forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 00:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

a hoce li da izadju simultano sa vasim izdanjima

Bit ce gotovo u isto vrijeme, a kad ce ga oni dati u prodaju - nemam pojma.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 00:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

necu rec da nama starijima nije pitanje novac - ali vjeruj mi da vremenski faktor postaje i te kako znacajna stavka

Meni najbitniji,zato i ne zalim za Libellusova izdanja.
38,malo li je
EDIT: A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar

Edited by - Tex Willer on 22/09/2009 00:43:49
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/09/2009 : 00:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar

Crnjak

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 00:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar

Crnjak

Realnost
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/09/2009 : 00:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

necu rec da nama starijima nije pitanje novac - ali vjeruj mi da vremenski faktor postaje i te kako znacajna stavka

38,malo li je
EDIT: A sta tek da kaze Carson? On je srecan sto je docekao i ovaj prvi broj. Ili nije,daleko je oktobar

ja sam junior prema tebi 37 i pol ali drago mi je da si opravio kompstara raga je nesto natucala o tome a meni je to profesionalna deformacija
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 00:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam junior prema tebi 37 i pol ali drago mi je da si opravio kompstara raga je nesto natucala o tome a meni je to profesionalna deformacija

Kad je crko proslo mi je kroz glavu - bolje da je Carson crko nego ti,ipak je zivot bio pred tobom (procesor mi nije bio star ni 6-7 meseci)
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/09/2009 : 00:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad je crko proslo mi je kroz glavu - bolje da je Carson crko nego ti,ipak je zivot bio pred tobom (procesor mi nije bio star ni 6-7 meseci)

neda se a? trebat će još puno krumpira i pive da mu glave dodju - jbga procesorima to ne igra
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
@rommel
Obzirom da nema topica bez mog offtopica - sad jos da pukne Modesty(Tino) pa da to odradi Libellus kako valja i da mi se ispuni jos i ta velika zelja
Imam jos mnogo manjih,al' ova mi je najveca
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 01:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

38,malo li je

Bah... Prije nego ste se vi iti rodili Wiskey je vec guzio Cehinje u Gradcu sve u sesnaest!... Toliko o tome koliko ste stari...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Bah... Prije nego ste se vi iti rodili Wiskey je vec guzio Cehinje u Gradcu sve u sesnaest!... Toliko o tome koliko ste stari...

Wiskey je legenda
Jedan od najjacih likova koje sam upoznao.
Kako on stoji sa Texom?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbt! Ovaj bi me sa'ranio samo da ne vrati dug. A od koga li bi onda zajmio?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 01:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Wiskey je legenda
Jedan od najjacih likova koje sam upoznao.
Kako on stoji sa Texom?

Sjajno! Zajedno su harali Divljim zapadom, a Tex je prakticki sve cake naucio bas od Wiskeyja.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 01:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Lako to, ali tko bi ga onda izvlacio ispod stola?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Taman posla,pa ja bi te drzao i na aparati ako treba sve dok ne saznam gde drzis evri
Stripovi vec znam gde su a i to bi moglo dobro da se utopi
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lako to, ali tko bi ga onda izvlacio ispod stola?

Pa ko to njemu da objasni! Sad u subotu ima da ga ostavim nek istrune ispod stola.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Taman posla,pa ja bi te drzao i na aparati ako treba sve dok ne saznam gde drzis evri

Samo cvrsto!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 01:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Samo cvrsto!

Pa mora te drzim cvrsto da se ne otimas mnogo,mada i to ima svoje drazi
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Samo cvrsto!

Pa mora te drzim cvrsto da se ne otimas mnogo,mada i to ima svoje drazi

Ma naravno, jos i ako ti drhte ruke...gde ces bolje?!

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Pa ko to njemu da objasni! Sad u subotu ima da ga ostavim nek istrune ispod stola.

Ja cu da mu pomognem da ne batise ispod stola! Dodam mu lepo sveps, on se otrezni, i tvoj pakos bice osujecen!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma naravno, jos i ako ti drhte ruke...gde ces bolje?!

Mnogo gluposti,ne mozes da drzis nekog cvrsto ako ti drhte ruke,kao i drzim te(a ne ti) sto znaci da ili sebe dozivljavas kao "ono" ili se ne razumes u pravopis propali ucitelju,uspesni alkoholicaru,delinkventu jedan nevaspitani
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Ja cu da mu pomognem da ne batise ispod stola! Dodam mu lepo sveps, on se otrezni, i tvoj pakos bice osujecen!

Znao sam ja da ce se nadje neko trezan da mi pomogne
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ docA
Tacno sam tebe ocekivao. Znao sam da ce se pojavis ovde, cim vidis da se kenja.Slusaj ovde mogu da offtopicare samo oni koji ce kupe Texa. Ti nadji topic sa Price iz baze Drugdje, pa tamo spamuj.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/09/2009 : 01:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote

EDIT: Ok, moja dva posta nece da kontaminiraju ovaj topick...
orewUAr!

Edited by - docA on 22/09/2009 01:48:11
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 01:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Za sve one koje interesuju informacije o ovom izdanju one su na prvih par strana topica
Juznjaci,begajmo u juznu prugu,dosta smo spamovali ovde.
Il' mozemo u onaj topic VC,tu ionako nikad nismo nista pametno napisali
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000