novi bonelli miniserijal koji pocinje izlaziti u listopadu, radnja se zbiva krajem 18 stoljeća a radi se o avanturama jednog izumitelja i znanstvenika koji sa svojim idejama zeli promijeniti svijet; zvuci zanimljivo, najava za ovaj novi serijal je u novom redovnom texu tj broju 584, a ne govori se o autoru serijala ni crtacima, valjda o tome u rujnu kada dolazi novi giornale SBE-a
novi bonelli miniserijal koji pocinje izlaziti u listopadu, radnja se zbiva krajem 18 stoljeća a radi se o avanturama jednog izumitelja i znanstvenika koji sa svojim idejama zeli promijeniti svijet; zvuci zanimljivo, najava za ovaj novi serijal je u novom redovnom texu tj broju 584, a ne govori se o autoru serijala ni crtacima, valjda o tome u rujnu kada dolazi novi giornale SBE-a
Zvuči zanimljivo, mana je što je u pitanju ponovo ograničeni serijal...
NIje futuristički već više steampunk i oslanja se na viktorijansko doba s velikim izumima iz priča H.G.Wellsa, Vernea i ostalih.. Radi ga Antonio Serra, poznat po Nathanu Neveru (na našim prostorima). A to što je ograničeni serijal, to je baš dobro, nema prostora za zasićenje...
Ja bih rekao nešto kao Castellijev Docteur Mystere.
Bilo je o tome na mAfestu, a i spomenuto je u tekstu s mafesta. No očito nitko tko se javio na ovom topicu nije to pročitao, a onda sam siguran da ne čitate ni MM ni NN, pa bih rekao da otpadate kao potencijalni čitatelji.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
malo sam pogledao po tal siteovima i autor ovog novog serijala je Antonio Serra, sto je jako dobro a neki od crtaca bit ce Simone Denna, F. Palomba i Alessandro Bignamini.
Zvuci zanimljivo,samo ne verujem da ce nasi to izdati,bar ne u skorijoj buducnosti.
Pa, budući da je gost Mafesta (Libellus ekipa) bio naš dragi Serra, ne bih isključio mogućnost da se Libellus primi toga... A i VČ vozi ko lud sa svime mogućime.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Zvuči zanimljivo, mana je što je u pitanju ponovo ograničeni serijal...
Za mene je to prednost...
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Priča je stoput izlizana,ali imam osjećaj da će biti nešto od toga. Evo naslovnice: Nekoliko tabli: Autori:Antonio Serra i Gianmauro Cozzi Crtati će Simona Denna,Francesca Palomba i Alessandro Bignamini.
Baš žilverneovski je ovih par stranica... Putovanje na Mjesec?! Vidi se da je ovaj Greystorm junak gonjen tragičnom prošlošću (stranica 3.), slično poput Nathana.