forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Bazooka_Joe
Starting Member

Slovenia
85 Posts

Member since 02/08/2004

Posted - 22/09/2009 : 19:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bazooka_Joe a Private Message  Reply with Quote
Nikog još nisam čuo kako viče, " koja prejebena naslovnica" Kad je Villa to crtao , u 1 razredu osnovne škole? :-D

Mislim, da če večina Texoljupca kojima nešto znači kvaliteta biti razočarani tim izdanjem jer se radi o kompjuterski koloriziranim stripom koji je urađen preko K. da se sa malo investcije ponovo zarad na ludim fanovima u stilu muda za bubreg, taj color Tex je sramota za Bonelli i Saf koji ga zastupa.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/09/2009 : 19:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
zadnja dva topica od mojih rođaka pa toliko gluposti odjednom.
Svoje glupe komentare zadržite za sebe, ima nas kojima se to izdanje sviđa i koji čemo ga podržat, kome je preskupo, loše urađeno ili nešto drugo ni ne mora kupovat.
Ajde Janezi ne pravite mi sramotu.Ako se vam ne sviđa sačekajte neko bolje, jeftinije ili izdanje na slovenskom.Ne pravite si bruku.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 19:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Svoje glupe komentare zadržite za sebe, ima nas kojima se to izdanje sviđa i koji čemo ga podržat, kome je preskupo, loše urađeno ili nešto drugo ni ne mora kupovat.
Ajde Janezi ne pravite mi sramotu.Ako se vam ne sviđa sačekajte neko bolje, jeftinije ili izdanje na slovenskom.Ne pravite si bruku.

Bolje sto si im ti reko!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/09/2009 : 19:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Nikog još nisam čuo kako viče, " koja prejebena naslovnica" Kad je Villa to crtao , u 1 razredu osnovne škole? :-D

koliko je godina trebalo mozartu da sklada prvo remek djelo???
Go to Top of Page

ironside
Starting Member

Croatia
29 Posts

Member since 07/05/2009

Posted - 22/09/2009 : 19:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ironside a Private Message  Reply with Quote
Evo malo prave reklame za Tex-a.
http://marketing.repubblica.it/TEX/index.html
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 19:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Sad mi je jos vise zao sto nekako neces i ti za Nis kad se budemo okupljali
Bravo majstore,nikad nisam razumeo one koji udju u neki topic da kazu kako nesto nece kupovati iz ovog ili onog razloga
Ja zaobidjem ono sto necu da kupujem i citam i mirna Backa
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/09/2009 : 20:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WALTER

Ako sam dobro razumio situaciju oko tiska, ovaj Tex se tiska u organizacji SAF koji če to raditi i za ostale zemlje vi samo dajete naslovnice ???

Ako je tome tako onda bi cijena po mojem uvjerenju trebala biti puno niža jer vi dajete samo prijevod to znači da se u tiskari promijeni samo jedna pola sa crnom bojom koja znači i napise sve ostalo je isto?

Dakle HC naslovnice kao što kažete nisu skupe 7 kuna a ovaj TEX se u stvari tiska za više zemalja odjednom to automatski znači visoku nakladu i nižu cijenu?

Ne znam kako si ti i sto razumio, no ovo sto dalje pises o cijeni jednostavno nije tocno.
Cinjenica je da se to tiska skupa s drugim izdanjima i cinjenica je da se u takvom tisku zadnji niz tiska crna boja,
i u tom dijelu dolazi do promjena pa za svaki jezik ide zasebno.
No kako ti znas bolje od nas koja cijena to moze biti, kako ti mozes znati da to moze nize kad mi imamo i dobili smo
cijenu za tisak tog izdanja a ti je sigurno nemas? Ako ti znas da moze bolje i jeftinije, molim te da nam kazes
gdje to moze i na koji nacin mozemo doci do jeftinijeg tiska.
Ovakav tisak kako sam i vec napisao i je jeftinije nego bi to inace bio da smo to sami radili.
Mislim da to svatko moze provjeriti, neka jednostavno posalje upit u neku tiskaru i neka vidi koliko bi takvo sto kostalo.
Osim toga jesi upoznat i sa ostalim troskovima tog izdanja, od prava do pripreme i svega ostalog, kad vec pricas o cijeni?

Isto tako ovo sto pises da HC nije skuplji 7 kuna, oprosti ali to je neistina i bez obzira sto ti mislio o tome
ja govorim iskljucivo istinu i nikakve gluposti. Cijena tiska za SC izdanje u odnosu na HC je 0,95 eura, e sad
ako to nije 7 kuna onda ja nemam pojma o cemu pricam.
A mislim da mi znamo kakvu smo ponudu dobili, ili to mozda netko zna bolje od nas?

Ja nemam nista protiv da mi pricamo o cijeni, no molio bih za ubuduce da se prica o konkrtetnim stvarima, neka nam se
posalje ili postavi ponuda koja demantira ono sto smo mi napisali, jer ne moze se ovakva diskusija voditi na temelju
"ja mislim" ili "ja smatram". Vjerujem da razumijete da je besmisleno pisati o necemu sto nema argumentirane temelje
i samo bi se vrtili u krug. A za takve price onda zbilja nemam vremena.
Da ne kazem kako je nepristojno optuziti nekoga za laz bez ikakve argumentacije.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/09/2009 : 20:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Mislim, da če večina Texoljupca kojima nešto znači kvaliteta biti razočarani tim izdanjem jer se radi o kompjuterski koloriziranim stripom koji je urađen preko K. da se sa malo investcije ponovo zarad na ludim fanovima u stilu muda za bubreg, taj color Tex je sramota za Bonelli i Saf koji ga zastupa.

Za neke crteze koji se hvale do nebesa, smatraju nenadjebivim autorskim inspiracijama, meni osobno za takve crteze
Villin crtez i da ga nacrta nogom bio bi remek djelo. No to je naravno samo moje subjektivno misljenje s kojim se
mnogi ne moraju sloziti. Isto tako ni tebi se ne mora svidjati ovaj crtez, mozes ga smatrati skrabotinom, ako zelis.
No meni je taj crtez odlican i znam da se kod tih prvih nekoliko naslovnica od Ville trazilo da crta retro naslovnice
sto slicnije onome sto je unutra odnosno sto slicnije Galepu i njegovim crtezima.
E sad, to se nekome ne svidja, OK, sasvim normalno je da ljudi imaju razlicite ukuse.

Sto se tice kvalitete, ne znam kako bi ti zelio da bude kolorirano?
Meni se jako, jako svidja kako su napravili taj kolor, i vrlo sam zadovoljan kako to izgleda.
Meni osobno to je najbolje kolorirano Texovo izdanje (a ima jos brojeva i izdanja koji su bili u koloru).
Sam Sergio Bonelli nije bas miljenik kolora, no i njemu se svidjelo ovo izdanje i odobrio ga je,
a vjerujem da se i on "pomalo" razumije u to. No naravno, sigurno ima ljudi kojima se to ne svidja, i to je OK.
Meni je zao ako si ti namjeravao biti kupac ovog izdanja ali si ostao razocaran kolorom.
No siguran sam da vecina kupaca ovog izdanja nece biti nimalo razocarana, niti ce morati kupiti macka u vreci,
i oni koji nisu to vidjeli imat ce priliku to vidjeti (u par stranica koje sam postavio a i kroz listanje
samog izdanja kada se pojavi u prodaji).

U svakom slucaju hvala sto si nasao vremena osvrnuti se na ovo nase izdanje.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/09/2009 : 20:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
svaka čast na trudu Dado ali imam dojam da pričaš gluhima, da ne rečem nešto gore.
aku su takvi sveznalci nek nazovu SAF i Rustemagiča i dogovore pravo na Texa u boji na slovenskom,naklada 50 primjeraka i cenom 10 evra.Manjak u evrima od prodaje če znat pokriti iz svog džepa...pa Bazooka je menager.(da nije Mure koja se ovih dana potapa)a 3 000 radnika ide na ulicu...ako nije taj, jako je sličan Murinim menagerima.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by Gaston

Ljudi, hvala vam svima na lijepim rijecima! Dado i ja se nadamo da cemo opravdati sva vasa ocekivanja.

ja očekujem najmanje jedan specijal tipa Wiskey priča, da čujemo malo iz prve ruke kako je bilo i koliko se Bonelli vjerno držao fakata
ako to ispunite stvarno ste čudo

Pregovaramo!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/09/2009 : 21:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ubedili ste me, kupujem i ja!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 22/09/2009 : 21:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
u pm
uvik isto

jel iko od vas išta hebe
kad ste tolike cepidlake
jel vi ženskoj koja vam nije napeta dođete pa objašnjavate kolko vam je brrrrrrrr
il s pivom krenete prema željenom cilju
daklem ko neće teksa kolorisanog
nema straja
ima i bleka takvog
jel tako KICO

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/09/2009 : 21:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

To je Delija
Pa zemo,ovako nesto lepo nije vidjeno dosad
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 22:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Za sad oko 32 kupaca.

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 22/09/2009 : 22:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Dade ne trošite živce na ove zavidnike koji vas pokušavaju isprovocirati.
Radite vrhunski posao na malom i siromašnom tržištu i ne znam kako bi ga itko bolje obavljao.
Čestitam!

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 22/09/2009 : 22:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Za sad oko 32 kupaca.

33!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/09/2009 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako sam dobro razumio situaciju oko tiska, ovaj Tex se tiska u organizacji SAF koji če to raditi i za ostale zemlje vi samo dajete naslovnice ???

Ako je tome tako onda bi cijena po mojem uvjerenju trebala biti puno niža jer vi dajete samo prijevod to znači da se u tiskari promijeni samo jedna pola sa crnom bojom koja znači i napise sve ostalo je isto?

Dakle HC naslovnice kao što kažete nisu skupe 7 kuna a ovaj TEX se u stvari tiska za više zemalja odjednom to automatski znači visoku nakladu i nižu cijenu?

quote:
Originally posted by Dado

quote:

Koliko košta od rebubblice izdanje i dali je stvarno trebalo iči u hc ???

Talijansko izdanje uz novine mislim da kosta 9,90 eura, no ono se prodaje u preko 100000 primjeraka i nije za usporedbu.
Kad bi mi mogli prodati 10% od njihove prodaje, ni nase izdanje nebi kostalo vise od 75 kuna.

Sto se tice HC, ako mislis radi cijene, reci cu ti da je cijena HCa u odnosu na SC skuplja 7 kuna, i kupca bi to kostalo
u konacnici oko 10 kuna u prodajnoj cijeni, a mislim da to nije razlika o kojoj vrijedi pricati.
Pogotovo kad smo na ovaj nacin mogli zadrzati svoj dizajn i povezicu na postojece knjige.

Bilo bi lijepo kad bi neki izdavac mogao dodati npr. svojih 300 komada na necijih 20.000 i onda dobiti istu cijenu. Nazalost, stvari tako ne funkcioniraju.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/09/2009 : 23:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Moram priznat da si me nasmijao!

Svaka ti čast,srdjandje,na odluci!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/09/2009 : 23:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

u pm
uvik isto

jel iko od vas išta hebe
kad ste tolike cepidlake
jel vi ženskoj koja vam nije napeta dođete pa objašnjavate kolko vam je brrrrrrrr
il s pivom krenete prema željenom cilju
daklem ko neće teksa kolorisanog
nema straja
ima i bleka takvog
jel tako KICO

Tako je,druže!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/09/2009 : 23:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:

Za sad oko 32 kupaca.

33!

A bre, pa racuna te jednom. Nemoj me teras ponovo da brojim.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/09/2009 : 00:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Za sad oko 32 kupaca.

33!

Jesi mene računao?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/09/2009 : 00:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

quote:

quote:

Za sad oko 32 kupaca.

33!

Jesi mene računao?

Eto ti ga sad!

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/09/2009 : 00:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@ Carson
Smem li i jA dA offtopicArim mAlo ovde?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/09/2009 : 00:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za sad oko 32 kupaca.

33!

Onda sam ja broj 34

Malo sam se kasno uključio, čestitke Dadi & Dadi na ovom izdanju. Stvarno hrabar potez!

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/09/2009 : 00:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Sigurni:Tex Willer,Kit Carson,cronos six,mike,dino1984,Imrahil,kico,Bruce Springsteen,teller,Pavel,REJS,bacho,Ultras,sawitch,J.C.Debs,Malicius,
srdjandj,DOMI,tulip,Skappy,PAJDO,76,cibalia,tex2,Hajo,soulfly tribe,
culfis,pajawizard,gigi,kasper,dcopic,miroslav001,duck,Bardho,boromir,kohorta,
nenno,rommel ,...
Verovatno:morrison,HC,Dalen...
Mozda:,Paka01,mars1,Born To Run...

Ovo je onako kako sam ja shvatio. Mnogi su komentarisali, ali se nisu izjasnili, a mnogi su bili nedoreceni ili manje konkretni.
A i mnogo je Tex offtopicario, pa me dodatno zbunjivao.

Edited by - Kit Carson on 29/09/2009 00:39:22
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000