Od sutra (posle 11) u prodaji u Darkwoodu i Alan Fordu (A uskoro verovatno još i na ponekom mestu, ali o tome - uskoro)
SERGEJ STRIP 04!
U ovom broju, Sergej - i družina mu - se, igrom slučaja, vraćaju na jedno poznato nam mesto... u priči "S one strane gaza...". Bacite pogled na prvih nekoliko stranica ovde!
Takođe, "Sergejevo tužno lice", by Branko Ricov - Rico & Jurica Starešinić! I Mystax! I Kelava+Seb! I Sergej by Darko Macan & Mihajlo DImitrievski - TheMico!
A takođe u prodaji...
ZABAVA ZA CELU PORODICU #10!
Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde!
Ali!
Imamo takođe i Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, sa crtežom nezaobilaznog TheMice!
Ali!
Po prvi put, saradnja Darka Macana i Baneta Kerca! Yup, Macan je napisao, a čika Bane "Cat Claw" nacrtao kratku ZZCP priču "Samo tebe volim ja..."!
Prvih nekoliko tabli iz Vivono tra noi, i jednu iz "Samo tebe volim ja..." skinite ovdi.
Jel to nije dovoljno za proslavljanje jubileja Zabave? Nije? Onda još i ova informacija - do sredine septembra, dok ne izađe broj 11, ZZCP #10 će u Darkwoodu koštati 80 DINARA (i verovatno koji dinar više u Alan Fordu, al' i dalje dvocifreno). Probaćemo da i na prodajnim mestima van Srbije organizujemo nešto slično - stay tuned.
Daklem, jubilarna Zabava + Sergej - go get them!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
a poshto je umishljeni i samozivi umetnik odozgore zaboravio uletjem ja da se zahvalim svim autorima, drugarima i chitaocima koji su svojim talentom, radom, sugestijama i keshom potpomogli dosadashnje izdavanje ZZCPa. fala momci(i poneka devojko) na svemu! extra fala chika darku i chika banetu koji su omogutjili da ovaj nash mali jubilej uchinimo josh upechatljivijim. u #20 ochekujemo tandem sclavi/stano, za djoleta ili za mene skromnijeg - kirkman/tony moore:)
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
ma zna djubre sve - ne mogu ukrasti ni pishljivu hiljadarku s rachuna da me ne provali:))pPP interne poshalice, gazda goksi, ne obratjaj paznju - nashu ljubav netje nishta utuliti:)
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
ma zna djubre sve - ne mogu ukrasti ni pishljivu hiljadarku s rachuna da me ne provali:))pPP interne poshalice, gazda goksi, ne obratjaj paznju - nashu ljubav netje nishta utuliti:)
24 strane, standardna lavirintovska praksa da broj 10 ide po nižoj ceni.
(doduše, primenjena samo jednom ranije, na NeOMu 10, koji se prodao i manje nego uobičajeno )
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Nah, dok ne vidim u potpisu "Kad će ZZCP mesečno???", ništa.
(a i onda ništa, al' lepo zvuči )
A što se tiče naslovnice ZZCP-a, priznajte da je trebala DŽeni biti gola na naslovnici a onda je to Dekara cenzurirao. Ali loše je to uradio. Sve se vidi
Djole, ne mogu da kazhem da je ovo najbolja epizoda Zabave do sada, ali jeste najsamouverenije ispripovedana. Nije ti izmakao niti kvadratic vishka.
Sergej takodje jedan od najboljih, uz fini Jurichin/Ricin bekap.
Sve u svemu, nekako mi deluje kao najbolja tura za Lavirint do sada. Nekako mi ovi stripovi deluju tako zrelo i uigrano, prepuno nekih interesantnih scenaristichkih i izdavachkih ideja. Nekako ste porasli. :)
[quote]Originally posted by Djole Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde! /quote]
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Zasto neko od vas lencuga (Dekara,Djole) ili neko od pismenijih forum asa(otpisite jug Srbije,tu nema takvih) ne napravi jedan tekstic o ZZCP,o clanovima porodice i sl. i postavi ovde da se ljudi malo upoznaju s ZZCP. Siguran sam da bi Djole mogo da napravi jedan lep i duhovit clanak u svrhu afirmacije ZZCP. A mogli bi i u Nis kad budu dolazili Libellusovci da se malo druzimo i ev.malo napravite reklamu bar za ZZCP,mada su i ostala izdanja super.
Jes', Dekara da piše, pa da ostanemo i bez tih petnaestak kupaca. ;)
Šalu na stranu, meni bi bilo bzvz da ja za sajt pišem nešto o ZZCP (ili drugim lavirintarijama) - ono, ciganin hvali svoga konja, i ti fazoni. Glupo, znam, svaku promociju treba iskoristiti, al' to mu je šta mu je.
Što se promocije po Nišu i drugim gradovima tiče, šta znam, nekako mi nema smisla kad u tom gradu nemaš gde da kupiš naša izdanja. Mada, postoje naznake da će možda doći do nekih pomaka u našoj distributivnoj mreži, tako da - ko zna?
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA!
Pa to valjda svi znaju! ;)