forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

miroslav001
Starting Member

Croatia
58 Posts

Member since 19/08/2004

Posted - 23/09/2009 : 08:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send miroslav001 a Private Message  Reply with Quote
Kupujem i ja.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 08:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Imam dojam da će bar 50% od ovih sigurnih kupaca kada dođe vrijeme da iskesaju 250 kunića odustati i reći:

"Uuuuuu, skupo."

Make that 80% za treći broj.

Doduše, po mojoj prognozi za "From hell", moja procjena ne vrijedi puno, ali nikad se ne zna:)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 23/09/2009 : 08:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Imam dojam da će bar 50% od ovih sigurnih kupaca kada dođe vrijeme da iskesaju 250 kunića odustati i reći:

"Uuuuuu, skupo."

Make that 80% za treći broj.

Doduše, po mojoj prognozi za "From hell", moja procjena ne vrijedi puno, ali nikad se ne zna:)

možda ga urekneš kao i From Hell
a baš bi bilo fora da se ovdje prijavljeni kao budući kupci i jave kad ga uzmu da vidimo je li pakleni čekićar pogodio postotak
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/09/2009 : 09:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ja cu samo jos jednom da ponovim da NEMA SANSE da ne uzimam ovo dok sam ziv. Cak i da je veca cena uzimao bi jer merak nema cenu
Ne vidim razlog da se neko javlja kao buduci kupac a da posle toga ne uzima ovo izdanje. I ne razumem potrebu da se pisu ovakva glupa nagadjanja ovde.
Al' dobro,izgleda da ima i onih koje to zabavlja iz nekog samo njima poznatog razloga.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 09:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja cu samo jos jednom da ponovim da NEMA SANSE da ne uzimam ovo dok sam ziv. Cak i da je veca cena uzimao bi jer merak nema cenu
Ne vidim razlog da se neko javlja kao buduci kupac a da posle toga ne uzima ovo izdanje. I ne razumem potrebu da se pisu ovakva glupa nagadjanja ovde.
Al' dobro,izgleda da ima i onih koje to zabavlja iz nekog samo njima poznatog razloga.

glupa?
glupa?
glupa?

Sad si me uvrijedio.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/09/2009 : 10:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nagadjanja nisu glupa, jer cena je ipak velika, pa moze neko da odustane u medjuvremenu. Ali mislim da onaj ko obozava Tex-a ovo planira da uzme, ako ne cim izadje, onda sto pre. A nagadjanja su pre zlonamerna, jer sta tebe briga oce li neko da uzme taj broj ili ne.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/09/2009 : 11:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja cu samo jos jednom da ponovim da NEMA SANSE da ne uzimam ovo dok sam ziv.

Ma ja cu ti kupujem i donosim i posle.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 11:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ja cu samo jos jednom da ponovim da NEMA SANSE da ne uzimam ovo dok sam ziv.

Ma ja cu ti kupujem i donosim i posle.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 11:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Nagadjanja nisu glupa, jer cena je ipak velika, pa moze neko da odustane u medjuvremenu. Ali mislim da onaj ko obozava Tex-a ovo planira da uzme, ako ne cim izadje, onda sto pre. A nagadjanja su pre zlonamerna, jer sta tebe briga oce li neko da uzme taj broj ili ne.

Vjerovao ili ne, briga me. Doduše, ne previše, ali isto tako kao što je nekoga tko zarađuje na tome briga da li će izdanje dobro proći i hoće li za njega biti i dalje tu zarade prevodeći, upisujući, dizajnirajući ili preprodavajući, tako i nekog drugog može biti briga hoće li se ovaj ili onaj izdavač orijentirati na ovu ili onu nišu na tržištu i tako izdavati stripove do kojih mi je stalo ili nije stalo.

Također, isto tako ljudi gledaju npr. boxofficemojo i slične da vide kako je prošao neki film, jer o tome ovisi npr. hoće li biti Serenity 2 ili neće (($%!&&=!%&= neće).

Kvragu i Markos i ovaj trend HC izdanja koje je pokrenio:).

To sve skupa me ne opterećuje previše, ali istovremeno me zabavlja gledati kako fanatici sve tumače kao napad na njihovog vrlo paprinatog lika iz stripova.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 23/09/2009 : 11:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
jebote čekičar je ko erida i to na finjaka - baci jabuku s natpisom (ne najljepšoj) tex je smeće i čeka jer već zna što će se dogoditi
no Libellusov dobar dio izdavačke politike zasniva na Bonelliju i sad tebe kao smeta larma oko Texa jer su oni kao možda mogli nešto drugo tebi draže izdavati? ne vjerujem...ovo je bila tipična eridina gesta...
stoj mi dobro, čekićaru

Edited by - rommel on 23/09/2009 11:19:31
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 23/09/2009 : 11:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Ja sam takodje kupac 100%
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2009 : 11:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Živa istina...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/09/2009 : 11:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Opet sam ja kriv:)

Realno, tesko je ocekivati da nece doci do pada prodaje na visim brojevima. Nije Hammer tu nista novo izmislio, niti je to nesto sto D&D ne znaju. Jednostavno, dosadasnje iskustvo tako pokazuje. Konkretno, Ken Parker 1-12 su se rasprodali davno jos, pa su reprintani i jos se solidno prodaju (svaki mjesec po 2-3 kompleta), dok svih ostalih brojeva ima jos dosta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2009 : 11:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

To sve skupa me ne opterećuje previše, ali istovremeno me zabavlja gledati kako fanatici sve tumače kao napad na njihovog vrlo paprinatog lika iz stripova.

I naravno nakon smislenih rečenica,opet se vrtimo u krug.
Netko želi nove stvari koje nam lansiraju europljani ili ameri,a netko bi sve dao da vidi omiljenog junaka u luksuznom izdanju.
Sve je stvar ukusa.
Kad je krenuo Ken Parker od prvog broja,svi smo Libellus dizali u nebesa.
Kad je krenuo MM i MNo ista stvar.
Bilo je očigledno da će jednog dana krenuti i Tex.
Dado je njegov najveći obožavatelj i kao izdavač koji je krenuo u izdavačke vode prvenstveno kao stripofil i čitatelj,ima pravo da izdaje ono što mu srce želi.Njegova najveća želja je bio upravo Tex.
Nakon svega,vidim da nije i jedini...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 23/09/2009 : 11:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ja od srca želim da se jednog dana i drugom dadotu ispuni želja da izbaci SVOJ najdraži strip....
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2009 : 11:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Opet sam ja kriv:)

Realno, tesko je ocekivati da nece doci do pada prodaje na visim brojevima. Nije Hammer tu nista novo izmislio, niti je to nesto sto D&D ne znaju. Jednostavno, dosadasnje iskustvo tako pokazuje. Konkretno, Ken Parker 1-12 su se rasprodali davno jos, pa su reprintani i jos se solidno prodaju (svaki mjesec po 2-3 kompleta), dok svih ostalih brojeva ima jos dosta.

Ne brini, ne osjecaj se krivim jer nisi pokrenuo (uzrokovao) lavinu HC izdanja, kako to neki tumace.

No znas dobro da on ne pise samo o tome sto ti govoris, njemu je cilj samo malo gundjati i provocirati,
pa ako se netko upeca on valjda skace od srece. I nije to prvi put da radi, to radi vec jako dugo vremena
u skoro svim topicima o nasim izdanjima, i nikom nista. Valjda zato sto je "protivnik" Bonelli izdanja.

Njega "zabavlja gledati kako fanatici sve tumače kao napad na njihovog vrlo paprinatog lika iz stripova",
mozda nekoga drugog zabavlja to sto "njega tisti popularnost Bonelli izdanja" pa osjeca potrebu svakom loncu
biti poklopac, ili jednostavno "ima osjecaj manje vrijednosti" pa se konstantno pokusava nekome necim dokazati.
Neka, ako ga to smiruje u redu je, bitno je da su ljudi sretni i veseli...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/09/2009 : 12:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Sigurni:Tex Willer,Kit Carson,cronos six,mike,dino1984,Imrahil,kico,Bruce Springsteen,teller,Pavel,REJS,bacho,Ultras,sawitch,J.C.Debs,Malicius,
srdjandj,DOMI,tulip,Skappy,PAJDO,76,cibalia,tex2,Hajo,soulfly tribe,
culfis,pajawizard,gigi,kasper,dcopic,miroslav001...
Verovatno:morrison,HC,Dalen...
Mozda:rommel,Paka01,mars1,Born To Run...

Ovo je onako kako sam ja shvatio. Mnogi su komentarisali, ali se nisu izjasnili, a mnogi su bili nedoreceni ili manje konkretni.
A i mnogo je Tex offtopicario, pa me dodatno zbunjivao.

@ Bardho
Eto ni sad te nisam racunao. Nisi se izjasnio konkretno.

Pa zar ti se sve treba crtati?! Računaj samo računaj
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 12:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

No znas dobro da on ne pise samo o tome sto ti govoris, njemu je cilj samo malo gundjati i provocirati,
pa ako se netko upeca on valjda skace od srece. I nije to prvi put da radi, to radi vec jako dugo vremena
u skoro svim topicima o nasim izdanjima, i nikom nista. Valjda zato sto je "protivnik" Bonelli izdanja.

Jipii, skačem od sreće. A sad malo gunđ, gunđ, kada me već vučeš za jezik:): zašto je na zadnjem Riđobradom očajan kolor, osim zato šta su ga takvog francuzi poslali?
Zašto na "Zarobljeniku zvijezda" nema nigdje godine originalnog izdanja, ni najmanjeg tekstića o stripu.

To je gunđanje, a ovo o Texu i Nathanu je više podjebavanje, ali u svakom slučaju argumentirano.

quote:

Njega "zabavlja gledati kako fanatici sve tumače kao napad na njihovog vrlo paprinatog lika iz stripova",
mozda nekoga drugog zabavlja to sto "njega tisti popularnost Bonelli izdanja" pa osjeca potrebu svakom loncu
biti poklopac, ili jednostavno "ima osjecaj manje vrijednosti" pa se konstantno pokusava nekome necim dokazati.

Svakom loncu poklopac, ha. A šta bi onda rekao za Tellera i slične?
Uostalom, zar ti nije zanimljivije kada se stvari gledaju sa više strana, a ne samo: "Jipiii, novi Zagor sa zlatnim koricama, kupujem."

quote:

Neka, ako ga to smiruje u redu je, bitno je da su ljudi sretni i veseli...

To je najvažnije. A uostalom, ovim samo proizvodim zabavni sadržaj, da ljudi imaju šta čitati na forumu (koji je prilično degenerirao pod mudrim vodstvom tekućih moderatora), pa tako oni mogu tu vidjeti i reklame za vaša izdanja i kupiti ih. Circle of life. To šta pri tome trpim i koju uvredu, nije problem. Dok mi ne dopizdi.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2009 : 12:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
To sto ne postoje bolji materijali pa je nemoguce napraviti bolje od izvornika, to nema veze, je li tako,
vjerojatno je netko extra birao primjerak za tebe pa je tvoj ocajan, dok su ostali vrlo dobri.

Postoje stripovi koji se mogu napraviti samo onako kako mi dobijemo materijale, bez izbacivanja ili dodavanja tekstova.
No uvijek mozes uzeti flomaster i dopisati godinu koja ti treba.

Naravno da podjebajes (ne mene, ali one koji si to dopuste) i ti ocito mozes pisati sto hoces, a ocigledno na ovom
forumu i dokle hoces, no u jedno sam siguran, neces moci gdje hoces...

Sto bih trebao reci za Tellera? Ako mu netko nesto ima reci neka kaze, ako nekome radi ono sto ti radis (podjebajes),
neka mu to onda isto kaze onaj u cijem topicu to radi. Ja ne pratim svaki topic a nisam ni moderator, i nemam sto nadodati.

Hvala ti na iskrenoj brizi za nas i nasa izdanja, hvala ti sto nas zabavljas i ovaj forum cinis vrijednijim i zanimljivijim.
No pusti druge, probaj malo zabaviti sebe izvan racunala jer postoji svijet i izvan binarnih brojeva.
Nemoj se osjecati manje vrijedan, nisi ti ni bolji ni gori od drugih ljudi, samo si mozda malo usamljen.
Racunalo moze biti dobar prijatelj, no nije dobro ako je najbolji i pogovoto ako je jedini.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/09/2009 : 12:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priznajem, bio sam u dilemi, međutim sad sam siguran da kupujem ovog Teksa 100%.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 23/09/2009 : 12:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
No pusti druge, probaj malo zabaviti sebe izvan racunala jer postoji svijet i izvan binarnih brojeva.

Imaš pravo.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/09/2009 : 17:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Pa zar ti se sve treba crtati?! Računaj samo računaj

Vise ne racunam, pa taman da Dade obecaju 10 Texa u boji godisnje.Mada, ako obecaju...i nije mi tako tesko.
Ja cu te ubacim u sigurne kupce, pa ti kako 'oces.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 23/09/2009 : 17:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message  Reply with Quote
To se ne propusta!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/09/2009 : 17:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Je li postojao nacin da se Bonelli "istriksa", pa s obzirom da ste mogli mijenjati samo korice, na zadnju priljepiti originalne naslovnice velicine recimo onih poznatih Dnevnikovih slikica "u sljedecem broju"?

Edited by - King Warrior on 23/09/2009 17:35:29
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 23/09/2009 : 18:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message  Reply with Quote
od libellusa za sada uzimam tex biblioteku mister no biblioteku i magicnog vjetra....ovo zaista zelim imati beba me ceka u 4 mjesecu 2010,zena ce me ubit al sta cu ja ovo zelim imati makar smanjio sve ostale izdatke...

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000