Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/08/2009 : 01:59:56
|
quote: Originally posted by sawitch
Ako sada za vikend Hajduk ne pobedi, bacicu vam bombu u topic... 3 kola me vec zajeb'o...
E jeb'o vas Hajduk.. Koji im je kurac? Nikog pobediti ne mogu.. Kad sam video na teletextu 0-2 za malo slog da me opali... Jesu li igrala ona braca sto su dosla??? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2009 : 23:15:52
|
Talijan Edoardo Reja novi kandidat za klupu Hajduka
2Hajduk je u potrazi za trenerom došao do novog imena. Novi kandidat za klupu 'bijelih' je Edoardo Reja, kojeg bi Splićani plaćali oko 350.000 eura. Reja je 64-godišnji Talijan rođen u Gorici, koji je dosad vodio mnogobrojne talijanske klubove. Posljednji u nizu bio je Napoli, iz kojeg je otišao u ožujku ove godine. Prije toga sjedio je na klupi Catanije, Cagliarija, Genoe, Torina... Hajduk je, čini se, odustao od preskupog Alberta Zaccheronija te se okrenuo njegovom kolegi iz Serije A, a pred Poljudom čekaju i naši Scoria, Katalinić, Vulić... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Posted - 17/08/2009 : 11:14:01
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Rico
A bi li in valja za predsjednika akademik Miroslav Radman sa splitskog MedILS-a!? On ima nesto skole:)
ja sam sinoć nazva keruma i reka da me uvali u hajduka...kad mogu svi zvani i nezvani,mogu i ja...
Ne možeš!!!!! Ti si emotivno vezan.
Nego, ima li ijedan koji u ovoj situaciji valja?
Krafna-man je barem imao maestralan prvi potez, a i drugi mu izgleda vrhunski(trener stranac).
A moze li on bit zapravo predsjednik, pisen Svagusa...mislin Kerum? Ne virujen da to bas i zeli. Pravo pitanje je mogu li oni postaviti kvalitetno i dugorocno rjesenje na celo kluba.
Ako mene pitate ja ne znam pravu osobu... samo znam da ovo stanje nije od prije misec dana, i jos znam da je Mise imao potpunu podrsku navijackog puka, a s njim i onaj Buljan, a njih dvojica su dosta toga i sasrali.
Kako to da su se sad odjednom navijaci razbudili????? |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
StampedoRI
Starting Member

59 Posts
Member since 14/04/2008 |
|
THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
Posted - 17/08/2009 : 14:22:31
|
Ako sada za vikend Hajduk ne pobedi, bacicu vam bombu u topic... 3 kola me vec zajeb'o...
E jeb'o vas Hajduk.. Koji im je kurac? Nikog pobediti ne mogu.. Kad sam video na teletextu 0-2 za malo slog da me opali... Jesu li igrala ona braca sto su dosla???
ne,nisu mogli jer nisu dobili registraciju,igraju iduću subotu-protiv dojučerašnjeg kluba-rijeke!!
bit će im krasno. |
Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/ |
 |
|
Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 18:44:57
|
Izgleda malo presušen i prekuhan na slikama. Sretno mu bilo. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 17/08/2009 : 19:32:35
|
Edoardo Reja novi trener Bijelih: Znam mnogo o Hajduku Edoardo Reja novi je trener Hajduka, to je dogovoreno konačno danas u hotelu Le Meridien Lav u pregovorima čelnika Hajduka s talijanskim trenerom i menadžerom Markom Naletilićem. S Hajdukove strane u završnim pregovorima su sudjelovali predsjednik „bijelih“ Joško Svaguša i savjetnik za struku Ivica Šurjak.
Na razgovore je došao i gradonačelnik Željko Kerum, kao predstavnik većinskog vlasnika „bijelih“. Došao je da se informira i da ih pozdravi. O tijeku pregovora i konačnoj odluci da angažiraju talijanskog stručnjaka „bijeli“ su telefonski obavijestili svog najvećeg malog dioničara Jaku Andabaka koji je na odmoru u svojoj kući u Dramlju, u blizini Crikvenice.
Hajduk se cijelog ovog posla držao vrlo tajnovito, tek poneki SMS davao je naznake da se pregovori kreću u smjeru završnog dogovora. Edoardo Edy Reja i menadžer Marko Naletilić sletjeli su u Split, točnije u splitsku zračnu luku u Resniku u nedjelju navečer privatnim zrakoplovom iz Trsta, te su odsjeli u hotelu Le Meridien Lav. Prva runda pregovora završena je u nedjelju kasno iza ponoći, uz naznaku „blizu smo dogovora“.
Na mobitel smo tek na trenutak dobili talijanskog stručnjaka koji je potvrdio svoju zainteresiranost, te naposljetku i zadovoljstvo preuzimanja Hajdukova kormila: - Ne mogu vam kazati nikakve potankosti. Znam mnogo o Hajduku, a dogovorili smo se da izjave dajem tek sutradan, molim vas da me ispričate – kazao nam je Reja.
Alberto Zaccheroni više se danas nije spominjao, očigledno je bio i ostao preskup, a menadžer Marko Naletilić pronašao je promptno drugu talijansku opciju, Edyja Reju. Iz okruženja pregovora servirana je u jednom trenutku „mala laž“ kako su na Murteru(?!), jer tamo Edy Reja ljetuje na svome brodu, međutim istina je da su doletjeli iz Trsta zrakoplovom i onda se odmah smjestili u miljevački ekskluzivni hotel.
Podići nekoga iz pepela kao što je Hajduk za njega nije nepoznanica, najviše je vremena proveo dižući talijanske drugoligaše, a posebno Napolija kojeg je u tri sezone uspeo iz sredine treće lige do plasmana na europsku scenu u gornjem domu serie A...
Talijanski trener slovenskih korijena dvaput je vodio svoje momčadi protiv Hajduka, jednom je svladao „bijele“ kao trener Vicenze (3:0) na zimskim pripremama (igrao je za Vicenzu Luca Toni) 2001. godine, drugi put je lani kao trener Napolija izgubio u Poljudu (0:1)...
Reja potpisuje na dvije godine, ne bi li bio prvak Hrvatske za stoti rođendan „bijelih“ (ove sezone ima hipoteku na startu 2:12, kao ostavštinu svojih prethodnika), dogovorili su se i oko cijene odštete u slučaju otkaza (nekoliko plaća, a ne cijeli ugovor); navodno mu je godišnja gaža cca 400.000 eura, a pomoćnog trenera će dobiti u Poljudu.
Igor Tudor bi mu mogao malo pomoći u prvim danima/tjednima adaptacije pri prvoj momčadi, ali Tudor ne bi napuštao svoje osnovno mjesto u omladinskoj školi, a sa sobom u pomoć Reja smije dovesti (poželjno je!) tek kondicijskog stručnjaka koji nije sudjelovao u ovim pregovorima i tek naknadno treba doći iz Italije u Split. To bi trebao biti Luigi Febbrari, iz Napulja, njegov suradnik u Napoliju.
Predstavljanje talijanskog trenera u Poljudu trebalo bi uslijediti u utorak, a onda i prvi trening.
slaven alfirević
Potvrdio i Andabak Posao je potvrdio i Jako Andabak, telefonski iz Dramlja: - Obaviješten sam o svemu i dao sam pristanak. Dogovor je postignut je Reja je naš novi trener – prisnažio je Andabak. (FV)
Svaguša nije htio otkriti gdje se Reja skrio Joško Svaguša, vršitelj dužnosti predsjednika Hajduka, splitski gradonačelnik Željko Kerum i Ivica Šurjak, Hajdukov savjetnik za struku, okupili su se poslijepodne u hotelu “Le Meridien Lav”.
Šurjak nam je oko 17 sati potvrdio kako je u hotel stigao i Edoardo Reja, te kako još ništa nije potpisano, ali i da je dogovor blizu. Svagušu smo pak susreli u društvu Rejina menadžera, Marka Naletilića. - Sve ćete znati na vrijeme, javit ću vam ako pregovori budu završeni. No, dotad me pustite - rekao nam je Svaguša.
Za to vrijeme Reja je očito bio u hotelskoj sobi, iako su Svaguša i Naletilić u početku tvrdili kako on u Split stiže tek danas. Ipak, na koncu su popustili, pa nam je Naletilić nešto prije 19 sati potvrdio da je s talijanskim stručnjakom sve dogovoreno. - Danas (ponedjeljak, op.a.) ne možete fotografirati Reju ni dobiti njegovu izjavu, sve će biti sutra (utorak, op.a.) kada će Reja i službeno pred novinarima biti prezentiran kao novi trener Hajduka - kazao nam je Naletilić dodajući kako će Reja s Hajdukom potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33697 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/08/2009 : 22:28:24
|
quote: Originally posted by supermark
Sto je s kalinicem? neka nova pozicija ili otkaz?
Mora izbjegavat stresne poslove, tako da će vjerojatno u mirovinu |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 17/08/2009 : 22:37:17
|
žao mi je čovjeka Bio je netko i nešto u Šibeniku (odradio dvije odlične sezone i treću dobro počeo) a sad će bit nitko i ništa. Na žalost ništa nije naučio na Pudarovom primjeru... |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 17/08/2009 : 22:48:26
|
quote: Originally posted by supermark
Sto je s kalinicem? neka nova pozicija ili otkaz?
da je pametan,okanio bi se hajduka...jer tamo bolesnik još više oboli,a zdrav oboli dok si reka keks...
alan ford ekipa |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts