Kontak je uspostavljen,imao sam prilike da se cujem sa Pajom i posle Ferrija to je drugi lik iz sveta stripa koga sam imao prilike da upoznam.Ostaje jos Miki Silja Zagor Dilan Dog itd.
Stigao mi je mejl od tebe pa vidim da nijesi dobio ili pročitao mejl koji sam ti poslao odmah po završetku aukcija, u kom sam ti predložio da kupim još neke stripove sa aukcija na koje niko nije ostavio ponude. Do srijede nema šanse da izvršimo transakciju pa ako nije problem da sačekaš dok neko moj ne dođe do BG-a, što do sada nije bio problem.
Osvojio sam na prosloj aukciji alan ford klasik br 31. Poslao sam ti tri maila, nisi odgovorio ni na jedan. Proslo je sest dana a nikakvog glasa, hoce li biti ista od ove aukcije. Javi se da znam koja je procedura, nisam jos kupovao od ljudi iz srbije. Pozdrav, lasso.
Uh, lasso, strpi se malo...čovjek je prodao na desetine stripova nekoliko desetina likova sa aukcija, pa naravno da malo duže traje, ali ne brini....za "Pajota" ti ja garantiram, da ćete izvršiti sve, kako treba-to sam ti napisao, jer vidim, da si se tek logirao i predpostavljam, da nemaš puno iskustva sa aukcijama! Naravno, sigurno če ti se javiti-100 %, samo imaj strpljenja...ni meni se još nije javio, ali svaki mjesec kad nešto kod njega kupim, sve se sredi....samo da ne brineš, ali će ti se Pajo sam javiti, i eto.....
lasso, "Pajini antikviteti" je izuzetno ozbiljan prodavac koji ima na umu još dugo da postoji na ovim aukcijama. Skoro da sam siguran da on ima najveći procenat uspešno okončanih aukcija. Dakle, on proda skoro sve što "okači". Sigurno je da će sve učiniti da održi veliki renome koji je stekao. Treba strpljenja... mnogo ljudi, mnogo naslova, razvrstavanje... Ja sam danas podigao svoje stripove u Darkvudu. Pozdrav za "Milana & Co." :))
Najpre hvala momcima na lepim recima (Discusboy, Hua i Giant). :) Dalje, Lasso, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio. A par postova iznad ovoga si mogao da vidiš obaveštenje, da mejlove kupcima iz Hrvatske još nisam poslao. Stripovi bi u Zagreb trebalo da stignu za nekoliko dana. Kad stignu poslaću svima instrukcije za plačanje i preuzimanje. Nemoj ništa da brineš. Hua kaže da je procenat prodatih stripova kod mene izuzetno veliki. Ja sam međutim mnogo više ponosan na to što je procenat realizacije transakcija 100%.
Giant, tebi sam poslao mejl još u subotu, kao i ostalim kupcima iz Slovenije. Očigledno nije prošlo, pa ću ti poslati ponovo.
PS. Nakon ovih aukcija se više puta nego uobičajeno desilo da mejlovi nisu prolazili (u oba smera). Tako da nikog ne krivim, mada treba najpre proveriti, a ne odmah sumnjati.
Milane, sve OK...samo polako, već čemo srediti, kao obično...šalji mi na gmail, jer mi ovde na sajtu mejl ne radi...može i na PM ovde, kako ti odgovara-i još jednom....samo polako... Pozdrav iz Slo G