forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/09/2009 : 22:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Sto bi rekao stari Sekspir:Zivot je pozornica. A ovo prepucavanje samo jos vise podize cenu stripa,narod gladan skandala vice :
posle ovakvog intrigantnog foruma ni strip sigurno nije los.
A trgovci trljaju ruke.
Samo se salim da,da ovaj topic koji ide i pogresnu stranu(novcanu)ne uspava ljude.
A ja vicem strip dajte mi strip dajem bogatstvo za Texa u boji.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 30/09/2009 : 07:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Sto bi rekao stari Sekspir:Zivot je pozornica. A ovo prepucavanje samo jos vise podize cenu stripa,narod gladan skandala vice :
posle ovakvog intrigantnog foruma ni strip sigurno nije los.
A trgovci trljaju ruke.
Samo se salim da,da ovaj topic koji ide i pogresnu stranu(novcanu)ne uspava ljude.
A ja vicem strip dajte mi strip dajem bogatstvo za Texa u boji.

ne ide na pogrešnu stranu stalno je na prvoj
Go to Top of Page

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1203 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 06/10/2009 : 02:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message  Reply with Quote
Znači još oko 10 dana pa izlazi?

p.s. - eto baš ovaj vikend radio prekovremeno da bih kupio ovog Texa, a ostade mi još i za drugi broj :0)

https://www.youtube.com/@HororFilmPlaygroundpredstavlja/videos - HororFilm Playground predstavlja
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/10/2009 : 07:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ajde vise,cekam da izadje Tex pa da se olesim ko majka Jana
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/10/2009 : 14:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Dado,vido sam te
Jel' izaso
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/10/2009 : 14:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

evo i ja se spremam da izvrsim napad na stovariste pica,samo cekam texa.
imam neki rock 84,sto mi ga doneo kum,a losa stvar je u tome sto nikad nista ne gomilam od pica.sve sto se donese sve ode u gusu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/10/2009 : 14:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

evo i ja se spremam da izvrsim napad na stovariste pica,samo cekam texa.
imam neki rock 84,sto mi ga doneo kum,a losa stvar je u tome sto nikad nista ne gomilam od pica.sve sto se donese sve ode u gusu.

Pa mora se pravi prostor za stripovi,i ja zato unistavam alkohol
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/10/2009 : 15:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ej ljudi kako se završila priča s cijenom tiska i walterom? Baš me interesira zaključak... Pratio sam to jedno vrijeme i baš je bilo uzbudljivo čitati. Insteresantnije sigurno od tih starih Texova.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

WALTER
New Member

Slovenia
103 Posts

Member since 08/12/2002

Posted - 06/10/2009 : 17:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send WALTER a Private Message  Reply with Quote
walter poslao ponudu na mail Dado, kad dođem u zg u libellusu ostavljam primjerke iz ove tiskare i onda je na njima da se odluče dali im odgovora cijena i kvaliteta.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 06/10/2009 : 20:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Hajde da zamolimo malog Dada da pripremi neko iznenadjenje uz prvi broj Texa.Neki mali postercic kao sto to rade Italijani.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 06/10/2009 : 20:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Al' onda neće bit' iznenađenje.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/10/2009 : 21:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WALTER

walter poslao ponudu na mail Dado, kad dođem u zg u libellusu ostavljam primjerke iz ove tiskare i onda je na njima da se odluče dali im odgovora cijena i kvaliteta.

Dado odgovorio Walteru i napisao mu da to nije ponuda kakva nama treba, ali i da je i ta ponuda bliza 4 eura nego 3, kako si rekao.
A nama treba druga ponuda kako sam ti i napisao, i u papirnatom izdanju, kao i primjeri knjiga te tiskare, odnosno nacin
kojim nam jamce kvalitetu izrade. Jer kao sto je dobro poznato mi smo vracali na ponovnu izradu izdanja s kojima nismo
bili zadovoljni i to izdanja koja su radjena u tiskarama s kojima suradjujemo.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40291 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2009 : 21:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta ne valja u Walterovoj ponudi??? Dajte prosvetlite i nas...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/10/2009 : 22:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sta ne valja u Walterovoj ponudi??? Dajte prosvetlite i nas...

Ponuda je napravljena za meki uvez, i ne znam je li vjerodostojna, jer se slikama lako moze manipulirati,
a osim toga veca je skoro za 1 euro nego je rekao.
Takodje zelio bih vidjeti sto je ta tiskara radila do sada i nacin na koji nam jamce dobru izradu.
Jer ako se ne radi o nekoj fori, u sto cisto sumnjam, i ako bi ta tiskara mogla raditi jednako kvalitetno
a po navedenim uvjetima i cijenama, uvjeren sam da bi dobili puno narudzbi iz HR.
No objektivno ne mislim da je moguce dobiti 250 A4 stranica u boji i nakladi od 500 kom za 28 kuna, na bilo koji uvez HC ili SC.
Vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti tko koga vuce za nos.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40291 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2009 : 22:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Drzim fige da bude sve kako je Walter mislio..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/10/2009 : 23:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Drzim fige da bude sve kako je Walter mislio..

Iskreno, ja bih volio da je to sve istina, i da postoji tiskara koji bi mogla raditi kvalitetno za tako malo novaca.
I takva bi imala masu narudzbi iz HRa. Pogotovo oni koji rade albume u boji. Svi bi bili sretniji.
No objektivno sumnjam da se iza toga krije nesto drugo, kamo srece da se varam.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/10/2009 : 08:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
kad bi samo znali kako je sve u Evropi jeftino!kaj jeftino-badava.
med i mljeko teku u potocima.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 07/10/2009 : 12:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Imam samo jedno pitanje za Dade. Trazio sam po forumu ali nisam nasao da je to neko pitao. Koji je razlog sto ovaj Tex nije isao crno beli tj. da li ste vi tako zeleli ili niste mogli da dobijete prava pod tim okolnostima?
Kontam da bi mu cena onda bila kao MNo-u sto je skoro duplo jefitnije.
Inace, svaka cast za ovo izdanje i nadam se da ce biti dovoljno kupaca da potraje dugo godina
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/10/2009 : 12:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

Imam samo jedno pitanje za Dade. Trazio sam po forumu ali nisam nasao da je to neko pitao. Koji je razlog sto ovaj Tex nije isao crno beli tj. da li ste vi tako zeleli ili niste mogli da dobijete prava pod tim okolnostima?

Pa nije u pitanju što jeftinije izdanje, već kolekcionarsko izdanje u boji! Meni izgleda očigledno da je ljudima bila takva namjera. Slično kao i AF kolorci. Današnji kolekcionari kupit će svašta!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/10/2009 : 12:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
evo za usporedbu, kako je tisak u Sloveniji jeftin.
Bumerang od 74 crno-bijele stranice u tiražu 500 komada košta 6,40 evra.Malo a?
Tiska ga ja mislim več treča tiskara, sada Grafika Zlatečan.d.o.o.
Ako te 74 stranice pomnožimo sa 3 dobimo 222 stranice što je blizu 256 stranica Tex
Color.Ako pomnožimo i cijenu Bumeranga sa 3, dobijemo 19.2 evra za izdanje ali pazite
ljudi CRNO-BIJELO.Ako uzmemo da su prava recimo za Falku od Glenata ili Dupuisa
približna Safovim za Texa što sumljam,ipak je Tex perjanica Bonellija...
dobijemo da ili se Walter zeza ili smo mi ludi i nikakvi matematičari.Ili postoji
negde u deželi tiskara koja radi na zrak i vodu bez troškova i ljudi u njoj.
U matematiki nikad nisam briljirao ali znam da su 5 i 5 deset a ne dva.
Teši me, da su neki u matematici još gori.A i Dado-Gaston dvojac mi ne izglada ko dvojac naivca.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 07/10/2009 : 14:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Eto doceka se i prvi Tex i to u boji,kako Dado zna ugoditi svojoj guzici
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/10/2009 : 14:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

Inace, svaka cast za ovo izdanje i nadam se da ce biti dovoljno kupaca da potraje dugo godina

Kod Texa, kao sto smo najavili vec odavno, nama je u planu prvo raditi neobjavljene epizode, tek kad to napravimo
mislili smo razmisljati o nekakvim "the best" epizodama ili onim epizodama koje su objavljene ali nepotpuno,
s puno izbacenih stranica i slicno. Tek nakon toga, a to je dugi, dugi niz godina, na red bi mogli doci prvi brojevi.
No kako se ukazala prilika raditi Texa u boji, sto smatramo kolekcionarski gledano zasebnom edicijom, onda smo
mi to prihvatili jer vjerujemo da postoji odredjeni krug ljudi koje ce to zanimati.
I nama se to izdanje svidilo. Ta boja kod ovog Texa nama jednostavno odlicno izgleda.
U rukama izgleda jos bolje nego na slikama.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/10/2009 : 14:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Eto doceka se i prvi Tex i to u boji,kako Dado zna ugoditi svojoj guzici

Kako ono ti kazes... citat cu ga uz hurmasice...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/10/2009 : 17:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
I nama se to izdanje svidilo. Ta boja kod ovog Texa nama jednostavno odlicno izgleda.
U rukama izgleda jos bolje nego na slikama.

Isto kao i Angelina Jolie.
'Ajde da i mi osetimo tog Texa u rukama.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/10/2009 : 18:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

zadnja dva topica od mojih rođaka pa toliko gluposti odjednom.
Svoje glupe komentare zadržite za sebe, ima nas kojima se to izdanje sviđa i koji čemo ga podržat, kome je preskupo, loše urađeno ili nešto drugo ni ne mora kupovat.
Ajde Janezi ne pravite mi sramotu.Ako se vam ne sviđa sačekajte neko bolje, jeftinije ili izdanje na slovenskom.Ne pravite si bruku.

Sad mi je jos vise zao sto nekako neces i ti za Nis kad se budemo okupljali
Bravo majstore,nikad nisam razumeo one koji udju u neki topic da kazu kako nesto nece kupovati iz ovog ili onog razloga
Ja zaobidjem ono sto necu da kupujem i citam i mirna Backa

Šteta što nas nema više.
Mislim da bi svaka tema u ovom podforumu trebala započeti sa upozorenjem :

"Ukoliko ne misliš kupiti iz bilo kojeg razloga, onda ne ometaj ostale u slinjenju "

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000