Author |
Topic |
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 16/11/2010 : 14:21:37
|
quote: Originally posted by ken2
james brown, pokoj mu duši, ali I feel good - to je borel koji ne prestaje
ta i ona Bobby McFerrina - Don't Worry Be Happy sto se uz loto vrtila na TV-u su i meni iritantne...
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/11/2010 : 14:27:00
|
quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by panzer
sve od Bon Jovija
STING - Desert Rose razmisljam da li mi je odmah bio u prvoj kategoriji ili je vrlo brzo iz druge presao u prvu
Čemu čuđenje za Bon Jovi-ja Slažem se sa kolegom tenkom.Meni Bon Jovi takođe spada u kategoriju "Ospice čim čujem" |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 16/11/2010 : 14:34:36
|
"sting - desert rose"
uh, kada sam bio klinac, odvaljivao sam na pesmu
sad sam totalno indiferentan jedino pozitivno kada je cujem je sto se setim lepih prilika u kojima sam je slusao, i dobrih ljudi koji su me tada okruzivali. a i to je valjda i vise nego dovoljno
u ostalom - smorko, jbg |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 16/11/2010 : 19:06:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Skoro kompletna prva faza Beatlesa. Can't buy me love, Yesterday, Love me do, From me to you, ma skoro sve. Lagani pjesmuljci za vrištanje bubuljičavim britankama. U stvari su Beatlesi bili prvi boy band.
Beatlesi iz druge polovice 60-ih, nešto sasvim drugačije, i puno puno bolje. Počeli su jesti droge, pa ih je valjda prosvitlilo.
od beatlesa bi ja izdvojio yellow submarine isto bi se složio i sa james brown - i feel good
I FEEEEEEL GOOOOOD (na na na na na na) I KNEEEEW THAT I WHOULD NOOOOOOOW... |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 16/11/2010 19:09:14 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7133 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/11/2010 : 20:57:19
|
Odlican topic! Evo ih nekoliko od bandova koji su mi inace OK:
Stairway To Heaven--Led Zeppelin (meni nije nikad bila u top 30 Zeppelinovih stvari. Pjesma "Babe I'm Gonna Leave You" sa prvog albuma koja je ustvari preteca ovoj mi je 100 puta bolja)
Every Breath You Take--The Police (preisforsirana stvar i to pogotovo jer se pusta iz krivih razloga kao neka velika ljubavna stvar, a u stvari je obsesivna i stalker stvar)
Enter Sandman--Metallica (dosadna od prvog puta kad sam je cuo. Meni slabasan riff)
You Shook Me All Night Long--AC/DC (preisforsirana stvar tu u Americi. Samo pustaju nju, Highway To Hell i Back In Black, kao da ne postoje Whole Lotta Rosy, Big Balls, Thunderstruck, TNT itd. I jos kad vidim gomilu bijelih ljudu bez ritma kako plesu na nju, pozlije mi)
Inace bilo sto od Audio Slavea (kako je kombinacija dva dobra banda ispala tako dosadno?), Tool-a, Nicklebacka, Linkin Park (osim "Bleed It Out") i pola stvari od Green Daya i Foo Fightersa mi je za odmah promijeniti radio stanicu. A ove pajsere (da posudim Imrahilov izraz) koji dominiraju pop stanice u Americi (vjerovatno i u svijetu) i stvari kao prije nekoliko godina Akon ft. Eminem "Smak That" ili bilo gotovo bilo sto od Black Eyed Peas-a ne mogu smisliti, a inace obozavam pop muziku. Ovo sto oni rade je pravljeno za ringtonove i zvuci vise kao jingle nego prava pjesma. Ima jedan hook i to je to, cujes 30 sekundi znas cijelu stvar.
|
www.epicentercomics.com |
Edited by - D.J. on 16/11/2010 20:59:04 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 16/11/2010 : 23:04:24
|
quote: Originally posted by D.J.
You Shook Me All Night Long--AC/DC (preisforsirana stvar tu u Americi. Samo pustaju nju, Highway To Hell i Back In Black, kao da ne postoje Whole Lotta Rosy, Big Balls, Thunderstruck, TNT itd. I jos kad vidim gomilu bijelih ljudu bez ritma kako plesu na nju, pozlije mi)
za ovo se totalno slazem. cak je i meni dosadila, a slusam AC/DC, ono....za dorucak, rucak i veceru
a devojke Girls got rhythm
sta da ti kazem, ne znam na primer....kako je jedna pesma poput Riff Raff, koja je bomba bomba bomba ostala tako....na margini, a ovo se probilo. mislim, nije losa pesma, i na koncertima je mega, narocito jos ako se pored tebe zadesi neka lepa zenskinja (mada je za to bolja The Jack ), al ono....sto je mnogo mnogo je |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 16/11/2010 : 23:07:52
|
quote: Originally posted by D.J.
thunderstruck i npr. hells bells su meni bolje od highway to hell... |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 16/11/2010 : 23:14:13
|
Highway to hell je....ne znam....
a tako laka za nauciti na gitari, sve sa solazom, pa kad krenes da kidas (aaaaaaaaaaaaa) |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/11/2010 : 09:55:01
|
gotovo cijeli opus tom jonesa, ali eto, izdvojimo najpoznatiju - sex bomb |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/11/2010 : 12:49:28
|
Puno pjesama glam metal bendova
Heretik! Na lomaču!
Glam živi zauvik!
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/11/2010 : 14:50:51
|
quote: Originally posted by Paka01
Puno pjesama glam metal bendova
Heretik! Na lomaču!
Glam živi zauvik!
Glam je najgore šta se dogodilo rokenrolu u dvadesetom stoljeću |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4746 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 17/11/2010 : 16:36:36
|
Justin Bieber - Baby Bruno Mars - Just the way you are U2 - Magnificent Coldplay - Viva la vida Guns N Roses - November Rain |
Go kneel and weep
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/11/2010 : 16:51:20
|
Glam je najgore šta se dogodilo rokenrolu u dvadesetom stoljeću
Majko Isusova, pa ja ne virujen šta čitan Zajebajen se, znan da puno ljudi ne voli takvu muziku, al meni je genijalna. Ne govorin o pizdarijama tipa Poison ili Def Leppard, nego o pravome Glam Metalu, nešto sličnije Twisted Sisteru, Whitesnakeu, W.A.S.P. i slično, to je prava muzika |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:15:32
|
quote: Originally posted by Paka01
Glam je najgore šta se dogodilo rokenrolu u dvadesetom stoljeću
Majko Isusova, pa ja ne virujen šta čitan Zajebajen se, znan da puno ljudi ne voli takvu muziku, al meni je genijalna. Ne govorin o pizdarijama tipa Poison ili Def Leppard, nego o pravome Glam Metalu, nešto sličnije Twisted Sisteru, Whitesnakeu, W.A.S.P. i slično, to je prava muzika
eh, kad je to bilo njihov album come and get it je prva kazeta koju sam sam kupio, 5. razred |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 17/11/2010 : 17:19:41
|
'Smells like teen spirit' i 'Satisfaction' su mozda i najizlizanije pesme svih vremena. 'Everybody hurts' mi danas zvuci isto kao i kada sam je prvi put cuo - boooooring.
Macarena Highway to hell Smoke on the water Don't wanna miss a thing Wind of change
Od novijih - B.E.P.-Good night, neopisivo iritantna melodija, odvratni zvucni efekti, bukvalno 3 dana srece nemam kad je cujem.
Bilo sta od NU metala, vecina hip hop stvari, eurodens, J. Blant, Nickelback, Creed, ...ali ubedljivo NAJZARAZNIJA pesma ikad:
tananananana...Kajagoogoo - Too shy! Dovoljno je samo da se setim imena pesme, pa da mi u glavi krene: "Hey girl, move a little closer...", sad necu moci da je izbacim iz glave ceo dan. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:29:04
|
I najveca ljiga svih vremena ikad (umalo da je zaboravim): 'Everything i do, i do it for you'. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25432 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/11/2010 : 17:33:49
|
Uf, njih ne mogu da smislim, iako je Fergie...fina. ;) Setih se i nesrecnog Blunta i onog njegovog hita, ne znam kako se tacno zove...
Takodje: Eye of the tiger Poison od Coopera Show must go on 74/75 sve od Aerosmitha
seticu se jos...;)
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25432 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/11/2010 : 17:34:10
|
Uf, njih ne mogu da smislim, iako je Fergie...fina. ;) Setih se i nesrecnog Blunta i onog njegovog hita, ne znam kako se tacno zove...
Takodje: Eye of the tiger Poison od Coopera Show must go on 74/75 sve od Aerosmitha
seticu se jos...;)
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:38:17
|
dobro, dobro, je dopizdio s tom pjesmom, top 10 mu ne gine, ali ne dirajte mi previše bryana, od onog band aida za afriku prije par godina, o njemu imam skroz drugo mišljenje, gledao sam prijenos kanadskog koncerta, izađe tip na pozornicu, sam s gitarom i odličan nastup je imao |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:51:59
|
on je bio i na Live aidu, ako se ne varam? bese pevao Summer of '69 dobri bili ti koncerti :) |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:54:06
|
dobro, dobro, je dopizdio s tom pjesmom, top 10 mu ne gine, ali ne dirajte mi previše bryana, od onog band aida za afriku prije par godina, o njemu imam skroz drugo mišljenje, gledao sam prijenos kanadskog koncerta, izađe tip na pozornicu, sam s gitarom i odličan nastup je imao
Neki ga zovu 'muska Selin Dion'. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 17/11/2010 : 17:58:27
|
quote: Originally posted by morrison
dobro, dobro, je dopizdio s tom pjesmom, top 10 mu ne gine, ali ne dirajte mi previše bryana, od onog band aida za afriku prije par godina, o njemu imam skroz drugo mišljenje, gledao sam prijenos kanadskog koncerta, izađe tip na pozornicu, sam s gitarom i odličan nastup je imao
Neki ga zovu 'muska Selin Dion'.
jel' to dođe kompliment, ili |
|
|
Topic |
|