ih,taman kad se spremih da nadoknadim zaostatak kod Martija,Nathana i Magičnog evo nove ture Texa i Mister Noa...ali neka, sačekaće oni na red-jer rendžer i pilot imaju prednost već odavno kod mene.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
gastone molba za jedno pitanje.nisam bas dobio konkretan odgovor za texa u boji.ima li tex u boji veze sa ovim texovim knjigama,ili mozda ide u boji do broja 100 a kasnije ove knjige.pa necete valjda reprintovati ove knjige kad dodjete do njih ponovo(u boji).kako ce se uklopiti ova cela texova kolekcija.bas sam besan sto nije tex 1 crno-belo.
gastone molba za jedno pitanje.nisam bas dobio konkretan odgovor za texa u boji.ima li tex u boji veze sa ovim texovim knjigama,ili mozda ide u boji do broja 100 a kasnije ove knjige.pa necete valjda reprintovati ove knjige kad dodjete do njih ponovo(u boji).kako ce se uklopiti ova cela texova kolekcija.bas sam besan sto nije tex 1 crno-belo.
Tex u boji nema veze s ovim dosadasnjim knjigama, a Texov opus je toliki da se ne moras brinuti za nekakva eventualna preklapanja. Uglavnom, ne brini se i nemoj biti "besan" jer nema razloga za to. Polako.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
ima, kako ne-direktor švrlja sa jednom radnicom, a tajnica se razvela od poslovnog menadžera, portira so opet dobili spavati a čistačica je izčeznula zglob pa je na bolovanju... ima još toga ali sve nije za javnost...a da, Tipomat sutra ne radi.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
O čemu se radi u "Kanadskim pobunjenicima"? Ako netko može izložiti u 2-3 rečenice...
Tex i Jim Brandon slucajno se susrecu u sjevernoj Montani i otkrivaju da imaju identicnu misiju: iz zatvora u Great Fallsu preuzeti Rogera Goudreta, problematicnog idealistu s opasnim revolucionarnim namjerama. No Roger uspijeva pobijeci iz zatvora a Tex i Jim krecu u dugu potjeru kanadskim podrucjima. Tijekom potjere Tex i Jim upadaju u nevolje i spletke prouzrokovane pobunom koja se dogadja u tom podrucju, pobunom stanovnistva (bijelaca i Indianaca) koji na smrt mrze engleze i crvene odore i trude se svim silama to i pokazati...
Eto nije bog zna kako pojasnjeno ali rekao si 3 recenice...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne