Kao prvo ovo nije topic za uporedjivanje naslovnih strana. Kao drugo, niko ne primecuje zivlje boje na naslovnoj Veselog Cetvrtka, a ne kao na ovoj koja ocigledno anemicna( kao i italijanske, uostalom). A ako ces vec da uporedjujemo, imao bi i Veseli dosta vise prednosti u odnosu na Ludens.
Meni je ova priča odlična, jutros san pročita Spuštanje u Maelstrom i svidija mi se, isto ko i broj prije njega. Ovaj broj me podsjetia malo na Otočku Skupinu, kad posada broda traži drvlje po pustom otoku za popravak broda.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
kako je fino ovo kod ludensa s lijeve strane, nenametljivo, utopljeno... da ne spominjem "bonelli comics" koji se jedva vidi... pa sam naslov, morskim fontom, a ne crvenom brljarijom posred crteza... neshvbatljivo, naprosto posve neshvatljivo osim vrlo jednostavna objasnjenja, a to je da je blazina totalni idiot...
Nazalost, to je svima jasno, osim njemu, jer nastavlja da radi po starom...
da je blazina moderator,odavno bi vecina nas letela sa foruma jer smo puno lepih stvari rekli o njemu.
Ali nije...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
ovaj strip sam uzeo neki dan i prvo što sam primjetio je to da je uži od ostalih i kad sam mjerio ispade da je uži 2-3 milimetra. je li samo kod mene ili...
ovaj strip sam uzeo neki dan i prvo što sam primjetio je to da je uži od ostalih i kad sam mjerio ispade da je uži 2-3 milimetra. je li samo kod mene ili...
Ocigledno nije jer ja sa zadnjim redovnim Zagorima muku mucim,ni jedan nije istih proporcija!!!Ova nova stamparija koju koristi Ludens se ocigledno jos uvijek nije snasla!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!