forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/10/2009 : 22:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Odlicno izgledaju ovi skenovi,ali samo dzabe parim ochi :-)
Inace naslovnica je vrlo losha...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nego, ne znam jesam li to već spomenija...

Prilikom posjete Nišu, Tex nas je pokušao dovesti do hotela di smo imali rezerviran smještaj i kaže meni da pređem u njegovo auto i da mi idemo prvi a da nas ostatak karavane prati...

I ja, naivac, poslušam... No čišto da ne bude nesporazuma upitam, "A šta ću ti ja, valjda znaš put?"
A Tex samo ladno odgovori, gledaj semafore i govori mi koja je boja jer ne vidim pa da ne proletimo na crveno.

Ma koji ku.ac onda lobira za Texa u boji kad ne razlikuje boje????

Predložija san Dadi da otisnu crno-bile primjerke i naplate mu kao da su u boji. On i onako neće nikad saznati.

PS
Da, znam, glupo pitanje o poznavanju Texovog puta do hotela. Izgubili smo se! Na pravi put smo se uspili vratiti tek nakon što nas je proveja priko nekog mosta i kroz jednosmjernu ulicu... u suprotnom pravcu.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/10/2009 : 23:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Nego, ne znam jesam li to već spomenija...

Prilikom posjete Nišu, Tex nas je pokušao dovesti do hotela di smo imali rezerviran smještaj i kaže meni da pređem u njegovo auto i da mi idemo prvi a da nas ostatak karavane prati...

I ja, naivac, poslušam... No čišto da ne bude nesporazuma upitam, "A šta ću ti ja, valjda znaš put?"
A Tex samo ladno odgovori, gledaj semafore i govori mi koja je boja jer ne vidim pa da ne proletimo na crveno.

Ma koji ku.ac onda lobira za Texa u boji kad ne razlikuje boje????

Predložija san Dadi da otisnu crno-bile primjerke i naplate mu kao da su u boji. On i onako neće nikad saznati.

PS
Da, znam, glupo pitanje o poznavanju Texovog puta do hotela. Izgubili smo se! Na pravi put smo se uspili vratiti tek nakon što nas je proveja priko nekog mosta i kroz jednosmjernu ulicu... u suprotnom pravcu.

Pricao si o ovome u kafani,hehe

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/10/2009 : 23:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Tad je bio pijan od isparenja, pa se ne seca.
He, i onda se smeju Texu.Ma bezobrazluk!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/10/2009 : 23:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by elfak nish

Tad je bio pijan od isparenja, pa se ne seca.
He, i onda se smeju Texu.Ma bezobrazluk!

Samo sam ja bio trezan

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/10/2009 : 00:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znan da jesan u kafani priča, zlobnici, ali nisan na forumu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/10/2009 : 00:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
U ovakvim situacijama se setim Mladenovog saveta - "Samo mudro cuti" - i cutim
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/10/2009 : 14:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Meni je svejedno hocete li pricati i spekulirati o SAFu i nekakvim buducim izdavackim odlukama, no molio bih da se to
odvija izvan ovoga topica, a s obzirom da si ti prvi poceo pricati o tome, molio bih te da otvoris topic o SAFu
i cijelu pricu prebacis u taj novi topic. Unaprijed zahvaljujem.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35623

evo topic...tamo nastavite razgovor,ovo je topic o texu

Da i meni si nasao replicirati kao da sam ja s tim poceo, ne smijes sefu nista reci, ha...
A gdje si do sad, cekas da ja molim za drugi topic... neki moderatori su efikasni kao sadasnji igraci Hajduka...

nabijem i jednog i drugogne stignem moderirat,moram prati,kuhati,peglati,vodit malu u vrtić

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/10/2009 : 14:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

quote:
Meni je svejedno hocete li pricati i spekulirati o SAFu i nekakvim buducim izdavackim odlukama, no molio bih da se to
odvija izvan ovoga topica, a s obzirom da si ti prvi poceo pricati o tome, molio bih te da otvoris topic o SAFu
i cijelu pricu prebacis u taj novi topic. Unaprijed zahvaljujem.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35623

evo topic...tamo nastavite razgovor,ovo je topic o texu

Da i meni si nasao replicirati kao da sam ja s tim poceo, ne smijes sefu nista reci, ha...
A gdje si do sad, cekas da ja molim za drugi topic... neki moderatori su efikasni kao sadasnji igraci Hajduka...

papucar bio, papucar ostao

pizdunu lektorski

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/10/2009 : 16:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

]ne stignem moderirat,moram prati,kuhati,peglati,vodit malu u vrtić

Sad je jasno ko moderira u kuci
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/10/2009 : 22:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Kao sto sam najavio, ako bude sve kako treba vjerojatno u petak ovo izdanje i na sajmu knjiga u BG.
A u ducanu u ZG bi trebao biti vjerojatno od sutra... javim se sutra jos jednom.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/10/2009 : 22:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

]ne stignem moderirat,moram prati,kuhati,peglati,vodit malu u vrtić

Sad je jasno ko moderira u kuci

pa se posli iskaljuje na nedužnim forumašima

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2009 : 08:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nego, drugar Satko napisa na jednom drugom topicu da je format ovoga izdanja A4. Je li to istina ili je riječ o standardnom Bonelli formatu?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/10/2009 : 08:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
neznam dal je baš A4 ali je malo veči od Bonelli formata, što je po meni dobro.
Bar je tako Dado reko, sad dal je isti format ko Republikin to neznam ali vjerovatno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/10/2009 : 08:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a prve naslovnice su lošije, jer jih je Villa crtao u duhu prvog Galepog Texa, pa to
u stvari i nije loše, kasnije su vrhunske.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2009 : 09:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, već nakon desetak brojeva dolaze izvrsne naslovnice

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 28/10/2009 : 16:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, ovo je stiglo

Edited by - _saruman_ on 28/10/2009 16:06:25
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 28/10/2009 : 17:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by _saruman_

Ako se ne varam, ovo je stiglo

Oho!!! Čekamo još samo potvrdu!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/10/2009 : 19:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Naravno, u ducanu je od danas u prodaji...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/10/2009 : 20:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Voleo bih da znam da li ce se ovaj TEX u boji naci na Beogradskom sajmu i kolika ce mu biti cena. Inace dosao bih u subotu specijalno zbog ovog Texa.....

Takodje me interesuje ako neko zna da li ce na sajmu biti i Magicni Vetar LIB 21-24 kao i TEX LIB 27-28 i po kojoj ceni.

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/10/2009 : 20:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Za cijene ne znam ali znam da ce navedena izdanja (osim Tex 27 koji nije pusten u prodaju) biti na sajmu,
vjerojatno vec od sutra popodne.

Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/10/2009 : 20:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
Kupio,pregledao,odlično !!!!
Format me malo iznenadio,moral bum ponovo štelati policu :)
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 28/10/2009 : 21:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by J.C.Debs

Kupio,pregledao,odlično !!!!
Format me malo iznenadio,moral bum ponovo štelati policu :)

Ajde baci širinu i višinu!
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/10/2009 : 21:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Hvala na informacijama.

Nisam ni sumnjao da izgleda super...

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30985 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/10/2009 : 22:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno, u ducanu je od danas u prodaji...

Jel u Libellusu?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000