Poll Question:
Već je bilo tema gde su se svi izjašnjavali koji im je junak najdraži,ali da sada malo zanemarimo junake već da se fokusiramo na različita izdanja i edicije raznih junaka.Dakle čemu se najviše obradujete kada to vidite na kiosku ili u knjižari?Mislim na Maxi,Gigant,Alanah,redovna,specijal,one shot izdanja,kao i na razne reprinte što u običnom što u luksuznom izdanju od prvog broja,svejedno da li redovne ili specijalne serije. Evo postaviću Poll,s tim da ću reprinte podeliti u dve grupe. Prva grupa će biti svi reprinti od prvog broja(nevezano ako baš nisu tako i krenuli poput Zagor Extra serije),znači Zagor kolekcionarski,Dilan takođe,Zagor Extra serija,Mister no Biblioteka,Dilan Dog Extra,Marti Misterija Biblioteka... U drugu grupu će ulaziti sva ona izdanja gde se priče reprintuju ad-hok,tipa Zagor klasik,Odabrane priče,Dilan Dog Superbook... Takođe u One shot izdanja uračunaću i ona tipa Priče iz baze drugdje,Agencija Alfa,Čikov serijal...
Pa izvolite i izjasnite se šta vam je najdraže.
Choices:
Maxi
Redovna serija
Specijali
Giganti
Almanasi
One shot izdanja
Reprinti od prvog broja
Reprinti ad-hok
Na prvom mestu Reprinti ad-hok (tu mislim na Odabrane priče Zagora), zatim reprintima od prvog broja (M.No, MM, Zagor) i odmah uz njih redovnim izdanjima (Zagor, M.No, Tex)
Meni su nekako najdraža Maxi izdanja junaka koje skupljam.Kada vidim onaj crveni znak gore(ponekad i plavi),nešto proključa u meni. Zagor Maxi mi je najdraži.Posle toga Biblioteka Mister No i Kolekcionarski Zagor,znači reprinti od prvog broja.
Reprinti ad-hok(za njih glasao),pa reprinti od prvog broja,zatim redovni i na kraju Maxi,Specijal i Almanah!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Glas sam dao redovnim serijalima, ali samo zbog toga sto nije ponudjeno da se glasa za SVE jer se zaista svim stripovima radujem podjednako, "eventualno" se obradujem vise pojedinim junacima