Author |
Topic |
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 12/08/2009 : 22:38:59
|
Pih! Da je Marko na tvom mjestu, on bi već počinio seppuku, sa sve live streamingom preko Interneta ;). |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/08/2009 : 22:43:29
|
Ispraviću u reprintu, tamo 2017., obećajem. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/08/2009 : 18:25:26
|
Ako bude srece, krajem 9. smo u BGu i onda cu napokon ovo uzeti u ruke! Kad vec niste uspjeli izgurati do MaFesta... |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/08/2009 : 18:52:18
|
quote: Originally posted by Djole
Onda moje lično izvinjenje Gajsvajtovoj - iako sam i ta izvinjenja manje-više shvatio kao zezanciju, otud nezgrapnosti kao upa pikčers. ;)
Ali da, previd je, nisam znao (ni proveravao) da li je žensko, izvinjavam se zbog toga.
Il' je mozda urednik insistirao da mora da bude musko |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/08/2009 : 21:22:19
|
quote: Originally posted by Gaston
Ako bude srece, krajem 9. smo u BGu i onda cu napokon ovo uzeti u ruke! Kad vec niste uspjeli izgurati do MaFesta...
Do tada ces, uz malo srece, i cetvorku uzeti u ruke - prevod je gotov. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/08/2009 : 21:24:31
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Il' je mozda urednik insistirao da mora da bude musko
Ovaj... da! Urednik je kriv! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 19/08/2009 : 23:01:28
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Gaston
Ako bude srece, krajem 9. smo u BGu i onda cu napokon ovo uzeti u ruke! Kad vec niste uspjeli izgurati do MaFesta...
Do tada ces, uz malo srece, i cetvorku uzeti u ruke - prevod je gotov.
Iz tvojih usta u Bozje usi! Racunaj da smo gore oko 25.9. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 29/09/2009 : 15:44:14
|
Djole, jebes mi sve ako si ti normalan!!!
"Cek' malo, ma ovo mora da je neka nocna mora na moru."
Jebote, skoro sam se ugusio od smijeha... |
|
|
Topic |
|