forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX WILLER biblioteka, knige 25 i 26
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/09/2009 : 12:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Meni su mnogo dobre te Nollitine epizode gde opaki Teks nema pomagala.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 22/09/2009 : 14:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Meni su mnogo dobre te Nollitine epizode gde opaki Teks nema pomagala.

Moram priznati da nisam znao da Tex nosi sa sobom ravnala, šestare i ostala pomagala.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/09/2009 : 15:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Moram priznati da nisam znao da Tex nosi sa sobom ravnala, šestare i ostala pomagala.

Dobro da nisi spomenuo vibratore i ostala cuda
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 22/09/2009 : 15:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by Bardho

Dobro da nisi spomenuo vibratore i ostala cuda

To sam pustio ekipi s južne pruge!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/09/2009 : 17:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
O čemu se radi u knjizi 26, može neki kratak sadržaj, Dado ili bilo tko?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/09/2009 : 19:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam uzeo knjige ćim su došle u Libellus i još ih nisam stigao niti pogledati. Zapravo, još uvijek su u vrećici iz dućana.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 19:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Mozete li me posavetovati sta da kupim iz Tex Willer biblioteke?
Dakle uzeo bi neke epizode koje su izvanredne. Dakle ne samo dobre vec VRHUNSKI dobre. Ako bi dao nekom ko ne cita Texa da se i on odusevi.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 23/09/2009 : 19:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

Dakle uzeo bi neke epizode koje su izvanredne. Dakle ne samo dobre vec VRHUNSKI dobre. Ako bi dao nekom ko ne cita Texa da se i on odusevi.

Možda ti ovo pomogne, tu ti je poll za prvih 20 knjiga:
1-12
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28886
13-20
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34013
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/09/2009 : 20:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Vrhunske:
El Muerto (vrhunske prozivke tokom stripa i odlican dvoboj za kraj, mada nekima ovo moze biti i suvo stivo) i Lov na coveka. Oba su made by Nollita. Verujem da cu sutra ovom dvojcu pridruziti i Kanadske pobunjenike. Koje god da uzmes...uzivaj u izboru

Edited by - kasper on 23/09/2009 20:16:22
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 20:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Uh odlicno ! Hvala HC i Kasper.
Dakle za pocetak Lov na coveka i ne bi trebalo da bude greske.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/09/2009 : 20:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh odlicno ! Hvala HC i Kasper.
Dakle za pocetak Lov na coveka i ne bi trebalo da bude greske.

Cek do prekosutra da ti javnem jeli su Kanadjani bolji
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/09/2009 : 10:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

tex2 savjetuje

1 i 8 kineske priče su uvijek dinamične, 10 je neobična, 12 svi hvale, 13 klasik, 18 također svi hvale!
15 i 16 po menio definitivno najbolje priče!!

Uglavnom sve su ok priče, zanimljivo štivo, a obavezno nabavi sve almanahe!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 24/09/2009 : 10:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam točno brojeve napamet,ali možeš provjeriti u pretraživanju.Dakle vrhunska su El Muerto i Lov na čovjeka, jako dobra ti je dvodjelna sa Texom u zatvoru (mislim da su to knjige 15 i 16)pa zatim svakako i Pobunjenik.Kineske priče i one sa Mefistom/Yamom osobno nevolim previše a one iznad broja 20 još nisam čita.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/09/2009 : 10:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
mene do sada nijedan Tex nije razočarao a ako mogu preporučit tu su
12 Lov na čovjeka
16 El Muerto
17 Sastanak sa smrću

te su mi vrhunske iako je takvih bar pola objavljenih do sada.
Ova zadnja sa Kanadskom policijom obečava, vidjeću kad se je dočepam.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 24/09/2009 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by mpavin

O čemu se radi u knjizi 26, može neki kratak sadržaj, Dado ili bilo tko?
Tex i Karson odlaze u gradić Silverton,ondje hara banda pljačkaša zlata koja je več sredila dva pinkertonova agenta.Pljačke se odvijaju po istoj šemi,banda napada poštansku kočiju koja prevozi zlato iz obližnjeg rudnika i potom nestaje.Istragom i uz pomoć lokalnog konjušara naši junaci nanjuše da je u igru upleten i lokalni bankar te brat vlasnika rudnika.Cijelo vrijeme Kit i Tiger čuvaju leđa Texu i Karsonu glumeči lovce na ucjene, slijedi dosta pucnjave i šaketanja, te konačnim obračunom u bankarevoj vili.
Bilo bi interesantno izbrojiti koliko su to puta Texa pokušali utopiti ko na kraju ove epizode.Mislim valjda da je ovo stoti put
Sve u svemu klasik.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 24/09/2009 : 21:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Iskreno do sada nije bilo nekih posebnih epizoda.
Mnogohvaljenog El muerta smatram slabom i dosadnom epizodom,nadam se da ce sledeci brojevi doneti bolje price.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/09/2009 : 22:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Meni je i dalje "Lov na coveka" nenadjebiv. Jednostavno, jedna prica koja odudara od ostalih Texova.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2009 : 22:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Mnogohvaljenog El muerta smatram slabom i dosadnom epizodom,nadam se da ce sledeci brojevi doneti bolje price.

Isto,meni je El Muerto u par najgorih sto se tice Tex Biblioteke,a toliko je hvaljena na UBC i uopste.
Ona dvodelna kad Texa strpaju u zatvor mi je najbolja od svih,bolja i od Lova na coveka
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/09/2009 : 07:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Isto,meni je El Muerto u par najgorih sto se tice Tex Biblioteke,a toliko je hvaljena na UBC i uopste.
Ona dvodelna kad Texa strpaju u zatvor mi je najbolja od svih,bolja i od Lova na coveka

isto razmišljam

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 25/09/2009 : 07:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja se slazem da je ovo losija (ako ne i najlosija) epizoda od dosadasnjih Libellus izdanja.
Go to Top of Page

DR
New Member

113 Posts

Member since 11/01/2005

Posted - 25/09/2009 : 10:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mars1

quote:

I ja se slazem da je ovo losija (ako ne i najlosija) epizoda od dosadasnjih Libellus izdanja.

El Muerto je epizoda koja zaslužuje dvostruku ocjenu, nešto kao 4/9.
Tex je strip akcije, gdje su Tex i društvo aktivni sudionici koji planiraju i preuzimaju inicijativu. U El Muertu su oni potpuno pasivni do zadnjeg dvoboja. Atmosfera je dobra, kao i scena gdje Tiger ubija izdajnika bez dvoboja (zato ocjena 9), ali to nije pravi Tex, Tex ništa ne radi, ne preuzima inicijativu, zato ocjena 4 (možda previsoko, možda bi i 3 bilo dosta).
Bilo je već epizoda gdje su ostali bili uhvaćeni i Tex ih je morao spašavati, ali i tada su svi bili puno aktivniji nego u El Muertu. Jedini aktivni potez četvorke u stripu je Tiger koji poluoporavljen kreće za Texom, spašava ga i ubije izdajnika.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 25/09/2009 : 13:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Eto vidiš što su ti ukusi a bio sam se spreman okladiti da se El Muerto sviđa svim fanovima Tex Willera.Meni sigurno jedna od Top 10 epizoda,baš zbog toga što je pomalo neobična,Tex ne riješava sve u tren oka,nije najpametniji i svemoćan, pokazuje emocije i mora se dosta pomučiti da se odbrani od starog Paca Ordoneza.Također,to je epizoda sa možda najjačom završnom scenom kad su stripovi TW u pitanju,stvarno odličan revolveraški obračun na groblju,uz onaj sat i mjesečinu,Tex hladan kao špricer a Ordonez mokar i nervozan..pa ljudi to vam je ko da je Sergio Leone to režirao.I onda kad Tex sa rupom u ramenu pošalje grobara gore, da ima još jednog s kim može pričat.F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O!
Da ne zaboravim i odličan Galepov crtež i dobru naslovnicu (i Galepova i zamjenska Villina). Stvarno ne znam zbog čega se to ljudima ne sviđa a npr. epizode sa Yamom i Kinezima da;-))

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/09/2009 : 14:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Stvarno ne znam zbog čega se to ljudima ne sviđa a npr. epizode sa Yamom i Kinezima da;-))

I te dve su mi medju najslabijima od ovih sto je izdao Libellus
S tim sto moram da se ogradim,meni nijedan Tex nije los,samo mi se ovi svidjaju manje od ostalih.
Tex moze da bude samo manje ili vise dobar
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/09/2009 : 14:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Procito Kanadske pobunjenike. Strip ko siven za one koji su hvale Muerta i Lov na coveka . Dakle imamo svetu trojku sada
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/09/2009 : 14:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
onda če se mi dopast.Super!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000