forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/08/2009 : 20:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Odlična.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/08/2009 : 20:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by andjelt

p.s. naslovnica od ove knjige mi se svidja najmanje od svih od sada ...

Tozo meni ova naslovica sa Iron Man-om je odlična, mada me Zagor po muskulaturi i vilici podseća malo na Marvelove super heroje

ne znam , ukusi su razliciti , ali slozicemo se da je ova naslovnica malo drugacija od svih do sada
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/08/2009 : 12:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Stigla je sesta knjiga juce u trafike,danas sam je bas kupio.
Mogu reci da sam odusevlje,ovo je ubedljivo najbolje uradjena knjiga do sada,nisam citao sadrzaj unutra,ali ne vidim neke greske na prvi pogled.Koricenje je najbolje do sada,zatim ispravili su neke sitnice koje su pojedincima ovde smetale,a otisak je po meni odlican.
Cudno mi je da je ovo izaslo pre druge Dilanove knjige,ali verovatno su resili da ovo poguraju jer pretpostavljam da se prva Dilanova knjiga bas i nije prodavala po ocekivanjima,cak ovde u trafiku i ne salju dopune primerka prve knjige,pa je i nema trenutno(mada prodavacica nije znala da kaze zasto je tako).Ali bice uskoro i Dilan.Mada pretpostavljam da ce na jesen stvari ubrzati i da necemo puno cekati ni na Dilanovu trecu knjigu.
Inace na hrbatu ce sada biti slagalica naslovne strane Zamke i otrovi koju je pre izvesnog vremena Veseli kao redovni broj objavio.
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 12:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Stigla je sesta knjiga juce u trafike,danas sam je bas kupio.
Mogu reci da sam odusevlje,ovo je ubedljivo najbolje uradjena knjiga do sada,nisam citao sadrzaj unutra,ali ne vidim neke greske na prvi pogled.Koricenje je najbolje do sada,zatim ispravili su neke sitnice koje su pojedincima ovde smetale,a otisak je po meni odlican.
Cudno mi je da je ovo izaslo pre druge Dilanove knjige,ali verovatno su resili da ovo poguraju jer pretpostavljam da se prva Dilanova knjiga bas i nije prodavala po ocekivanjima,cak ovde u trafiku i ne salju dopune primerka prve knjige,pa je i nema trenutno(mada prodavacica nije znala da kaze zasto je tako).Ali bice uskoro i Dilan.Mada pretpostavljam da ce na jesen stvari ubrzati i da necemo puno cekati ni na Dilanovu trecu knjigu.
Inace na hrbatu ce sada biti slagalica naslovne strane Zamke i otrovi koju je pre izvesnog vremena Veseli kao redovni broj objavio.

Zaista su mi čudne te njihove odluke da objavljuju na hrbatu naslovnice epizoda koje nemaju nikakve veze sa pričom. Koliko strana ima, da li ima nekog dodatka?

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/08/2009 : 12:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Ima 368 strana,bez nekih dodataka.Price koje su unutra su Trgovci robljem(Stara vetrenjaca),Iron man(Turnir u Darkvudu),Gospodari vatre(Okrutni Runok) i Dzentlmeni,ali ne previse(Grad u opasnosti).
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2009 : 13:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Koricenje je najbolje do sada

Ovo je najbitnije
Ajde sad reprint prve pet i dobijemo kolekciju za sva vremena
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 13:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Odlična vest!
Samo napred momci, ajmo kad će sedma knjiga Zagora???

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 15/08/2009 : 13:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
cudno izgleda ovaj zagorov biceps na desnoj ruci, kao da je dobio grc pa je misic otisao malo gore...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 13:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ma, ostavimo sitnice, izdanje je odlično i prilika je novim kolekcionarima da imaju sve po redu, bez da daju silan novac za stare stripove!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/08/2009 : 14:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ma, ostavimo sitnice, izdanje je odlično i prilika je novim kolekcionarima da imaju sve po redu, bez da daju silan novac za stare stripove!

Da, samim tim će se omogućiti da ostali koji nisu toliko zagriženi kolekcionari da lakše i jeftinije dođu do drugih izdanja Zagora (LMS, ZS, ZEX)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2009 : 16:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, samim tim će se omogućiti da ostali koji nisu toliko zagriženi kolekcionari da lakše i jeftinije dođu do drugih izdanja Zagora (LMS, ZS, ZEX)

Ne verujem da ce ista da obori cenu LMS,ZS izdanjima.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/08/2009 : 16:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ Tex Willer

U stvari u pravu si, kad je reč o LMS, što se tiče ZS za one ispod broja 100 može da stoji da se cena neće menjati, ali za ostale brojeve je već i onako pala zbog ZEX-a, a sada će sigurno i ZEX-u da padne bar kad je u pitanju SD Ja razmišljam da prodam ZEX SD počev od "Šuma zamki" (br.31) do Clark City (br.66), ostali su istovetni orignalu

EDIT: Po nekom mom proračunu Clark City bi trebao da ide u broju 10 KI

Edited by - Bruce Springsteen on 15/08/2009 17:43:45
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 17:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Ne verujem da ce ista da obori cenu LMS,ZS izdanjima.

Nisam mislio na to, nego na nove kolekcionare koji bi kupili Zagor VČ, a ne te stare skupe Zagore ZS/LMS!
Naravno, cene tih starih Zagora će biti sve veće kako godine prolaze.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 17:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
[ Ja razmišljam da prodam ZEX SD počev od "Šuma zamki" (br.31) do Clark City (br.66), ostali su istovetni orignalu

Ja ne razmišljam da prodam ništa, nego kako da skupim što više stripova!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2009 : 17:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Tex Willer

U stvari u pravu si, kad je reč o LMS, što se tiče ZS za one ispod broja 100 može da stoji da se cena neće menjati, ali za ostale brojeve je već i onako pala zbog ZEX-a, a sada će sigurno i ZEX-u da padne bar kad je u pitanju SD Ja razmišljam da prodam ZEX SD počev od "Šuma zamki" (br.31) do Clark City (br.66), ostali su istovetni orignalu

I ja sam razmisljao(i jos uvek razmisljam) da otkacim od ZEX sve do broja 92,al' bolje da sacekam jos malo.
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 19:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

@ Tex Willer

I ja sam razmisljao(i jos uvek razmisljam) da otkacim od ZEX sve do broja 92,al' bolje da sacekam jos malo.

Ne vidim zašto bih otkačio sve do broja 92, neće oni skoro stići do tih brojeva.

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 19:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Tex Willer

Pitanje je da li se isplati raspariti još uvek extra seriju Bruce, još uvek kolekcionarski ide sporo, pri tome pitanje je da li extra serija može lako da se proda za neki veći novac, ponuda je velika a ima i puno glancera. Teže je naći glancere redovne serije do broja 72. Opet sigurno bi kupovao extra koji izlaze dalje. Vrtimo se u krug, prodajemo ZS, kupujemo extra, prodajemo extra da bi uzeli kolekcionarski, a nije nemoguće da nas iznenadi izdanje u boji.

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/08/2009 : 19:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Tex Willer

a 67.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 21:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stefa

quote:

@ Tex Willer

Pitanje je da li se isplati raspariti još uvek extra seriju Bruce, još uvek kolekcionarski ide sporo, pri tome pitanje je da li extra serija može lako da se proda za neki veći novac, ponuda je velika a ima i puno glancera. Teže je naći glancere redovne serije do broja 72. Opet sigurno bi kupovao extra koji izlaze dalje. Vrtimo se u krug, prodajemo ZS, kupujemo extra, prodajemo extra da bi uzeli kolekcionarski, a nije nemoguće da nas iznenadi izdanje u boji.

Imam Zagora u ZS/LMS, u Extra seriji, sad kolekcionarski, ali ništa se ne prodaje, svaka edicija je za sebe i ima kolekcionarsku draž.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/08/2009 : 21:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
slazem se sa srdjandj ... ja imam zs kolekciju (fali mi cetrdesetak komada) , extra seriju , redovnu i sve "ove i one" vanredne brojeve , cak sam poceo da skupljam i zagora makedonca ... VC sva izdanja se podrazumevaju ... nisam imao cast da licno upoznam srdjandj , ali imam utisak da je pripadnik "starije garde" kao i ja ... Druze , mi smo iz nekog drugacijeg vremena ... danas su kolekcionari preduzimljiviji :)

... inace , bas me razocaralo ovo sa slikom na hrbatu ... toliko sam cekao da prodje ova sa mortimerom ... kad ono ... eto vraga ... demonstrativno cu u polici drzati knjige tako da se vidi prednja naslovnica ... :)

ajd , cu i ja u ponedeljak narucim knjigu pa da vidimo nasta to lici ... mada ...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2009 : 21:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt
nisam imao cast da licno upoznam srdjandj , ali imam utisak da je pripadnik "starije garde" kao i ja

Da, stara garda, ne brini, upoznaćemo se, pa tu smo, blizu, komšije takoreći...

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/08/2009 : 22:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
:) ima dana i kafana, dace bog
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/08/2009 : 22:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ stefa

Pa mislio sam na postepenu rasprodaju ZEX-a
Sada smo stigli do 6-e knjige to je do broja 52 u SD ZEX, original br.16
U 10-m broju KI dolazimo do broja SD ZEX 66, original 28. Ovaj broj je bitan po tome što se SD nadalje drži originalnih izdanja, odnosno broj stranica i u originalu po broju je 96, znači imamo na dalje i broj stanica i naslovice kao u originalu
SD ZEX se završava u broju 75, original 37, i nadalje kreće LU ZEX, taj broj bi trebao da bude u KI br.13
KI broj 19 bi trebao da pčene sa "Zagor priča..." SD ZEX br.1, original 55
Upravo bi neki plan prodaje ZEX-a, bio u tri faze, onosno od broja 31 do boja 92 (original od br.1 do br.55) Prva faza 31-66, duga faza 67-75 i treća faza 76-92
Ostalo mislim da ne bi trebalo da se prodaje, jer brojevi SD ZEX od 1-30, imaju kvalitetne korice sa odličnim naslovicama i svakoko lepo izgledaju kao posebna kolekcija
Od br.92 LU ZEX pa nadalje je u potpunosti veran originalu, sa odličnim papirom, štampom i otiskom, u stvari to su najbolja kiosk izdanja do sada, i vredi ih imati kao posebnu kolekciju
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/08/2009 : 22:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

@ Tex Willer

a 67.

Vidiš odgovor u mom predhodnom postu Mada nećeš valjda i ti sve da dupliraš, vidiš da će KI biti jedno vrhunsko kvalitetno izdanje, zato uzimaj dok je vreme zaostale brojeve
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/08/2009 : 22:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ srdjandj
@ andjelt

U potpunosti se slažem sa vama, ali kad bi se skupljao samo Zagor Ovako ima puno toga šta treba drugo kupiti, pa svako veće dupliranje jednog je uskraćivanje drugog
Inače što se tiče "starije garde" Tozo ti si više u "mlađoj gardi" u odnosu na nas ostale koji postujemo na ovoj strani ovog topika
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000