Interesantno. Moj predlog , Bane ti trba sam da odlucis , uopste ne sumnjam u tvoj izbor. Mi konzumenti i kolekcionari mnogo filozofiramo , lepo od tebe sto ti nastupas demokratski , ali jel' Moebius i Herman pitaju publiku za savet?
Obicno se racuna na pola cm na levoj strani za fugu od presavijanja kod uveza. Ruzno je kad se ta fuga poklapa sa necim na naslovnoj... Naravno da ce na kraju biti po mome. Cisto me je interesovalo koliko ce njih posle zvocati Zasad je rezultat prilicno neresen. U svakom slucaju, bilo je korisnih misljenja koja cu sigurno uzeti u obzir.
malko sam outdated oko ovih topica, ali zainteresovala me te prica oko KOBRE, htedoh da pitam,(a ja sam inace za manje klasican logo) da li je Bane planirao da objavi integralnog Kobru, tj trilogiju poznatu iz "Profila",
U planu je 4,5,6 integrala svih epizoda - od prve do Arizone. Nazalost, kako vreme odmice i kako ova kriza uzima maha, bojim se da ne bude ona cetvrta varijanta s polla.
U planu je 4,5,6 integrala svih epizoda - od prve do Arizone. Nazalost, kako vreme odmice i kako ova kriza uzima maha, bojim se da ne bude ona cetvrta varijanta s polla.
Da li bi nesto promenilo uvodjenje preorder sistema? Ja bih definitivno narucio, a siguran sam da zainteresovanih ima jos.
Preorder sistem bi podrazumevao najmanje 100-150 pretplatnika, 200 bi bilo idealno i prilicno razvuceno vreme stizanja novca. Mislim da od toga ne bi bilo nista.