forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 21/10/2009 : 02:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
@ karven Istina je da nisam čitao mnogo od Hodorovskog i na prvo čitanje mi je bila čudna njegova naracija tako da ova tvoja opaska stoji.
Iz drugog toma ću da navedem samo nekoliko najupadljivijih stvari.
111.strana 6.slika : "...vidnog polja od 380 stepeni." Mora da su nas u školi pogrešno učili da je ugao od 360 stepeni najveći. :-)
124.str 1.slika : zamijenjena mjesta teksta u oblačićima.
168.str 6.slika : "...raspadaš se",treba raspadam se.
219.str 4.slika : "...rekli ste da želite da pomognete Železnoj Glavi.",treba : rekli ste da želite da pomognete svom unuku(ili Bezimenom).
112.str 8.slika : "...mi smo smo trag pene...",dva puta smo.Ovakvih greščica ima još(npr.kukvaice umjesto kukavice) ali ih neću nabrajat.

Ovo nije greška ali me je nasmijalo: "Po običajima paleovikinga,ostaci strašne i ponosne životinje bejahu lansirani u bezmerje vaseljene." Nisam znao da su Vikinzi svoje mrtve lansirali u bezmerje vaseljene. :-):-):-)
Ako neko zna neka mi kaže šta znači "fercerati".Na 74.str ima rečenica "Dugme ne fercera!" Ovu riječ nisam nikad čuo pa me zato interesuje.
Može li neko ko ima Fibrino izdanje da mi napiše tekst iz prva dva oblačica 45.str 7.albuma(to je 179.str drugog toma BP) i iz
57.str 8.albuma,3 slika(255.str drugog toma BP).Zahvaljujem se unaprijed.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 21/10/2009 : 02:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
ne fercera = ne radi

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 21/10/2009 : 11:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Primetio sam da je u nekoliko izdanja "Redova Bilija" 110 stranica malo zacepljena na vrhu, tako je bar u mom primerku a video sam i u Darkvudu primerak sa istom falinkom. Jeste da to nije neki krupan propust ali ipak je nedopustivo za jedno tako luksuzno izdanje čija puna cena iznosi 2.800 dinara!
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/10/2009 : 14:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nameless

Slao sam preko ovog foruma ali mi nisu odgovorili.Zato sam ovo i komentarisao ovdje.

A propos ove priče: do mene nije stigao bilo kakav mail sa ovom tematikom. Ako je moguće, pošaljite mi ga (još jednom?).
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/10/2009 : 14:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Primetio sam da je u nekoliko izdanja "Redova Bilija" 110 stranica malo zacepljena na vrhu, tako je bar u mom primerku a video sam i u Darkvudu primerak sa istom falinkom. Jeste da to nije neki krupan propust ali ipak je nedopustivo za jedno tako luksuzno izdanje čija puna cena iznosi 2.800 dinara!

Ovih nekoliko primeraka koji su mi pod rukom nemaju bilo šta slično na 110. stranici. Naravno, sasvim je moguće da neki primerci imaju to zacepljenje. Pišite, pa ćemo pokušati da zamenimo primerak... Puna cena je 2880 dinara.
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 21/10/2009 : 14:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:
Originally posted by Nameless

Slao sam preko ovog foruma ali mi nisu odgovorili.Zato sam ovo i komentarisao ovdje.

A propos ove priče: do mene nije stigao bilo kakav mail sa ovom tematikom. Ako je moguće, pošaljite mi ga (još jednom?).

Sad nema potrebe za tim.Sve zamjerke sto sam imao sam ovdje i napisao,samo sto je to u mailu bilo malo sazetije.Ako hocete da mi odgovorite na ove komentare preko maila,evo ga :
d.sekulovic@mtel-cg.net
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 21/10/2009 : 23:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
fercerati znaci funkcionisati, raditi

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 23/10/2009 : 16:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Pozivamo vas da posetite naš štand na 54. beogradskom sajmu knjiga, koji počinje u ponedeljak. Štand se nalazi u prstenu Hale 1 i biće ubedljivo najveći, najuređeniji i naj...naj... što se tiče naših nastupa na sajmu, a ovo je peti put.

Sva izdanja će se prodavati sa sajamskim popustom od 20% u odnosu na knjižarske cene.

Definitivno najavljujemo izlazak dva Integrala Žan Pjera Žibra - ODGODA i POTKAZIVAČ. Ova izdanja biće u ponedeljak/utorak na našem štandu. Sajamska cena je 1820 dinara (po knjizi), u knjižarama 2280 dinara. Obe knjige sadrže po dve epizode.

U duhu našem petog sajamskog nastupa, osmislili smo akciju BELI PUT 5. PUT, nastojeći da vam omogućimo najpovoljnije moguće uslove kupovine naših knjiga. Što se stripova tiče imamo dva paketa, pa ćete moći da IZABERETE:

- 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88, Stripovi Stripovi za 6000 dinara

- 5 grafičkih novela za 3600 dinara

Imaćemo i jedan interesantan strip događaj na štandu. U četvrtak će gost na našem štandu biti Džejmi Delano, koji će potpisivati knjige i slike.

Vidimo se na sajmu!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 23/10/2009 : 16:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam da su Zhibrini integrali ukljucheni u akciju 5 za 6000?
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 23/10/2009 : 17:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Da li su u akciju
- 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88, Stripovi Stripovi za 6000 dinara ukljuceni Redov Bili i da li ce biti albuma 300 u prodaji na Sajmu i ako ga bude da li je i on u toj akciji?
Da li su u akciju
uljucene novije novele(Preacher 3,100 Metaka 3,zadnja 2 Sendmena)?

Jesu li gotove kartice(Gold i VIP) i da li moze da se postave slike istih?
10x 4ward.

Edited by - shommy on 23/10/2009 17:20:59
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/10/2009 : 17:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima jel ima Betmena i jel to drugo izdanje?
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/10/2009 : 17:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Ajmo da se okupimo nas par pa da kupimo 5 stripova za 6000. Dodje nas 1200 po stripu. ima li zainteresovanih ?

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/10/2009 : 18:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ima
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 23/10/2009 : 19:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
I ja bih uzeo 2 stripa. Ako je neko za dogovor neka mi posalje pm.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 23/10/2009 : 20:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
I ja sam zainteresovan,uzeo bi Torgala 4
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/10/2009 : 21:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja bi uzeo dva nova inegrala. Dogovor preko privatnih poruka. Izvinjenje za skretanje sa teme.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 23/10/2009 : 23:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, za sajam smo pripremili standardni popust od 20% na sva naša izdanja. Biće tu i paketi Integrala i grafičkih novela. Biće i strip postera (i to kakvih!).

U petak u 12 u Klubu u Kosovskoj imamo press konferenciju povodom nastupa na Sajmu, pa ovom prilikom pozivam one koji su zainteresovani prisustvuju. Tamo vas nakon konnferencije čekaju ZLATNE KARTICE Kluba čitalaca koje su danas stigle, pa možete da ih pokupite. Svi članovi koji dolaze na sajam moći će to i tamo da urade od 26. oktobra do 1. novembra. Gledaću da uskoro postavim sliku kartice...

Uf, uf uf jedva cekam

Vidim da ce se neki posteri skidati sa zida :D
Nego jel se ti posteri dele ili se placaju???

I isto tako dokle traje ta konferencija jer ja idem u skolu pa bih da navratim, mozda nekako uspem da smugnem sa zadnjeg casa?

Btw, da se malo 'falim shta sve imam od vajt veja

Preacher: 1, 2, 3

Shinkel

Kasta Metabarona: 1, 2,

Indijansko Leto

album 300

V kao Vendeta

Vidimo se na sajmu.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

PR0T0N
Starting Member

39 Posts

Member since 22/10/2009

Posted - 23/10/2009 : 23:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit PR0T0N's Homepage  Send PR0T0N a Private Message  Reply with Quote
Jel se planira mozda uskoro PROPOVEDNIK 4??
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 24/10/2009 : 00:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Do kraja godine bi trebalo. Tako su meni rekli.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/10/2009 : 18:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Pretpostavljam da su Zhibrini integrali ukljucheni u akciju 5 za 6000?

Nisu, jer se radi o najnovijim naslovima. Ali su zato ove dve knjige na sajamskom popustu...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 24/10/2009 : 18:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A mogu da se dupliraju izdanja, npr. dva Hogara u jednom paketu?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/10/2009 : 18:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Da li su u akciju
- 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88, Stripovi Stripovi za 6000 dinara ukljuceni Redov Bili i da li ce biti albuma 300 u prodaji na Sajmu i ako ga bude da li je i on u toj akciji?
Da li su u akciju
uljucene novije novele(Preacher 3,100 Metaka 3,zadnja 2 Sendmena)?

Jesu li gotove kartice(Gold i VIP) i da li moze da se postave slike istih?
10x 4ward.

300 je odštampan i očekujemo ga na sajmu (sa velikim zadovoljstvom, jer je interesovanje najblaže rečeno - ogromno). Njegova puna cena je, kao i za prvo izdanje - 1550 dinara, a sa sajamskim popustom košta 1240 dinara. I 300 ulazi u ovu akciju 5 za 6000.

Redov Bili je takođe deo akcije, dakle može biti jedan od 5 odabranih...

Akcija za grafičke novele uključuje sve naslove koje si pobrojao.

Zlatne kartice su urađene i očekuju vas u Klubu čitalaca, odnosno na sajmu ako nam najavite mailom posetu (da bismo ih odneli tamo). VIP još uvek nisu gotove.

Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/10/2009 : 18:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

A mogu da se dupliraju izdanja, npr. dva Hogara u jednom paketu?

Hmm... priznajem da o takvoj kupovini nisam razmišljao, ali u principu je izvodljivo...
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/10/2009 : 18:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PR0T0N

Jel se planira mozda uskoro PROPOVEDNIK 4??

Do kraja godine, nadam se.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/10/2009 : 19:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

Inače, za sajam smo pripremili standardni popust od 20% na sva naša izdanja. Biće tu i paketi Integrala i grafičkih novela. Biće i strip postera (i to kakvih!).

U petak u 12 u Klubu u Kosovskoj imamo press konferenciju povodom nastupa na Sajmu, pa ovom prilikom pozivam one koji su zainteresovani prisustvuju. Tamo vas nakon konnferencije čekaju ZLATNE KARTICE Kluba čitalaca koje su danas stigle, pa možete da ih pokupite. Svi članovi koji dolaze na sajam moći će to i tamo da urade od 26. oktobra do 1. novembra. Gledaću da uskoro postavim sliku kartice...

Uf, uf uf jedva cekam

Vidim da ce se neki posteri skidati sa zida :D
Nego jel se ti posteri dele ili se placaju???

I isto tako dokle traje ta konferencija jer ja idem u skolu pa bih da navratim, mozda nekako uspem da smugnem sa zadnjeg casa?

Btw, da se malo 'falim shta sve imam od vajt veja

Preacher: 1, 2, 3

Shinkel

Kasta Metabarona: 1, 2,

Indijansko Leto

album 300

V kao Vendeta

Vidimo se na sajmu.

Posteri se ne prodaju, već ćemo ih deliti kupcima koji pokažu najviše interesovanja.
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000