Zbog velikih obiteljskih problema kroz koje prolazim vec nekoliko mjeseci nisam u mogucnosti biti cesto na forumu, no svjestan sam da mnogi od vas trebaju dovoljno rano saznati sto vise toga (termin, gosti, program itd.) o 5. MaFestu kako bi bili u mogucnosti posloziti svoje planove (godisnji, slobodni dani itd.) za dolazak u Makarsku.
Stoga, evo samo par elementranih stvarcica cisto da mozete imati barem djelomicnu viziju o tome sto ce vas cekati dogodine tu kod nas u Dalmaciji.
Termin je 20.-23.5.2010.
Glavni gosti koji su do sada potvrdili svoj dolazak su (abecednim redom):
Naravno, ovo nije ni blizu konacna lista gostiju, a u to cete se i sami moci uvjeriti kroz mjesece koji slijede.
Takodjer samo napomena da pripremamo i nekoliko novih stvari koji ce 5. MaFest uciniti jos sadrzajnijim, boljim i atraktivnijim u odnosu na prethodna 4, no o tome cemo nekom drugom prilikom.
Na kraju dvije molbe.
Prva je za sve vas koji cete imati pitanja vezanih za 5. MaFest. Naime, unaprijed se ispricavam zbog cinjenice sto cu sigurno kasniti u odgovaranju na ista jer situacija u obitelji mi ne ostavlja prevelikog prostora za manevar.
Druga je za webmastera/moderatore. Molim vas da ne stavljate sticky na ovaj topic jer se ne radi o sluzbenom topicu za 5. MaFest, nego o topicu koji sluzi cisto kao kratka informacija za sve one kojima MaFest nekoga vraga znaci u zivotu i kojima se ovom prilikom zahvaljujem od srca u ime svih nas koji se trudimo oko MaFesta 24 sata dnevno, 365 dana u godini...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
BOLJE BI MU BILO DA PONOVO NACRTA NEŠTO OD KENA, POŠTO SAM POČEO DA GA ČITAM!
To je veliki napredak. Nadam se da češ početi polako širiti svoje vidike.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Ovakvo ludilo od gostiju tesko da je iko mogo da ocekuje Samo abecednim redom je i moguce predtaviti ovakve goste,jer se ne zna ko je ovde od koga ostavio vise traga u strip-umetnosti. I jos jednom - LUDILO
Gastone nemoj se puno brinuti za nas.Obitelj je na prvom mjestu a sve ostalo je sporedno(čak i stripovi). Gosti su ludilo i imam osjećaj da će idući Mafest biti najbolji do sada. A mogla bi pasti i rekordna posjećenost kad bi se neki forumaši okuražili i došli pa makar i na kupanje.
iskreno, za Parlova je i bilo vrijeme a za ostatak ekipe nemam sta da kazem, jednostavno sam bez teksta iako sam vec znao ponesto oko gostiju za predstojeci MaFest
LUDILO sto kaze ovaj Nishlija povise
EDIT:Be strong
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
Gastone nemoj se puno brinuti za nas.Obitelj je na prvom mjestu a sve ostalo je sporedno(čak i stripovi). Gosti su ludilo i imam osjećaj da će idući Mafest biti najbolji do sada. A mogla bi pasti i rekordna posjećenost kad bi se neki forumaši okuražili i došli pa makar i na kupanje.
Eto mene verovatno opet na kupanju!!! Rekao sam onim zenama tamo da mi sacuvaju kupaci..
iskreno, za Parlova je i bilo vrijeme a za ostatak ekipe nemam sta da kazem, jednostavno sam bez teksta iako sam vec znao ponesto oko gostiju za predstojeci MaFest
LUDILO sto kaze ovaj Nishlija povise
EDIT:Be strong
I jos Gaston kaze:"Naravno, ovo nije ni blizu konacna lista gostiju, a u to cete se i sami moci uvjeriti kroz mjesece koji slijede." Pa di ces vise od ovoga Mada bi stvarno mogo i Bernet
Kad mene ne racunate u glavne goste, ne znam ni da li da razmisljam o dolasku. No, razmotricemo sa sotonom.
Ja cu da gledam da dodjem pa taman ti snosio sve troskove EDIT: Evo ja cu da snosim sve troskove putovanja i smestaja za obojicu kad budemo isli na okupljanje u Nis
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.