forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magični Vetar topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 77

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 03/02/2009 : 23:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
osim par albuma meni je sve kod staraca
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/02/2009 : 00:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

osim par albuma meni je sve kod staraca

E to je bas bedak

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 04/02/2009 : 12:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Moram priznati da su mi nove recenzije sve bolje i bolje, za razliku od prvih koje su osrednje, a ona za Sjeverozapadni teritorij mi se nikako ne sviđa.

Ma kakvo tiskanje; to radim radi svoje duše i najveća mi je nagrada kad se više ljudi mota oko tih recenzija, piše ih i komentira... Recenzije su nekakva vrsta spomenika za sva vremena. Nema ništa ljepšega, nego prelistavati ih i gvoriti sam sebi kako je ovaj period bio dobar, kako je on obilježio moje djetinjstvo... To je meni vrijednije od samog uživanja u stripovima.

Imao sam 12 godina škole iza sebe, a nikad nisam mogao dobiti više od 2 iz raznoraznih sastava. I treba sam se ovdje registrirat, pisat neke tamo recenzije da bi se naučija gramatici i shemama u vezi sastava (doduše trebalo mi je i tu godina dana). Apsurdno. Zato i dalje tvrdim da jedino praksa čini čovjeka zanatljom. Kakva teorija?! Daj nekom klošaru da programira i garantiram da će bit bolji radnik i prije će naučit od onog štrebera s 10 semestara fakulteta.:)

E baš ovaj klošar (il cattivo op.a.) koji nema pojma o programiranju se planira prebaciti u firmu za programiranje
Fala na podršci Inferno...
A što se tiče recenzija, najteže je napisati prvu, pogotovo ako si perfekcionist, a vidim da ti jesi...
Dalje sve ide lakše...
Meni je milina čitati recenzije, komentare na iste...
Dok je pokojni Simo Mraović bio živ, njegove sam kolumne printao i čitao na wc-u na poslu.
Sad printam recenzije sa stripovi.com i uživam svaki put kad me u čudu gledaju kolege dok nestajem na 15-ak minuta

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 04/02/2009 : 13:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Slažem se! Kako sam se mučio s ovim lovom na čovjeka. Možda je glupo što sam odao čitavu priću. Pokušao sam sve uraditi perfektno!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/02/2009 : 15:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
samo napred cibalia.tek sam poceo sa citanjem texa,a bez recenzija nista.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1600 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 04/02/2009 : 19:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

sve troje...ali to sam ja! meni je od libellusa i fibre skoro sve odlično.

Verovatno i hocu ako nista imam prva tri Tex-a,stavicu ih na razmenu pa ce se vec neko javiti.

Edited by - night on 04/02/2009 19:16:29
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 04/02/2009 : 21:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Da li itko možda zna hoće li Parlov i Frisenda crtati šta za Bonelli ili su rekli bye bye?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/02/2009 : 22:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Da li itko možda zna hoće li Parlov i Frisenda crtati šta za Bonelli ili su rekli bye bye?

Pa,Frisenda je završio novog Texonea.
U maju je na kioscima u Italiji,mislim...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/02/2009 : 00:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Eh kad bi to Berni objavio za MAFEST! Ali ćini mi se nemoguće...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/02/2009 : 14:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Eh kad bi to Berni objavio za MAFEST! Ali ćini mi se nemoguće...

I meni.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 05/02/2009 : 22:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
kad će novi magični i zadnji demiani?!?!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 05/02/2009 : 22:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Pa za MaFest bi bilo O.K. da izadju!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 05/02/2009 : 22:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
pa to je tek 5. mjesec ili tak nešto?!? ne mogu ja toliko čekat
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/02/2009 : 00:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam danas baš kupio treću knjigu. Htio sam prvu, ali je nisu imali, pa sam onda drugu preskočio za početak, jer svi kažete da je Whoopy bez veze, pa sam se ondak odlučio za treću.

Prvo sam mislio da je 110 kn za manje od 300 stranica previše, jer maxi zagor ima 320 stranica, a košta 40 kn. Međutim, vidim da je kvaliteta Magičnog vjetra fantastična. Otisak je presuper, papir je neki totalno fensi šmensi, skoro ko foto papri, a i korice su jako fino napravljene. Ipak, možda bi trebali malo sniziti cijenu. Npr. 80 kn bi bilo čisto pošteno.

Što se priča tiče, pročito sam samo onu prvu, koja je nastavak nečega - Zmijin sin i mogu reći da mi je OK. Malo sam onako ubačen naglavačke, pa mi je trebalo da malo pohvatam stvari, ali sve u svemu mi je dobra. Nije neka ludnica da sam bio u ekstazi poslje, ali je dobra. Sad se pripremam na Windiga. Vidim da baš imam peh. Obično su priče u dvije epizode i prva i treća, jedino je Windigo samo u jednoj epizodi. Tako da sa trećom knjigom imam dvije polovične i jednu cijelu, ali kratku priču.

Uskoro ću kupiti i četvrtu knjigu, tako da uhvatim kontinuitet. Mislim da ću ih mjesečno kupovati, jer mi je previše love sve od jednom.

No sikiriki
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 06/02/2009 : 00:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
kak nisu imali 1.? vjerojatno im je samo ponestalo. kupi 1. najprije, stvarno je odličan početak, a onda i 2. jer tamo ubiju Šepavog Konja (ne želiš to preskočiti) i to što si pročitao je baš nastavak te epizode....inače iako su neke priče samostalne, ipak je bolje ići redom, jer onda kad naletiš na neku priču koja se opet bavi Hoganom ne znaš što je bilo prije.
super da si se uhvatio Magičnog
ako nemaš para, pravac knjižnice.....kao ja!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/02/2009 : 00:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

@Archy
Nikako nemoj raditi to preskakanje. Magicni ima takav kontinuitet u pricama, da to jos nisam sreo. Iako nisu price u nastavcima(poneka jeste), postoji prica u pozadini za koju ti je vazan redosled.
Inace, ako ti se dopalo to sto si procitao, ocekuje te sve bolje i bolje. Trenutno sam na 13-oj knjizi i odusevljen sam.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/02/2009 : 11:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad će novi magični i zadnji demiani?!?!

Uskoro!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 06/02/2009 : 11:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Archy, ni za Boga bez reda. Uništit će ti početni dojam, zanimljivost. Bolje se pokušaj dokopati prva dva. MV je strip koji se čita kronoliški po redu da bi se skužila radnja.

Kite, ja sam tek na osmom. Moram pojačati tempo!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/02/2009 : 12:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako nemaš para, pravac knjižnice.....kao ja!

Šta se to može posuditi u knjiznici za doma ili moram tamo čitati?

No sikiriki

Edited by - Archy on 06/02/2009 12:27:01
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/02/2009 : 12:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
posudi za kući, inače bi morao bar tri dana prespavat na knjigama, a to i nije najbolje
za kičmu(leđa) pa ti odlući.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 06/02/2009 : 13:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
@kico....hvala!
@archy...pa za doma, naravno!!! doduše 50kn ti je članarina za knjižnice (sve u gradu), odeš si na pretraživač i nađeš gdje imaju Magične - recimo imaju sve u knjižnici Tin Ujević i Marin Držić na Vukovarskoj....ali i sve druge stripove možeš prvo pogledat preko neta gdje imaju, pa onda odeš posudit.

www.kgz.hr
i onda klikneš E-katalog....
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/02/2009 : 14:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa to je tek 5. mjesec ili tak nešto?!? ne mogu ja toliko čekat

Neces morati toliko cekati. U tiskari su, ali nikako da uhvatimo vremena za staviti najavu na forum.

4 MV-a i zadnja 3 Demiana.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/02/2009 : 15:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Hehe, već sam si posudio prvu i drugu knjigu. I knjižnica u Vrapču je dobro opskrbljena. Imaju MV do 14 knjige. Osim toga, imaju gigante i maxije martya, Nathana, Texa, Mister Noa, Dampyra... Al ću se načitati... :-)))

No sikiriki
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 17:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Pročitao ponovo prvu i drugu knjigu. I ispao iznenađen. Sve su mi dobre, pa čak i Whoopi. Napušen. Nadrogiran. Zapravo sasvim solidna u usporedbi s Iktomijem i Windigom! Fort Ghost i Lady Charity, standardno odlični, a ove ostale tri solidne.
Podsječam vas na moj post 26.12.08:
Pročitao. 1 i 3 odlične, 6 prosječna dok su 2, 4, 5 slabe. Apsolutno 5 najgora. Zaspo sam od nje. Osječa se veliki..... blablablablabla

Znači sad među njima nema ni jedne slabe! Živio MV!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 07/02/2009 : 18:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

Pročitao ponovo prvu i drugu knjigu. I ispao iznenađen. Sve su mi dobre, pa čak i Whoopi. Napušen. Nadrogiran. Zapravo sasvim solidna u usporedbi s Iktomijem i Windigom! Fort Ghost i Lady Charity, standardno odlični, a ove ostale tri solidne.
Podsječam vas na moj post 26.12.08:
Pročitao. 1 i 3 odlične, 6 prosječna dok su 2, 4, 5 slabe. Apsolutno 5 najgora. Zaspo sam od nje. Osječa se veliki..... blablablablabla

Znači sad među njima nema ni jedne slabe! Živio MV!

Ma ništa čudno. Meni se sve duplo svidi nakon drugog čitanja! A pogotovo nakon trećeg... i četvrtog. Pitaj @mpavina Šalu na stranu, MV stvarno nema loše priče; ako se dobro skoncentriraš shvatit ćeš da je i Whoopi dobra, ako ništa, zanimljive su te fore iz šamanskog života Neda Ellisa. Mislim, kadulja, velebilje, korijenje, karote i ostali magični pripravci...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page
Page: of 77  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000