forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Paola Barbato- INTERVIEW !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/09/2009 : 21:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
odradio si dobar posao i neka najvaznija pitanja su odgovorena, a to je najvaznije. Hvala.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 16/09/2009 : 22:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
mislim da nije htjela reći ništa osobno, nego je ovako to nabrzaka odradila ..... dobro da je manhunter imao spremnih 30 pitanja.
inače dopao mi se intervju.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/09/2009 : 22:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:
Originally posted by manhunter

.... Ali takođe čitam [b]mange[/b....

Hehe gde je sad Lord da neshto kazhe :P :D

Sta je, sta hoces ti sad
svestrana devojka, siguran sam da nije zadrta kao ti
i nemoj da spamujemo ovde

nego hunteru, jel ovo preko Facebooka intervju
steta stvarno sto na neka pitanja nije bila malo izdasnija sa odgovorima. bilo je dobrih pitanja u vezi sa samim serijalom, ali dobro, kao sto kazes - intervju ni iz cega, njoj ni od kakve koristi. u svakom slucaju, hvala joj, a hvala i tebi

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/09/2009 : 22:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by weljko94

quote:

.... Ali takođe čitam [b]mange[/b....

Hehe gde je sad Lord da neshto kazhe :P :D

Sta je, sta hoces ti sad
svestrana devojka, siguran sam da nije zadrta kao ti
i nemoj da spamujemo ovde

Blah a da nije Barbatova bila bi debil

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/09/2009 : 22:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

On nikada nije bio „zavodnik“. To I nije bila Tizijanova namera, on je stvorio romantičan lik. Čoveka koji voli,plače, pati. I uvek se zaljubljuje. Ja pratim Tizijanovog Dylana, I draže mi je da ne stvaram vezu sa ženom, ukoliko se ne radi o ljubavi.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/09/2009 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
zahvaljujem manhunteru na ideji i realizaciji iste, ali ovaj intervju nam bas nista nije kazao, otkrio, potvrdio...
skoro nista bitno se nije saznalo, odgovori su joj skoro pa iritantni
plus slusa groznu mjuzu :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 16/09/2009 : 23:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
10. U sledećem životu ćeš biti… ?

Nadam se da neću biti.

Evo zasto pise price za dylana...

Pozdrav manhunteru za trud!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 17/09/2009 : 00:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
Cestitke Manhunteru za trud i entuzijazam. Paola je ponovo otaljala odgovore, bas kao i u intervjuu koji je radila sa Marchelom. Nekako imam osjecaj da je svi ti intervjui nevidjeno smaraju, a jos posebno ako je intervju namijenjen za ludake sa Balkana, o kojima Italijani, koliko sam ja imao prilike da vidim, nemaju bas neko posebno misljenje i smatraju nas blize Tutsijima nego Evropljanima. Na stranu ove spekulacije, ama bas nijedan Paolin odgovor mi nije rekao nista novo ni zanimljivo. Ako se Sclavi donekle folira u intervjuima ("nemam pojma sto sam htio da kazem u Nicijoj prici"), bar je simpaticno gledati ga na you tube-u kako za vrijeme intervjua cirka vops, pusi i mazi neke dzukelice. :) Ovi Paolini intervjui nista simpaticno i ljudsko nemaju u sebi.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 17/09/2009 : 00:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
a sto je jadna popularna u ex -yu
iz nepotvrdjenih izvora saznajem da je najavila svoj dolazak u mk, tacnije u prilep :)
don't ask why and how? :D

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 17/09/2009 : 02:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

zahvaljujem manhunteru na ideji i realizaciji iste, ali ovaj intervju nam bas nista nije kazao, otkrio, potvrdio...
skoro nista bitno se nije saznalo, odgovori su joj skoro pa iritantni
plus slusa groznu mjuzu :)

Sto bre groznu????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 17/09/2009 : 02:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:

11. Tvoj omiljeni fudbalski klub?

Inter, zauvek.

Ovo je jedino sto me se dojmilo!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/09/2009 : 09:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
11. Da li ste ti, ili bilo ko iz SBE, učestvovali u radu na novom DD filmu,I koja su tvoja očekivanja?

Mislim da niko nije bio uključen u stvaranje novog DD filma, I nemamo neka očekivanja. Priča je drugačija, drugačiji je lik, drugačiji svet. Nadam se da će film biti dobar, zanimljiv i zabavan. Ali to neće biti Dylan Dog.

Kako sam i mislio, nitko od pravih scenarista nije bio uključen u film... DObro je rekla, film će biti dobar, zanimljiv, zabavan, kao i sva sila šarenih hollywoodskih filmova. Ali to neće biti Dylan Dog.

quote:

13. Ukoliko bi mogla da “eliminišeš” nekog od glavnih likova iz serijala, ko bi to bio?

Niko.

Jel niko ko niko, ili niko ko Niko iz PRiče o Nikome? Što je pod time mislila?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 17/09/2009 : 10:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
11. Da li ste ti, ili bilo ko iz SBE, učestvovali u radu na novom DD filmu,I koja su tvoja očekivanja?

Mislim da niko nije bio uključen u stvaranje novog DD filma, I nemamo neka očekivanja. Priča je drugačija, drugačiji je lik, drugačiji svet. Nadam se da će film biti dobar, zanimljiv i zabavan. Ali to neće biti Dylan Dog.

Kako sam i mislio, nitko od pravih scenarista nije bio uključen u film... DObro je rekla, film će biti dobar, zanimljiv, zabavan, kao i sva sila šarenih hollywoodskih filmova. Ali to neće biti Dylan Dog.

quote:

13. Ukoliko bi mogla da “eliminišeš” nekog od glavnih likova iz serijala, ko bi to bio?

Niko.

Jel niko ko niko, ili niko ko Niko iz PRiče o Nikome? Što je pod time mislila?

ššaraaapp

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 17/09/2009 10:05:56
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/09/2009 : 11:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
paola pesimisto-tex wiler.

da nije takva mozda i ne bi bilo dobrih scenarija.nije htela da duzi sa intervjuom,a sve mi to govori da je bas povuceno-inteligentna osoba.sanjar.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/09/2009 : 14:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Manhuntere, odlično.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/09/2009 : 16:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Zadovoljan sam intervjuom, otprilike sam i ocekivao ovakve odgovore od Paole. Izgleda da su pojedinci ocekivali odgovore u dvadeset recenica sa matineima u vidu masnih viceva, no, life is a bitch.

I da, hvala gospodinu moderatoru.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/09/2009 : 17:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Pazi cura glasa za Inter zaprešić...bit će drago SuperMarku kad ovo čuje...

ma ona je samo pozer!
nisam ju ni jednom vidio na tekmi
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 17/09/2009 : 18:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message  Reply with Quote
Prvo, svaka čast manhunteru na trudu.
A što se tiče Paole, odgovori su joj stvarno kratki. Nekako kao da joj se nije dalo. Nije morala sada ispisati dvadeset redova, ali ipak...

Edited by - Death on 17/09/2009 18:58:24
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 18/09/2009 : 10:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Da, svaka čast Manhunteru, nadam se da će i u buduće rješit neki interview, ali da se osvrnim malo o Pauli...
Dakle, pitanja su dobra, a nju po meni ne opravdava šta je pisala odgovore, nego ženska je jednostavno...bezveze...
Budimo realni, ženska je...bezveze...Ne triba je nikad zvat na MaFest ili CRŠ jer je...bezveze...
Ko bi reka da će jedan član DD stuffa bit ovako ...bezduše???
Ženska je..

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/09/2009 : 10:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Žena, pa bez duše?! Ma daaaj...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 18/09/2009 : 10:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
Ma baš je fora Paola... susjeda mi je u "Farmwille-u" (interaktivnoj facebook igri gdje se igramo farmera i uzgajamo voće i povrće). Upravo nedavno sam joj pomogao istjerati svrake iz kukuruzišta, a ona mi je zauzvrat poklonila ovcu.

Ma super je.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/09/2009 : 10:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Šta ste očekivali, da će da vam otvori dušu? ;)

To je more or less radila na Craven road forumu pre neku godinu, gde je diskutovala o svemu - pa je na kraju digla ruke.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/09/2009 : 10:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Šta ste očekivali, da će da vam otvori dušu? ;)

To je more or less radila na Craven road forumu pre neku godinu, gde je diskutovala o svemu - pa je na kraju digla ruke.

JEr je niko nije razumio? Ili?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/09/2009 : 10:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ma jok, otišlo je sve u banalizaciju, tu negde oko U ime oca.

Ispostavilo se, kao što se uvek ispostavi na kraju, da ljudi ne žele da pitaju nju o njoj, nego o - Sklaviju. A to nijedan kreativac neće tolerisati dugo.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/09/2009 : 10:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Ma jok, otišlo je sve u banalizaciju, tu negde oko U ime oca.

Ispostavilo se, kao što se uvek ispostavi na kraju, da ljudi ne žele da pitaju nju o njoj, nego o - Sklaviju. A to nijedan kreativac neće tolerisati dugo.

Pa dobro, poređenja su neizbežna, mada mogu da je razumem.
Ali, mi smo je ovde ipak pitali više o njenom radu. Ok, pitanja možda nisu bila na nekom profesionalnom nivou, ali dobro, i sama kaže da joj je važno mišljenje čitalaca.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000