forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ALAN MOORE
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/09/2003 : 21:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ne, nego nemamo toliko para. ;)

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/09/2003 : 21:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message  Reply with Quote
al za internet vala imamo:)
samo treba se naterati to chitati na 15" monitoru:(

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/09/2003 : 22:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
A malo je greh... razumem da se citaju stvari koje je nemoguce nabaviti (Miracleman), ili koje ne vredi nabavljati u papiru (prethodne i kasnije epizode Swampyja), ali Moore na monitoru... ugh!

Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message  Reply with Quote
Mene je poslednji odusevio Tom Strong. Nepretenciozno i zabavno, kada 90% recentne produkcije ne poseduje te kvalitete.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/09/2003 : 00:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
meni se svidja moore na monitoru kad nemoze drukcije
sad za sad ;)

Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca???
- Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/09/2003 : 00:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
i da: nemoze se ns skontati ni iz drugog dijela
izgleda da je sad za sad samo toliko skenirano
za cdirane stripove: pokuso sam, ne pali to kod mene.
imas osjecaj ko da imas strip a ustvari ga nemas.
zato sad kupujem i ova izdanja Ultimatesa od Tallya (ne licno, naravno) iako sam ih sva vec procitao, i cekam 36 elektronsko izdanje, jer to nije to
skenirano citam samo da se upoznam sa stvari, i to s vremena na vrijeme
ipak to nije za mene. smatram se jednim od (buducih) velikih kolekcionara ;))

Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message  Reply with Quote
LOEG i V for Vendetta su mi savrseni. Ostalo nazalost nisam citao. Mada Prometeu svaki put listam u MC-u. Ali nekako mi niiiije bas...
Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message  Reply with Quote
A sto ti niiiije bas?
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaad

A sto ti niiiije bas?

Nije me (recimo to tako) impresioniralo kao LOEG ili fantasticno iznenadilo i odusevilo(s obzirom na crtez) kao V for Vendetta, da bih je kupio bez razmisljanja. Jos razmisljam;)
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4887 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/09/2003 : 00:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene je poslednji odusevio Tom Strong. Nepretenciozno i zabavno, kada 90% recentne produkcije ne poseduje te kvalitete.

Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, Hitman vs Lobo. Ennis is the man!

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/09/2003 : 01:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
ko se ono zalio da se raspravlja SAMO o Bonelijevcima??
ja evoo tri dana nisam otvorio topic o Zagoru!!!
nevjerovatno

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/09/2003 : 01:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Kriza, a? ;)

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/09/2003 : 01:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, >Hitman vs Lobo. Ennis is the man!

Ennis je u pubertetu. I to mrvicu predugo.

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 04/09/2003 : 06:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob

Swamp Thing naporan?!! Ma daj! Okej, mozda su "League Of Extraordinary Gentlemen" ili "From Hell" trenutno "in", ali Swamp Thing je ipak Moore-klasik. Kao i Watchmen i V For Vendetta.
A Halo Jones je u nas jos uvijek neotkriveni hit. Ja sam ga tek nedavno procitao i odusevio se totalno. Citajte Halo Jones obavezno! I sve ABC stripove!
Top Ten, to nitko ne spominje... Nije valjda da vam je premalo intelektualan? ;)

B.

ma slažem se da je klasik ali nije mi legao,neznam zašto,nije to bilo ono što sam oćčekivao.halo jones je dobar,dobar.
što se tićče top ten,upravo ćčitam prvu knjigu i mogu ti reči da mi se sviđa.grad u kome su svi superheroji,ludnica

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 04/09/2003 : 06:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

slažem se,meni je isto bio super.pravi akcijski strip za opuštanje

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/09/2003 : 08:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
A meni se Tom Strong ne dopada nesto posebno. Verovatno ne znam da se opustim... ;)

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4887 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/09/2003 : 11:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

ko se ono zalio da se raspravlja SAMO o Bonelijevcima??
ja evoo tri dana nisam otvorio topic o Zagoru!!!
nevjerovatno

Da, ovo ce biti tiha revolucija. Samo ce se jednog dana ljudi pitati - a ko bese taj Zagor?!

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4887 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/09/2003 : 11:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, >Hitman vs Lobo. Ennis is the man!

Ennis je u pubertetu. I to mrvicu predugo.

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...

Ennis se zajebava a meni je to jako, jako zabavno... Kada mi treba neko ozbiljnije stivo, citam druge autore, simple as that.

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/09/2003 : 16:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ennis se zajebava a meni je to jako, jako zabavno... Kada mi treba >neko ozbiljnije stivo, citam druge autore, simple as that.

Shur, samo mi se pocceo puno ponavljati. Nakon kraja Punishera i Hitmana te, ajde, prvog Punishera, mislim da nissta njegova nisam pozzelio kupiti. Ali nije to osuda, visse moja zasichenost, ipak ga ccitam od Hellblazera naovamo...

mcn

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 04/09/2003 : 19:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

A meni se Tom Strong ne dopada nesto posebno. Verovatno ne znam da se opustim... ;)

Meni je fora. Lagana zabava. Dijalozi su mu za deset. I super su mi Tesla Strong i Pneuman.

"Ja jesam plod ove civilizacije, ali nisam njezin sljedbenik."

Satan Panonski
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/09/2003 : 20:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>I super su mi Tesla Strong

Paliss se na ssezdesetogodissnjakinje, a?

mcn

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/09/2003 : 21:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
sta je u tom top ten?
imena, kolege, imena, ipak ima ovdje i neznalica (relativnih) :)

Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 04/09/2003 : 22:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message  Reply with Quote
Top Ten je policijska stanica u gradu u kojem zive samo superheroji. Moore pise, a crtaju Zander Cannon i Gene Ha. Odlicna zezancija. Toplo preporucam! :)

B.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/09/2003 : 22:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

sta je u tom top ten?

Britney, Madonna, J-Lo, Shakira... the usual.

Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 04/09/2003 : 23:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message  Reply with Quote
>Britney, Madonna, J-Lo, Shakira... the usual.

I ne zaboravimo - Beyonce!

B.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000