Author |
Topic |
|
Hit
Junior Member
Croatia
334 Posts
Member since 31/10/2001 |
Posted - 11/01/2006 : 14:22:53
|
eto, nakon mase vremena odlucio ja lijepo da uzmem od stare sa kioska malo Alana Forda i da ga procitam. Naravno cim sam isao prema kiosku nadao sam se da je dosao Dylan Dog extra ili nesto pametno, tako da ipak necu biti prisiljen citati Alana. Alan je bio moj najbolji strip neko vrijeme, onda neko vrijeme onako srednji, a sa novim epizodama zakljucio sam da je to najidiotniji strip za jadnu retardiranu djecicu. Epizoda tuca izdvaja se od ostatka kvalitetnih AF ( zadnjih 20-30-50 nemam vise pojma ), ocito je ljudima ponestalo ideja. E sada me zanima zasto ljudi izdaju strip Tuca, on se svojom gluposti i idiotizmom dize cak i iznad trenutno najglupljih epizoda ( dimenzija X i povratak u dimenziju X ). Postoji li kakav email ili posta di bi mogao poslati svoje "odusevljenje" tvorcu toga stripa ( i bombu ).
Ako tko ima kakve informacije o ljudima koji ga rade molim vas javite mi. Hvala
My shadows the only one that walks beside me My shallow hearts the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find Till then I'll walk alone
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 11/01/2006 : 16:20:18
|
da, i mene zanima o cem se radi? i ja sam prestao citati AF još od Mange jer to više nije Alan Ford, to je.....to je...kaj ja znam više :(((((((
"...I only dream in black and white..." |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 11/01/2006 : 17:38:22
|
Najgore je sto se Af bruka novim epizodama tako da se dosta ljudi koji su citali samo novije epizode pita sto se iko lozi na af. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 11/01/2006 : 20:37:11
|
A ja bas htedoh da priupitam koga to alan tuca:)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Hit
Junior Member
Croatia
334 Posts
Posted - 11/01/2006 : 21:02:20
|
pa to i kazem unistavaju stari ugled epizode. Dakle epizoda pocinje tako da se vise manje cijela grupa tnt skupi u cvjecarnici zbog nevremena koje se sprema. Pocinje padati kisa / koja se pretvara u tucu ogromnih razmjera. Nakon tuce Alan i Bob skupljaju tu tucu iz dvorista i uz par glupih sala prica postaje jos blesavija. Naime dok Alan radi, Bob se ide malo odmoriti. Alan se vraca u cvjecarnicu i pita gdje je Bob ali Sef i Jeremija su ga potpuno zaboravili, kao da nikada nije ni postojao.... malo po malo svi ostali clanovi nestaju ( iz svijeta i sjecanja ostalih - izuzetak Alanovog ) Kraj je totalno interesantan kada se u cvjecarnici nalaze Alan, Broj 1 i Sir Oliver ( jedini koji nisu nestali iako se ne sjecaju jedan drugoga - izuzev Alana koji je jedini priseban ) I Alan komentira: Tuce nema godinama a onda dvaput u jedan dan BOB: Imas pravo Alane Alan: Bobe pa gdje si bio ? BOB: Pa pored tebe sam cijelo vrijeme ----- Alan se osvrce i vidi da su pored njega i Jeremija i Sef i svi nestali
o moj Boze
My shadows the only one that walks beside me My shallow hearts the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find Till then I'll walk alone |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/01/2006 : 21:05:05
|
quote: Originally posted by Hit
pa to i kazem unistavaju stari ugled epizode. Dakle epizoda pocinje tako da se vise manje cijela grupa tnt skupi u cvjecarnici zbog nevremena koje se sprema. Pocinje padati kisa / koja se pretvara u tucu ogromnih razmjera. Nakon tuce Alan i Bob skupljaju tu tucu iz dvorista i uz par glupih sala prica postaje jos blesavija. Naime dok Alan radi, Bob se ide malo odmoriti. Alan se vraca u cvjecarnicu i pita gdje je Bob ali Sef i Jeremija su ga potpuno zaboravili, kao da nikada nije ni postojao.... malo po malo svi ostali clanovi nestaju ( iz svijeta i sjecanja ostalih - izuzetak Alanovog ) Kraj je totalno interesantan kada se u cvjecarnici nalaze Alan, Broj 1 i Sir Oliver ( jedini koji nisu nestali iako se ne sjecaju jedan drugoga - izuzev Alana koji je jedini priseban ) I Alan komentira: Tuce nema godinama a onda dvaput u jedan dan BOB: Imas pravo Alane Alan: Bobe pa gdje si bio ? BOB: Pa pored tebe sam cijelo vrijeme ----- Alan se osvrce i vidi da su pored njega i Jeremija i Sef i svi nestali
o moj Boze
My shadows the only one that walks beside me My shallow hearts the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find Till then I'll walk alone
Pošto bi mi prodao taj strip, ili poklonio, ako te toliko nervira ,,,))) |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/01/2006 : 21:46:35
|
Aha, ovdje se radi o tuci kao vremenskoj nepogodi, a ne o tuci kao šori, razbijacini ili sl... aahhaaa, tako znaci. Ma tuca vam je jebena stvar, mi toga imamo dosta ovdje u Slavoniji, velike štete zna nanijeti.
in the evidence of its brilliance |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 12/01/2006 : 11:58:50
|
quote: Originally posted by prozirna senka
A ja bas htedoh da priupitam koga to alan tuca:)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
bome i ja
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/01/2006 : 12:08:33
|
Ta "tuca" je vjerojatno bila neki temporalno-prostorni poremecaj
Alan ford - tuca! (e Hit, koji si ti becar, ko mcn sa svojom bracom karich)
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
Hit
Junior Member
Croatia
334 Posts
Posted - 12/01/2006 : 12:09:32
|
ma nemam taj strip, uzeo sam ga sa kioska da procitam :P lol ali da ga imam dao bi ti ga i jos 10 kuna da ga uzmes
My shadows the only one that walks beside me My shallow hearts the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find Till then I'll walk alone |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
|
Topic |
|