forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Ken Parker 65-72
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/08/2009 : 17:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
nemoj se nervirat zbog tih greškica Markose, jest da bi bilo ljepše da jih nije ali su
tako minorne da neće nijedan Ken fan pretjerano sitničariti...a koji izdavač jih ne radi?
ko radi taj i greši, samo Fibra jako malo...onaj izgubljeni uvodnik ubaci u jedan od sljedećih
Kena(zašto nebi u jednom bila i dva?)i sve u redu...ostao sam sa Kenom na 56 broju al idemo dalje.
sa greškicama ili bez njih...KEN PARKER KOLEKCIJA če bit jednja ljepših svakom fanu.(možda samo
Texova od 1 broja) tu nadmaši.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 07/08/2009 : 23:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Objavit ću sve što su napravili Berardi i Milazzo.

Yaaay!

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 07/08/2009 : 23:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shuckey

quote:

Ne znam, zaista. Uopce se bojim išta reći jer toliko su mi puta obećali i prekršili to obećanje, da nema smisla da išta najavljujem. Žao mi je, ali mislim da je bolje nikakva nego kriva informacija.

Mogu si samo misliti koliko se ždereš zbog ovog kašnjenja... Ali eto, ako ti to što znači, meni neće biti problem još malo čekati savršena izdanja Fulua i Alvara Mayora.

I nemoj se žderati zbog greškica... Ken 69 malo "žulja", pa što? 69 treba malo žuljat'. Ovaj izgubljeni uvodnik sedamdesetom broju je malo veće s*anje, ali da se podnijeti. Da čitam Kena, bio bih prezadovoljan ovom turom, cijelom serijom, ritmom izlaženja. Thumbs up. Nemaš pojma koliko me vesele tvoja izdanja.

THUMBS UP!!!

Cekanje da stripovi izadju iz tiskare mi je vjerojatno najveci stres u zivotu, a kad se otkrije neka greška, ko da me netko opali svom snagom posred trbuha. Danas, kad sam procitao Zvonin post o ovoj greski s paginacijom, toliko mi se zeludac stegao da mi je došlo muka.

Ma razumem te, potpuno. Ali nemoj se zderati - celi serijal Kena je zaista blizu savrsenstva...par nepravilnosti su neminovne cak i u strukturi perfektno izbrusenog dijamanta.

Sto se mene tice, zasluzio si da budes unet u narodne pesme kao stripofilska legenda: Prometej koji ce izdati kompletnog Kena u HC-u, prelepo odstampanog i prevedenog. I to na podrucju koje je Kena skoro i zaboravilo.

Izuzetno sam ti zahvalan na tome, kao i na tako pedantnom pristupu svakom izdanju. A verujem i da nisam jedini.

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/08/2009 : 10:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem se javno gospodinu Bono Voxu
što me je pozdravio na bini
i što će mi neki dobri ljudi radi posjete njemu
donijeti nove Ken Parkere odmah.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 10/08/2009 : 11:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Jeeeej! Super! :)
Jedva ih cekam procitati.

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/08/2009 : 11:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
što si se razuzdao? donose jih Kicu,ne tebi koliko sam razumio.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/08/2009 : 17:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

što si se razuzdao? donose jih Kicu,ne tebi koliko sam razumio.

Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 15/09/2009 : 23:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message  Reply with Quote
@ Markos A da objavis taj uvodnik kao letak, pa da se deli uz/umetne u strip? Bar za nas koji volimo te uvodnike.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 16/09/2009 : 00:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa Profesorom. Objavi ga bilo kako, mi koji razumemo znacemo.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2009 : 09:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma objavit cu ga u jednom od narednih brojeva (ionako nije tematski vezan za taj broj, nego prijevod jednog berardijevog uvodnika koji mi se svidio). A ako ikad budem radio reprint broja 70, onda cu napisati novi uvodnik za 70-tku.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/09/2009 : 11:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma objavit cu ga u jednom od narednih brojeva (ionako nije tematski vezan za taj broj, nego prijevod jednog berardijevog uvodnika koji mi se svidio). A ako ikad budem radio reprint broja 70, onda cu napisati novi uvodnik za 70-tku.

Ma bitno da ga bude u nekom broju.
Hoce li i ova poslednja tura do kraja godine,bar sto se tice onog dela na koji mozes da utices?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2009 : 12:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, zaista. Ja sam ih davno preveo, samo je lektor u guzvi. A i da on nije u guzvi, ja sam. Radimo puno stvari, ne stizemo, raspadamo po šavovima od posla, a kako je to u ovoj zadnjoj turi Kenova rezultiralo s ove dvije glupe greške, odlučio sam da neću forsirati. Potpuno mi je svejedno hoce li Kenovi izaci mjesec ili dva kasnije, hocu samo da budu napravljeni kako treba i na miru (koliko je to moguce). Osim toga, htio bih nekako obiljeziti taj kraj, napravit nešto posebno, a nisam jos siguran ni sto ni kako:) A vrijeme prolazi. Vjerojatno ce biti samo par dodatnih tekstova.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/09/2009 : 12:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

S obzirom na tvoju sklonost spojlerima, bolje bi bilo da umjesto uvodnika na prvoj pises raspletnike na zadnjoj. Ja ionako uvodnik procitam nakon samog stripa.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2009 : 12:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Što stvarno spojlujem puno? Damn.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/09/2009 : 12:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja sam zato, da kraj Kena Parkera obelježiš početkom Priča sa Divljeg Zapada.Znam da je to samo jedna naivna sugestija bez osnove ali vredi staviti bubu u uho.Sorry.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/09/2009 : 12:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osim toga, htio bih nekako obiljeziti taj kraj, napravit nešto posebno, a nisam jos siguran ni sto ni kako:) A vrijeme prolazi. Vjerojatno ce biti samo par dodatnih tekstova.

Nadam se da ce kraj da bude ipak malo kasnije kad B&M dovrse serijal kako su i planirali.
A dotad imas vremena da razmisljas
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2009 : 12:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ja sam zato, da kraj Kena Parkera obelježiš početkom Priča sa Divljeg Zapada.Znam da je to samo jedna naivna sugestija bez osnove ali vredi staviti bubu u uho.Sorry.

Stvarno nemam volje raditi serijal od 75 epizoda (od kojih su mi jedno 20 jako dobre ili odlične).

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/09/2009 : 13:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što stvarno spojlujem puno? Damn.

Ma nije puno, ali mi se jednom dogodilo pa od onda pazim.

Opcenito nisam preveliki ljubitelj uvodnika, najdraze mi je procitati strip, a da o njemu ne znam nista. Dakle ako bas mora, sve na zadnju stranicu.

Ono sto volim u uvodnicima su tekstovi o povijesti, nastanku stripa, okolnostima u kojima je nastao i takve stvari.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4343 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 16/09/2009 : 14:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ima li sanse za brendona ?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2009 : 14:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bome si uporan:) Naravno da nema. Meni se Brendon ne sviđa (da ne kažem nešto grublje), a raditi ga u tvrdim koricama je ... ne znam...

Trouble will find me
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15668 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/09/2009 : 10:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
novo izdanje priče s divljeg zapada kao nastavak na kraj izdanja kena bilo bi savršeno i siguran sam imalo bi uspijeha isto kao i ken pogotovo onakvo trobrojno izdanje
pozdrav s nadom u gore navedeno

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/09/2009 : 10:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema šanse da ja radim Divlji zapad. Predug je serijal, premalo izvanrednih epizoda, previše prosječnih. Mene više zanima raditi nove stvari nego reprinte.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/09/2009 : 12:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Greystorma,Caravana,Brendona,Juliju?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/09/2009 : 12:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Općenito, Bonellija teško da ću više raditi. Duge serijale sigurno ne, ne želim se obvezivati preuzeti serijal koji bi morao raditi narednih 20 godina, osim ako nije bas savršen. Za brendona sam vec sto puta odgovorio, ali evo i sto prvi - to je meni grozan strip, da ne kažem nešto gore, i apsolutno me ne zanima. Julija je jako dobra, ali ... To je ogroman projekt i samim tim ispada iz igre, a priče su, iako same po sebi dobre, u 100+ brojeva se praktično ništa ne dešava s glavnim likovima. Nimalo se nisu promijenili ni likovi ni njihovi medjusobni odnosi, a mene sam "who dunnit" krimić, bez ikakvog razvoja protagonista, ne odusevljava toliko. Plus, neke situacije koje se ponavljaju u skoro svakom broju postaju iritantne (svaki broj ima svadju julije i webba, gdje irving dodje pa ih pomiri, a whoppi goldberg je stalno kori zbog jela itd itd). Julija je dobra zabava i razbibriga iz mjeseca u mjesec, ali ja kao izdavač trazim ipak nesto vise od toga.

Caravan nisam još čitao, djeluje mi zanimljivo, kao i Volto Nascosto. Za Greystorm prvi put čujem. Mada, mislim da nema smisla da ja to radim. Libellus se fokusirao na Bonelli i nema mi smisla petljati im se u to, pogotovo kad ce njihova izdanja praktično ionako biti jednako dobra kao i moja, ako ne i bolja. Neka ljudi rade kad to vole, a ja ću se fokusirati na ono što se meni najviše sviđa - "autorski" strip.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/09/2009 : 12:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
znao sam i prije ali vredi probat.Hvala za odgovor, kad bi bili svi izdavači tako jasni...
meni to i odgovara: kiosk:Ludens,SA,Van Gogh,VČ, Bonelli HC:Libellus, BD i avtorski strip:Fibra i Booglobe, kad bi mi to ko reko 94-te, mislio bi da je lud.
Nemam baš sve od Fibre ali neznam kako bi bez Lavriča, Kena Parkera,Alvar Majora,Tikija,a i u predstoječem planu ima dosta meni zanimljivih stvari.Samo tako dalje.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000