Ljudi, svima kojima dugujem komentar, staviću za dan-dva. Namestilo se u desetak dana mnoštvo obaveza, pa biram prioritete. Najvažnije je da svi dobiju ono što su kupili, pa onda komentari.
Ljudi, svima kojima dugujem komentar, staviću za dan-dva. Namestilo se u desetak dana mnoštvo obaveza, pa biram prioritete. Najvažnije je da svi dobiju ono što su kupili, pa onda komentari.
Za stare musterije moze unapred. :)) Salim se, ali jos jednom kazem, meni na listi prioriteta postavljanje komentare je ono sto u aukciji dodje poslednje. Sve drugo treba zavrsiti, da bi se uzivalo u komentaru. Razumem da su novi kupci malo nestrpljiviji, jer zele da imaju dokaz da sa njima vredi saradjivati. Uglavnom, od mene svi dobiju komentar u nekom razumnom roku.
Preuzeo sam stripove u Darkvudu u petak u 20.30 Namerno stavljam vreme jer zelim da se zahvalim Misi koji me je sacekao i bio vrlo raspolozen i predusretljiv. Svaka cast
He he. Takav je Misko. Nezan i predusretljiv. Salim se, pa zar ima razloga da bude drugacije.
Za Kicu: Kico, moramo uzeti u obzir da Vedran i Matija cine uslugu i vama i meni. Ne mogu traziti od njih da moje poslove zavrsavaju pre svojih, ali oni i to rade cim im se ukaze prilika.
Za Kicu: Kico, moramo uzeti u obzir da Vedran i Matija cine uslugu i vama i meni. Ne mogu traziti od njih da moje poslove zavrsavaju pre svojih, ali oni i to rade cim im se ukaze prilika.
Služimo narodu! Poslao sam ti mejl i za ovu, pa javi samo da li si ga dobio. Pošto u poslednje vreme nešto štuca na e-relacijama Mojstrana-Beograd. :))
Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo Hvala Hrca
Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo Hvala Hrca
Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio. Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.
Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio. Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.
Poslao sam ti mail ali ako ga nisi dobio evo javljam ti se ovako. Puno ti hvala za stripove koje sam konacno dobio, neznam gdje je poslo krivo:poslao sam ti prije par mailova koje nisi dobio(ne znam zasto(jovanovic.milan81@gmail.com)) a i na uplatnici sam napisao kako si rekao (za Paju-Hrca). Sve u svemu jos jednom hvala i nadam se buducoj suradnji Pozdrav