Author |
Topic |
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 17:10:59
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Ništa dosadnije od: Edwyn Collins - A Girl Like You, kao i John Paul Young - Love Is In The Air. Dođe mi da se roknem iz zasede kad ovo čujem...
A meni ove nikad dosta. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/11/2010 : 17:55:10
|
quote: Originally posted by Paka01
Europe legende, stvarno genijalan bend... To šta svi znaju samo Final Countdown, jebiga, imaju masu boljih stvari. A šta se tiče svađanja, slab san kad neko počme govorit protiv glama, ne znan, uživin se cili Ne volin predrasude prema muzici općenito, ne znan
I odakle ti znaš kakve ja prišivke iman?
europe niti nemaju baš nekih većih (međunarodnih) hitova osim final countdown. od njih su mi još dobre pjesme carrie i rock the night i to je to. a plus toga, final countdown počinje isto iritirat nakon što par puta čuješ onaj ref "IT'S THE FINAL COUNTDOWN......!" |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 18/11/2010 : 17:59:26
|
nego, sad kad smo spomenuli europe, jesu li još neki ne-engleski bendovi, primjerice scorpionsi, abba i nena mi sad padaju na pamet, snimili nekih dosadnih pjesama? |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/11/2010 : 18:03:27
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Europe legende, stvarno genijalan bend... To šta svi znaju samo Final Countdown, jebiga, imaju masu boljih stvari. A šta se tiče svađanja, slab san kad neko počme govorit protiv glama, ne znan, uživin se cili Ne volin predrasude prema muzici općenito, ne znan
europe niti nemaju baš nekih većih (međunarodnih) hitova osim final countdown. od njih su mi još dobre pjesme carrie i rock the night i to je to. a plus toga, final countdown počinje isto iritirat nakon što par puta čuješ onaj ref "IT'S THE FINAL COUNTDOWN......!"
Cherokee, Open Your Heart, i tako dalje... Ma ne znan, meni je to mjerilo koliko imaju hitova sasvin bezveze. Masa ljudi od Alice Coopera zna jedino Poison (kako to niko nije stavija za najdosadniju stvar? ), a čovik ima stvarno odličnih i genijalnih stvari i albuma koje nisu previše razvikane. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7134 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/11/2010 : 19:54:12
|
nego, sad kad smo spomenuli europe, jesu li još neki ne-engleski bendovi, primjerice scorpionsi, abba i nena mi sad padaju na pamet, snimili nekih dosadnih pjesama?
Ne uopce nisu! To je onako retoricko pitanje zar ne? Wind Of Change, Dancing Queen, 99 Luftballons, to name a few... |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7134 Posts
Posted - 18/11/2010 : 19:57:02
|
europe niti nemaju baš nekih većih (međunarodnih) hitova osim final countdown. od njih su mi još dobre pjesme carrie i rock the night i to je to. a plus toga, final countdown počinje isto iritirat nakon što par puta čuješ onaj ref "IT'S THE FINAL COUNTDOWN......!"
Cherokee, Open Your Heart, i tako dalje... Ma ne znan, meni je to mjerilo koliko imaju hitova sasvin bezveze. Masa ljudi od Alice Coopera zna jedino Poison (kako to niko nije stavija za najdosadniju stvar? ), a čovik ima stvarno odličnih i genijalnih stvari i albuma koje nisu previše razvikane.
Ma dobro kad imas The Final Countdown s tim riffom, melodijom i solom sto ce ti drugo! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 18/11/2010 : 20:04:53
|
Masa ljudi od Alice Coopera zna jedino Poison
evo ja na primer znam samo za School's out, jel ja nisam masa |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/11/2010 : 20:22:28
|
ima tome 10-ak godina, zove tip na radio 101 phone box i u 8 ujutro naručuje smrtno dubokim/pospanim glasom, u laganom tempu, naglašavajući svaki slog: black sabath paranoid , ništa više nije rekao, klik, ni ono kurtoazno, imate li? - muk u studiju cijele sekunde, a onda malo sprdanja tipa đii,odakle je ovaj izronio, to mu dođe umjesto kave? no dobro, možda ću nekima biti heretik, ali ovo je na mojoj listi, samo još nisam odlučio je li u kategoriji 2 ili 1 ili nešto između, ali ne u trećoj, jer ne mogu zamisliti tulum koji bi se spašavao paranoidom |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 19/11/2010 : 00:36:41
|
quote: Originally posted by D.J.
Ne uopce nisu! To je onako retoricko pitanje zar ne? Wind Of Change, Dancing Queen, 99 Luftballons, to name a few...
LOL retoričko pitanje
sa svim ovim navedenim pjesmama bi se složio. dobri primjeri. premda u slučaju nene niti jedna druga pjesma ne dolazi u obzir s obzirom da ona nije nikad ni imala većih hitova (međunarodnih) osim 99 luftballons. iako, meni u toj pjesmi može bit iritantna jedino glazba. pogotovo ak se fokusiraš na one zvukove sintisajzera pjesma zvuči ko neka dječja.
|
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 19/11/2010 : 01:24:23
|
nirvana i revanje(čitaj pjevanje) od cobaina u smells like.. je nešto najgore što postoji. ono ako me oćeš mučiti samo mi to pusti vidim da još nitko nije spomenuo lady gagu al brate onaj njen alejandro me ubi u pojam. i can fly r. kelly (povraćam) simona od blunta (mukica mi je)
|
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 19/11/2010 : 07:42:09
|
quote: Originally posted by ken2
ima tome 10-ak godina, zove tip na radio 101 phone box i u 8 ujutro naručuje smrtno dubokim/pospanim glasom, u laganom tempu, naglašavajući svaki slog: black sabath paranoid , ništa više nije rekao, klik, ni ono kurtoazno, imate li? - muk u studiju cijele sekunde, a onda malo sprdanja tipa đii,odakle je ovaj izronio, to mu dođe umjesto kave? no dobro, možda ću nekima biti heretik, ali ovo je na mojoj listi, samo još nisam odlučio je li u kategoriji 2 ili 1 ili nešto između, ali ne u trećoj, jer ne mogu zamisliti tulum koji bi se spašavao paranoidom
Hoces da te mi spalimo ili ces se spaliti sam? |
|
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 19/11/2010 : 09:15:21
|
no dobro, možda ću nekima biti heretik
Heretik! |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/11/2010 : 09:28:40
|
znao sam, znao sam samo, jutros mi se spaljivanje čini malo drastično jel' može malo da se izbičujem ili 15 minuta u kutu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/11/2010 : 09:45:52
|
znao sam, znao sam samo, jutros mi se spaljivanje čini malo drastično jel' može malo da se izbičujem ili 15 minuta u kutu
Kleči na kukuruzu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
Posted - 19/11/2010 : 09:49:16
|
jel' može malo da se izbičujem
Jesi li član Opus Dei? |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
panzer
Advanced Member
12633 Posts
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/11/2010 : 18:29:59
|
Aerosmith - Dude looks like a lady Hah hah djud luks lajka lejdi hah hah... Kad cujem taj hah hah dodje mi da cavlom izgrebem cd, ali samo prebacim!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 19/11/2010 18:30:29 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7134 Posts
Posted - 19/11/2010 : 20:03:34
|
quote: Originally posted by emirem
Aerosmith - Dude looks like a lady Hah hah djud luks lajka lejdi hah hah... Kad cujem taj hah hah dodje mi da cavlom izgrebem cd, ali samo prebacim!!
A sto se tek moze reci za "I Don't Wanna Miss A Thing". Covjece sami uvod i ja sam Mislim da je u zivotu nisam mogao do kraja poslusati! "My Heart Will Go On" od Celine Dion mi je dvaput, triput bolja, ozbiljno! |
|
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/11/2010 : 20:13:57
|
A sto se tek moze reci za "I Don't Wanna Miss A Thing". Covjece sami uvod i ja sam Mislim da je u zivotu nisam mogao do kraja poslusati! "My Heart Will Go On" od Celine Dion mi je dvaput, triput bolja, ozbiljno! [/quote]
Mogu reci "I wanna miss that thing!" Bila pjesma ok kad gledas film i mozda par puta ,ali poslije vec ti dodje da pustis meteor da nam padne na glavu! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 19/11/2010 20:15:01 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 19/11/2010 : 20:26:35
|
Vala, ako "My heart will go on" nije smorila, onda ne znam sta je....
A "I don't wanna miss a thing" je isto tako smorila, istina, ali me vezuje za neke bas lepe trenutke....putuje grupa autobusom, vec smo pospali svi....sedimo zajedno, ona spava u mom narucju....peva ta pesma, ah....da mi je jos jednom samo taj trenutak |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7134 Posts
Posted - 19/11/2010 : 21:04:07
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Vala, ako "My heart will go on" nije smorila, onda ne znam sta je....
A "I don't wanna miss a thing" je isto tako smorila, istina, ali me vezuje za neke bas lepe trenutke....putuje grupa autobusom, vec smo pospali svi....sedimo zajedno, ona spava u mom narucju...A .peva ta pesma, ah....da mi je jos jednom samo taj trenutak
Smorila su me i jedna i druga naravno (Celine i njezin tehnicki perfektan glas ne volim) samo sto od Celine i ocekujem melodramu i pase joj, dok Aerosmith-u bas i ne. Istina film sam gledao kasnije i stvarno dobro stoji u njemu, ali ako je puste na radiu nije mi dobra. Normalno kad su ti neki lijepi trenutci iz zivota vezani za nju, onda je sve super! Da se razumijemo inace volim dosta balada, npr. od Elton Johna "Sacrifice" ili jos uvijek nevjerovatnu "Nothing Compares 2U" od Sinead O'Connor (dobro to je Prince cover, ali 10 puta bolji). |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 19/11/2010 : 22:10:45
|
Aerosmith - Dude looks like a lady Hah hah djud luks lajka lejdi hah hah... Kad cujem taj hah hah dodje mi da cavlom izgrebem cd, ali samo prebacim!!
A sto se tek moze reci za "I Don't Wanna Miss A Thing". Covjece sami uvod i ja sam Mislim da je u zivotu nisam mogao do kraja poslusati! "My Heart Will Go On" od Celine Dion mi je dvaput, triput bolja, ozbiljno!
Kako da umrete od smeha dok slušate ovu pesmu? http://www.youtube.com/watch?v=O3MqTun92PI
|
Edited by - Gil-galad on 19/11/2010 22:11:08 |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 20/11/2010 : 17:06:23
|
"My Heart Will Go On" od Celine Dion mi je dvaput, triput bolja, ozbiljno!
iako ne volim baš celine dion kad je u pitanju njen stil glazbe i pjevanja, ovo je meni njena najbolja pjesma. premda sam poprilično siguran da pjesma ne bi uopće postala toliki hit da nije bila soundtrack u filmu titanic. |
Edited by - Darth Ivan on 20/11/2010 17:07:29 |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 21/11/2010 : 12:43:41
|
ima tome 10-ak godina, zove tip na radio 101 phone box i u 8 ujutro naručuje smrtno dubokim/pospanim glasom, u laganom tempu, naglašavajući svaki slog: black sabath paranoid , ništa više nije rekao, klik, ni ono kurtoazno, imate li? - muk u studiju cijele sekunde, a onda malo sprdanja tipa đii,odakle je ovaj izronio, to mu dođe umjesto kave? no dobro, možda ću nekima biti heretik, ali ovo je na mojoj listi, samo još nisam odlučio je li u kategoriji 2 ili 1 ili nešto između, ali ne u trećoj, jer ne mogu zamisliti tulum koji bi se spašavao paranoidom
My kind of heresy.
|
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Topic |
|