Da li ste možda računali koliko knjiga će ova biblioteka imati do broja 100 (originalnog) ili možda do 200 (za slučaj da nekog nije mrzelo)? Pokušao sam ali mi nešto ne ide pa ako neko jeste da znam .
Da li ste možda računali koliko knjiga će ova biblioteka imati do broja 100 (originalnog) ili možda do 200 (za slučaj da nekog nije mrzelo)? Pokušao sam ali mi nešto ne ide pa ako neko jeste da znam .
Moj popis kaze: – broj 100 – knjiga 47 – broj 200 – knjiga 88
Moj popis kaze: – broj 100 – knjiga 47 – broj 200 – knjiga 88
Hvala puno. Znači drugih sto će imati 40 knjiga onda (računajući manhunterovu ispravku)? Manje dosta od prvih sto. Ali ako se dobro sećam tamo ima više dugačkih priča.
to je bio onomad jedini strip (uz rio negro) koji nije bio bang kraš mlat tres, a koji mi se vec i tad kao klincu veoma dopao (tada npr. nisam mogao smisliti kena parkera, samo sam gledao da ima sto vise akcije ili je pak neka natprirodna tema, horor s ferrijevim crtezom i sl.)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
da ne govorim o crtezu. bignotti mi je bio car u mr nou, a danas kad citam vidim sto je diso ovdje ucinio... maestralno... bignotti je amater pocetnik diletant prema njemu...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Krv na snijegu uistinu je jedna od najboljih mr noovih priča... laganini krimic predivno isprican i nacrtan...
meni mozda i najbolji,a povezano s tim i obracun sa dzekijem u newyorku,meni najdrazi m.no!
Priča s Džekijem je stvarno jedna od najboljih, iako mi je Crno zlato koje bi trebala biti broj 32 uvjerljivo najdraža (donekle se može mjeriti Dvoboj na nebu s njom). Mislim kako priča o Džekiju u LMS počinje epizodom Leteći Đavoli, a pošto je original Le notti di New York, pitanje je za koji će se naslov odlučiti u Libellusu.
da ne govorim o crtezu. bignotti mi je bio car u mr nou, a danas kad citam vidim sto je diso ovdje ucinio... maestralno... bignotti je amater pocetnik diletant prema njemu...
bignoti ko bignoti?diso je isto sto i milazzo za kena,al to nije nikakva novost.kad citam krv na snegu dozivljavam extazu filmske produkcije 80-tih.divota i savrsenstvo i dokaz pravog pravcatog bonellija koji je takvim pricama prevaziso i nadgradjeni bd.
pa njujorske noci, dakako. ali cjelokupni naslov je pakleni plan. ovdje su izvorni naslovi odlicni, nema tu smisla ista dirati. ti ces onda uzivati, jer je u ovoj turi i 32.
bignoti ko bignoti?diso je isto sto i milazzo za kena,al to nije nikakva novost.kad citam krv na snegu dozivljavam extazu filmske produkcije 80-tih.divota i savrsenstvo i dokaz pravog pravcatog bonellija koji je takvim pricama prevaziso i nadgradjeni bd.
ma sve stoji. samo sto ja kao mali klinjo nisam to primjecivao. milazzo mi je bio nekakva strahota koja unistava strip, mislio sam da je coovjek valjda poluslijep ili na umoru, a diso najgori u mr nou