ali loše je to uradio. Sve se vidi |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 16/07/2009 : 14:15:52
|
Naslovnica Sergeja je stvarno provokativna. Nadam se da ce u epizodi biti krvave osvete. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 17/07/2009 : 20:20:05
|
Djole, ne mogu da kazhem da je ovo najbolja epizoda Zabave do sada, ali jeste najsamouverenije ispripovedana. Nije ti izmakao niti kvadratic vishka.
Sergej takodje jedan od najboljih, uz fini Jurichin/Ricin bekap.
Sve u svemu, nekako mi deluje kao najbolja tura za Lavirint do sada. Nekako mi ovi stripovi deluju tako zrelo i uigrano, prepuno nekih interesantnih scenaristichkih i izdavachkih ideja. Nekako ste porasli. :) |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 17/07/2009 : 20:35:37
|
quote: Originally posted by Le Samourai Nije ti izmakao niti kvadratic vishka.
to je zato shto smo izbacili celu jednu stranu:))
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 17/07/2009 : 20:57:37
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Le Samourai Nije ti izmakao niti kvadratic vishka.
to je zato shto smo izbacili celu jednu stranu:))
Shtagod ste uradili, it works! :) |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/07/2009 : 21:21:47
|
[quote]Originally posted by Djole Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde! /quote]
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 17/07/2009 21:22:39 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/07/2009 : 20:17:29
|
Zasto neko od vas lencuga (Dekara,Djole) ili neko od pismenijih forum asa(otpisite jug Srbije,tu nema takvih) ne napravi jedan tekstic o ZZCP,o clanovima porodice i sl. i postavi ovde da se ljudi malo upoznaju s ZZCP. Siguran sam da bi Djole mogo da napravi jedan lep i duhovit clanak u svrhu afirmacije ZZCP. A mogli bi i u Nis kad budu dolazili Libellusovci da se malo druzimo i ev.malo napravite reklamu bar za ZZCP,mada su i ostala izdanja super.
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/07/2009 : 22:01:25
|
Jes', Dekara da piše, pa da ostanemo i bez tih petnaestak kupaca. ;)
Šalu na stranu, meni bi bilo bzvz da ja za sajt pišem nešto o ZZCP (ili drugim lavirintarijama) - ono, ciganin hvali svoga konja, i ti fazoni. Glupo, znam, svaku promociju treba iskoristiti, al' to mu je šta mu je.
Što se promocije po Nišu i drugim gradovima tiče, šta znam, nekako mi nema smisla kad u tom gradu nemaš gde da kupiš naša izdanja. Mada, postoje naznake da će možda doći do nekih pomaka u našoj distributivnoj mreži, tako da - ko zna? |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/07/2009 : 22:02:12
|
quote: Originally posted by srdjandj
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA!
Pa to valjda svi znaju! ;) |
|
|
Topic |
|