forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/08/2009 : 16:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stefa

quote:
Originally posted by culfis

@ stefa
Stize li sokole s` Malte?
Planiram uskoro voznju biciklom do Pozarevca, pa mozemo da se isplaniramo,a kako da nafatamo i profu?
pozz

Na taj način možeš da demistifikuješ činjenicu da se iza ovog nica nalazi profesor-inz!

Nemoguce da postoje dvojica takvih."Mnogo je kume, mnogo je". Ja sam mislio da je profa jedinstven.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 17:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

@ srdjandj
@ andjelt

U potpunosti se slažem sa vama, ali kad bi se skupljao samo Zagor Ovako ima puno toga šta treba drugo kupiti, pa svako veće dupliranje jednog je uskraćivanje drugog
Inače što se tiče "starije garde" Tozo ti si više u "mlađoj gardi" u odnosu na nas ostale koji postujemo na ovoj strani ovog topika

... u pravu si , zanemario sam cinjenicu da sam ja orijentisan i zaokupljen samo zagorom ... sto se tice garde , u pravu se kad pricamo o stazu na ovom forumu ... sto se tice "vremenskog perioda druzenja sa zagorom" rekao bih da je tu situacija malo drugacija ( pricam napamet , na osnovu nekih tvoji postova stekao sam utisak da si mladji od mene ... )

Druže Tozo stariji sam ja od tebe nekih sedam-osam godina A to što si stekao utisak da sam mlađi od tebe na osnovu nekih mojih postova, ne znam na šta konkretno misliš, možda su za tebe neki naivni i neozbiljni, ali bar kad je Zagor u pitanju tu stvarno ne znam da sam se pokazao kao neki mladić sa kratkim stažom čitanja njegovih priča..., ili si me možda pomešao sa nekim

Edited by - Bruce Springsteen on 16/08/2009 17:08:37
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 17:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bruce, da je bilo kao što je Sloba obećao, 18 knjiga za godinu dana sada bi isčekivali ''Zagor priču'', i verujem to bi bio dodatni motiv za mnoge kolekcionare. Sad verujem da bi mnogi napravili raskid sa Zext da bi izdržali ritam kolekcionarskog. Ipak mislim da ne vredi rasparčati taj određeni broj epizoda koji nije originalan u potpunosti, i kome nedostaju stranice, jer serijal vredi.

Vredi u potpunosti jer je jedini serijal koji je uspeo da zaseni Zagorove stripove u ZS, koji su nestali iz mnogih kolekcija jer nemaju hronologiju, naslovnice, nedostaju im stranice itd.Otud su jeftini na aukcijama , mala je potražnja za njima i svi se mogu lako naći!

Po nekim nezvaničnim informacijama koje su pomenute na forumu, tempo izlaska KI će sada biti znatno brži Sigurno ne 18 knjiga godišnje, ali verovatno 12
Da, potpuna istina oko odnosa ZEX-a i LMS-ZS Problem će mi svakako biti da taj što ću prodati pomenute brojeve ZEX-a, koji su mi glanceri a za njih svakako neće se uzeti neki novac koji će mi omogućiti kupovinu nekog većeg broja drugih stripva
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 17:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ srdjandj

Da, sve što sam ranije prodao, pre svega mislim na ZS i LMS, mi mnogo puta nedostaje, i razmišljam da to nisam trebao da uradim, a onda ponovo nešto tako slično uradim, ili kao sada razmišljam da uradim, u ovom slučaju sa ZEX-om

EDIT: I kao što reče naš zemljak cronos, ti si pravi kolekcionar, a ja izgleda da to još nisam, ali težim ka tome Inače delim u potpunosti tvoje mišljenje i osećaj odnosa između KI Zagora i starih brojeva ZS-LMS

Edited by - Bruce Springsteen on 16/08/2009 17:30:50
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 16/08/2009 : 17:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bruce, da je bilo kao što je Sloba obećao, 18 knjiga za godinu dana sada bi isčekivali ''Zagor priču'', i verujem to bi bio dodatni motiv za mnoge kolekcionare. Sad verujem da bi mnogi napravili raskid sa Zext da bi izdržali ritam kolekcionarskog. Ipak mislim da ne vredi rasparčati taj određeni broj epizoda koji nije originalan u potpunosti, i kome nedostaju stranice, jer serijal vredi.

Vredi u potpunosti jer je jedini serijal koji je uspeo da zaseni Zagorove stripove u ZS, koji su nestali iz mnogih kolekcija jer nemaju hronologiju, naslovnice, nedostaju im stranice itd.Otud su jeftini na aukcijama , mala je potražnja za njima i svi se mogu lako naći!

Po nekim nezvaničnim informacijama koje su pomenute na forumu, tempo izlaska KI će sada biti znatno brži Sigurno ne 18 knjiga godišnje, ali verovatno 12
Da, potpuna istina oko odnosa ZEX-a i LMS-ZS Problem će mi svakako biti da taj što ću prodati pomenute brojeve ZEX-a, koji su mi glanceri a za njih svakako neće se uzeti neki novac koji će mi omogućiti kupovinu nekog većeg broja drugih stripva

Biće bolje ako ubrzaju na 12 knjiga, sada neko će reći kako da ispratim taj ritam, ali je bolje tako ili sve ili ništa, ovim tempom mnogi neće doživeti ni polovinu serijala...budimo realni, ne može se sve imati, moramo se odlučiti za ono što nam znači...

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 16/08/2009 : 17:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

@ stefa
Planiram uskoro voznju biciklom do Pozarevca, pa mozemo da se isplaniramo,a kako da nafatamo i profu?
pozz

Na taj način možeš da demistifikuješ činjenicu da se iza ovog nica nalazi profesor-inz!

Nemoguce da postoje dvojica takvih."Mnogo je kume, mnogo je". Ja sam mislio da je profa jedinstven.

Verovao ili ne Culfis dolazi sledeći vikend u Požarevac, poneće i foto-aparat kako bih napravio novu reportažu pošto ih odavno nije bilo, ova će se odnositi na ljubitelje stripova iz Požarevca, živi bili pa ćemo videti!

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 17:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ srdjandj

Da, sve što sam ranije prodao, pre svega mislim na ZS i LMS, mi mnogo puta nedostaje, i razmišljam da to nisam trebao da uradim, a onda ponovo nešto tako slično uradim, ili kao sada razmišljam da uradim, u ovom slučaju sa ZEX-om

Nemoj, posle se kaješ, a posle j.... nema kajanja, zato dobro razmisli šta radiš!
Na aukcije stavljam samo duple stripove i to ne sve duple(neke čuvam po 2 komada), pa za te pare što prodam, kupim opet druge stripove, dakle nikakva prodaja za nešto treće, nego isključivo za nabavku drugih stripova!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/08/2009 : 17:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ stefa
pozz

Culfis, trenutno sam u Češkoj, inače kad budeš dolazi u Požarevac javi se, tu je profa živi u mojoj zgradi , samo sprat niže, ponesi aparat možeš da napraviš reportažu, odavno nisi pravio ništa!

Dogovoreno! pozz

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 17:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

@ srdjandj

Nemoj, posle se kaješ, a posle j.... nema kajanja, zato dobro razmisli šta radiš!
Na aukcije stavljam samo duple stripove i to ne sve duple(neke čuvam po 2 komada), pa za te pare što prodam, kupim opet druge stripove, dakle nikakva prodaja za nešto treće, nego isključivo za nabavku drugih stripova!

Malo sam editovao moj predhodni post, ali eto da ponovo kažem da si u pravu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 18:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda slušaj starijeg, nemoj da prodaješ kolekciju ZEX, ni ne pomišljaj više na to, teško se sakupi ta kolekcija, a ti bi sad prodao, nemoj...

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 19:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Onda slušaj starijeg, nemoj da prodaješ kolekciju ZEX, ni ne pomišljaj više na to, teško se sakupi ta kolekcija, a ti bi sad prodao, nemoj...

Jeste da mladi danas nisu baš poslušni, ali kako i nisam neki mladić lako se može desiti da te poslušam, jer na kraju krajeva cena tih izdanja i nije baš neka, i čisto sumljam da će se povećati, baš naprotiv
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 22:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

quote:

quote:

Jeste da mladi danas nisu baš poslušni, ali kako i nisam neki mladić lako se može desiti da te poslušam, jer na kraju krajeva cena tih izdanja i nije baš neka, i čisto sumljam da će se povećati, baš naprotiv

Ja prodao odavno prvih 92 broja
Ne zalim. Meni je Zagor Extra jedna od najomiljenijih edicija ali bas od broja 93 (original 85).
Od tada sve ide kako treba (osim jubilaraca u boji) i kupovacu dok izlazi po redu

Kolekcionarski Zagor mi popunjava prvih 84 broja

A šta ako pukne kolekcionarski Zagor(ne daj Bože), opet u nabavku ZEX, trebao si da sačekaš da stignu do broja 93, pa onda u prodaju, mada mislim, da si trebao da sačuvaš te stripove, ali pošto si Zvezdaš, oprošteno ti je!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/08/2009 : 23:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ Ultras

Taman sam pomislio da si zaboravio Zagora boraveći u sportskom podforumu i tvom omiljenom topicu
Ali dobro je da nije tako
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 16/08/2009 : 23:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
ja imam kompletan extra zagor od ludensa+sve klasike....tako da cu samo da sacekam da mi se sretne kolekcionarsko izdanje sa ludensom 77 i to je to....neko ce reci da je to frankenstajn kolekcija ali ja zaista ne mogu da tripliram zagor izdanja kad treba da kupim tonu albuma koji siju zagora sa svih strana!!!

To je realnost!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 17/08/2009 : 00:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

ja imam kompletan extra zagor od ludensa+sve klasike....tako da cu samo da sacekam da mi se sretne kolekcionarsko izdanje sa ludensom 77 i to je to....neko ce reci da je to frankenstajn kolekcija ali ja zaista ne mogu da tripliram zagor izdanja kad treba da kupim tonu albuma koji siju zagora sa svih strana!!!

To je realnost!!

Ne druže, to ti je Džoker kolekcija
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 17/08/2009 : 00:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Posted - 17/08/2009 : 00:00:00

Svaka cast....ovaj post tacno u 00:00:00!!!

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 17/08/2009 00:50:49
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/08/2009 : 14:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vest za KI 6,e sad je dilema da li naruciti odmah ili sacekati da izadje i Dylan.A u petak stize i tura iz HR.Ajoj majko bankrotiracu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 17/08/2009 : 14:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je realnost!!

Slazem se da tako lepse zvuci
bitno je imati sve epizode u sto manje izdanja...

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 17/08/2009 : 14:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srleb

quote:
Posted - 17/08/2009 : 00:00:00

Svaka cast....ovaj post tacno u 00:00:00!!!

Ovo nešto znači, moraću da se okušam u igrama na sreću
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/08/2009 : 15:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne slažem se!
Zagor Extra je posebna edicija i ima posebnu težinu.
Zagori iz LMS/ZS su mi dragi jer to sam kupovao kao klinac, to je ono pravo, nezaboravno, neki kažu nostalgija, da to je to.
Zagor klasik isto posebna edicija, draga mi je zbog toga što su tu objavili celovite epizode!
Zagor kolekcionarsko izdanje, kupujem isključivo radi toga što ide od prvog broja i što je lepo imati takvo izdanje u HC varijanti.
Naravno i redovni Zagor kupujem i sad ovo što se poklapa sa VČ, jer kolekcija bi bila nekompletna ako bih prekinuo.
Onda specijali, pa Čiko specijali, Odabrane priče, Maxiji, Giganti, Almanasi itd. Sve su to posebne kolekcije i tako ih ja i razvrstavam, nema tu, izašlo ovamo, izašlo onamo, pa skupiti od svačeg po malo, ne svako izdanje posebno, u kompletu, zasebno!
Da ne pominjem, Abaton, Vanini, Horus, sve to stoji posebno i deo je kolekcije Zagora, to je po meni draž kolekcionarstva, a ovo pomešano iz svih edicija je samo sakupljanje Zagora, a ne bolesno kolekcionarsko sakupljanje!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/08/2009 : 15:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne slažem se!
Zagori iz LMS/ZS su mi dragi jer to sam kupovao kao klinac, to je ono pravo, nezaboravno, neki kažu nostalgija, da to je to.
Zagor klasik isto posebna edicija, draga mi je zbog toga što su tu objavili celovite epizode!
Zagor kolekcionarsko izdanje, kupujem isključivo radi toga što ide od prvog broja i što je lepo imati takvo izdanje u HC varijanti.
Naravno i redovni Zagor kupujem i sad ovo što se poklapa sa VČ, jer kolekcija bi bila nekompletna ako bih prekinuo.
Onda specijali, pa Čiko specijali, Odabrane priče, Maxiji, Giganti, Almanasi itd. Sve su to posebne kolekcije i tako ih ja i razvrstavam, nema tu, izašlo ovamo, izašlo onamo, pa skupiti od svačeg po malo, ne svako izdanje posebno, u kompletu, zasebno!
Da ne pominjem, Abaton, Vanini, Horus, sve to stoji posebno i deo je kolekcije Zagora, to je po meni draž kolekcionarstva, a ovo pomešano iz svih edicija je samo sakupljanje Zagora, a ne bolesno kolekcionarsko sakupljanje!

mali oftopicarenje,sorry.srdjo a kako stojis sa libelus,uspevas li i to sve da pokupujes,ja sve teze i teze.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/08/2009 : 15:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

quote:

Ne slažem se!

mali oftopicarenje,sorry.srdjo a kako stojis sa libelus,uspevas li i to sve da pokupujes,ja sve teze i teze.

Od Libelusa sam odustao, preskupo mi je to!
Tri dana nisam mogao da spavam dok sam donosio tu odluku, ali sad sam srećan zbog toga, ipak ne vrede ti stripovi toliko.
Ipak je to Boneli!
Ovo što sam nakupovao, čuvaću, dalje ne idem, kupujem druga izdanja, albume itd.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/08/2009 : 15:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ovo sto rece srdjandj je tacno ono sto i ja mislim ... skupljam svaku od serija da bi ih imao kompletne ( vremena bar imamo u neogranicenim kolicinama ... manje vise :) , tako da je dobro sebi davati neke zadatke na duze staze , kad sve skupis , nema vise neke drazi .. eto imas i cami u tami nekog ormana ili police ) ... "strip razonoda" je nesto najgore sto postoji :) ali sam ih ponovo nabavio jer me podsecaju na devedesete i neke pikantne dogadjaje s tim uvezi ... horus seriju (od 5 brojeva :) ) sam skupio jer ima u sebi onau epizodu "alhemicareva zrtva" koje nema ni u jednoj drugoj ediciji , a bilo bi bezveze da ima samo taj jedan strip od horus-a , vec sam pricao zasto skupljam ZS i LMS da se ne ponavljam ... a makedonskog zagora ... :) ... pa ko moze da odoli zagoru na cirilici :) italijanski , grcki, turski ... zagor su trofeji koji kolekciju cine orginalnom i jedinstvenom ... e sad jedino se dvoumim da li da i dalje uporedo kupujem i VC i ludens redovni zagor , ali sto kaze srdjandj steta je okrnjiti komplet ludensa koga sam do sad kupovo ... takodje , ima i nekih pirata koji imaju svoje mesto u mojoj kolekciji jer mislim da su jako lepo pripremnjeni . cak od nekih brojeva imam i po 2 primerka ... dosli mi pod ruku jeftino , a meni zao da prodam ... recimo onaj A4 u boji "prokleto blago" imam dva i zao mi da prodam jedan ... neka stoji ... rasprico se ja .... :)

Edited by - andjelt on 17/08/2009 15:33:09
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/08/2009 : 15:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Ovo sto rece srdjandj je tacno ono sto i ja mislim ... skupljam svaku od serija da bi ih imao kompletne ( vremena bar imamo u neogranicenim kolicinama ... manje vise :) , tako da je dobro sebi davati neke zadatke na duze staze , kad sve skupis , nema vise neke drazi .. eto imas i cami u tami nekog ormana ili police ) ... "strip razonoda" je nesto najgore sto postoji :) ali sam ih ponovo nabavio jer me podsecaju na devedesete i neke pikantne dogadjaje s tim uvezi ... horus seriju (od 5 brojeva :) ) sam skupio jer ima u sebi onau epizodu "alhemicareva zrtva" koje nema ni u jednoj drugoj ediciji , a bilo bi bezveze da ima samo taj jedan strip od horus-a , vec sam pricao zasto skupljam ZS i LMS da se ne ponavljam ... a makedonskog zagora ... :) ... pa ko moze da odoli zagoru na cirilici :) italijanski , grcki, turski ... zagor su trofeji koji kolekciju cine orginalnom i jedinstvenom ... e sad jedino se dvoumim da li da i dalje uporedo kupujem i VC i ludens redovni zagor , ali sto kaze srdjandj steta je okrnjiti komplet ludensa koga sam do sad kupovo ... takodje , ima i nekih pirata koji imaju svoje mesto u mojoj kolekciji jer mislim da su jako lepo pripremnjeni . cak od nekih brojeva imam i po 2 primerka ... dosli mi pod ruku jeftino , a meni zao da prodam ... recimo onaj A4 u boji "prokleto blago" imam dva i zao mi da prodam jedan ... neka stoji ... rasprico se ja .... :)

Eto, kao da mi čitaš misli, potpisujem sve što si rekao!

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 17/08/2009 : 16:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Alhemicareva zrtva je izasla u SD kao (cini mi se) "Opsjednuti" na skoro 150 strana.

ŠumhiljduhANAN

Edited by - Going-Going on 17/08/2009 16:26:05
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000