Za sve ljubitelje neumoljivog rendzera imamo dvije nove knjige:
Knjiga 25 - KANADSKI POBUNJENICI - ukupno 396 stranica - 3 naslovnice unutra, cijena 170 kuna u ducanu Libellus scenarij: Guido Nolitta - crtez: Fernando Fusco
Knjiga 26 - ZMIJSKO GNIJEZDO - ukupno 278 stranica - 3 naslovnice unutra, cijena 140 kuna u ducanu Libellus scenarij: Gianluigi Bonelli - crtez: Aurelio Galleppini
Veliko hvala u Gastonovo i moje ime Melini, Mirni, Doku, Silviji, Dekari i Zlaji na njihovu predanu radu kako bi ova izdanja bila na najvisoj mogucoj razini!
Pocetkom iduceg mjeseca trebalo bi biti u prodaji...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mozda neko vidi i odgovori od Libellus ekipe: Kada ce i koliko komada albuma KLARA? I planira li se kasnije bilo sta od Berneta ili je SA pokupio sve?
OT: Interesantna perspektiva na naslovnici br.25
Radi se na Klari trenutacno, vjerojatno 4 knjige ce izaci skupa, koje ce obuhvatiti sve preostalo od Klare, no vidjet cemo jos, ovisno koliko rad bude napredovao. Tesko mi je sad reci kad bi trebale biti vanka, vjerojatno na zimu. Trenutacno nemamo nikakvih planova vezanih za Berneta.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne