Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
dekara
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/09/2003 : 22:12:58
|
A malo je greh... razumem da se citaju stvari koje je nemoguce nabaviti (Miracleman), ili koje ne vredi nabavljati u papiru (prethodne i kasnije epizode Swampyja), ali Moore na monitoru... ugh!
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Vlaad
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/harecut.gif)
USA
217 Posts
Member since 31/07/2003 |
Posted - 04/09/2003 : 00:10:00
|
Mene je poslednji odusevio Tom Strong. Nepretenciozno i zabavno, kada 90% recentne produkcije ne poseduje te kvalitete. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 04/09/2003 : 00:11:04
|
meni se svidja moore na monitoru kad nemoze drukcije sad za sad ;)
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima! |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 04/09/2003 : 00:20:56
|
i da: nemoze se ns skontati ni iz drugog dijela izgleda da je sad za sad samo toliko skenirano za cdirane stripove: pokuso sam, ne pali to kod mene. imas osjecaj ko da imas strip a ustvari ga nemas. zato sad kupujem i ova izdanja Ultimatesa od Tallya (ne licno, naravno) iako sam ih sva vec procitao, i cekam 36 elektronsko izdanje, jer to nije to skenirano citam samo da se upoznam sa stvari, i to s vremena na vrijeme ipak to nije za mene. smatram se jednim od (buducih) velikih kolekcionara ;))
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima! |
|
Profa
Average Member
Croatia
933 Posts
Member since 08/03/2003 |
Posted - 04/09/2003 : 00:22:43
|
LOEG i V for Vendetta su mi savrseni. Ostalo nazalost nisam citao. Mada Prometeu svaki put listam u MC-u. Ali nekako mi niiiije bas... |
|
Vlaad
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/harecut.gif)
USA
217 Posts
Member since 31/07/2003 |
|
Profa
Average Member
Croatia
933 Posts
Member since 08/03/2003 |
Posted - 04/09/2003 : 00:38:24
|
quote: Originally posted by Vlaad
A sto ti niiiije bas?
Nije me (recimo to tako) impresioniralo kao LOEG ili fantasticno iznenadilo i odusevilo(s obzirom na crtez) kao V for Vendetta, da bih je kupio bez razmisljanja. Jos razmisljam;) |
|
dd fan
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_sck.jpg)
Serbia
4887 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 04/09/2003 : 00:52:27
|
Mene je poslednji odusevio Tom Strong. Nepretenciozno i zabavno, kada 90% recentne produkcije ne poseduje te kvalitete.
Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, Hitman vs Lobo. Ennis is the man!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 04/09/2003 : 01:18:45
|
ko se ono zalio da se raspravlja SAMO o Bonelijevcima?? ja evoo tri dana nisam otvorio topic o Zagoru!!! nevjerovatno
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 04/09/2003 : 01:32:00
|
>Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, >Hitman vs Lobo. Ennis is the man!
Ennis je u pubertetu. I to mrvicu predugo.
mcn![](icon_smile_evil.gif)
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ... |
|
jgoran5
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 04/09/2003 : 06:21:03
|
quote: Originally posted by Bob
Swamp Thing naporan?!! Ma daj! Okej, mozda su "League Of Extraordinary Gentlemen" ili "From Hell" trenutno "in", ali Swamp Thing je ipak Moore-klasik. Kao i Watchmen i V For Vendetta. A Halo Jones je u nas jos uvijek neotkriveni hit. Ja sam ga tek nedavno procitao i odusevio se totalno. Citajte Halo Jones obavezno! I sve ABC stripove! Top Ten, to nitko ne spominje... Nije valjda da vam je premalo intelektualan? ;)
B.
ma slažem se da je klasik ali nije mi legao,neznam zašto,nije to bilo ono što sam oćčekivao.halo jones je dobar,dobar. što se tićče top ten,upravo ćčitam prvu knjigu i mogu ti reči da mi se sviđa.grad u kome su svi superheroji,ludnica
------------- carpe diem... -------------
|
|
jgoran5
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 04/09/2003 : 06:23:57
|
Mene je poslednji odusevio Tom Strong. Nepretenciozno i zabavno, kada 90% recentne produkcije ne poseduje te kvalitete.
slažem se,meni je isto bio super.pravi akcijski strip za opuštanje
------------- carpe diem... -------------
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 04/09/2003 : 08:15:09
|
A meni se Tom Strong ne dopada nesto posebno. Verovatno ne znam da se opustim... ;)
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4887 Posts
Posted - 04/09/2003 : 11:47:44
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
ko se ono zalio da se raspravlja SAMO o Bonelijevcima?? ja evoo tri dana nisam otvorio topic o Zagoru!!! nevjerovatno
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima!
Da, ovo ce biti tiha revolucija. Samo ce se jednog dana ljudi pitati - a ko bese taj Zagor?! ![](icon_smile_big.gif)
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4887 Posts
Posted - 04/09/2003 : 11:50:59
|
quote: Originally posted by mcn
>Citaj Punishera(V3, V4), Loba, Hitmana i posebno, moj favorit, >Hitman vs Lobo. Ennis is the man!
Ennis je u pubertetu. I to mrvicu predugo.
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Ennis se zajebava a meni je to jako, jako zabavno... Kada mi treba neko ozbiljnije stivo, citam druge autore, simple as that.
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 04/09/2003 : 16:44:58
|
>Ennis se zajebava a meni je to jako, jako zabavno... Kada mi treba >neko ozbiljnije stivo, citam druge autore, simple as that.
Shur, samo mi se pocceo puno ponavljati. Nakon kraja Punishera i Hitmana te, ajde, prvog Punishera, mislim da nissta njegova nisam pozzelio kupiti. Ali nije to osuda, visse moja zasichenost, ipak ga ccitam od Hellblazera naovamo...![](icon_smile_tongue.gif)
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ... |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 04/09/2003 : 19:34:03
|
quote: Originally posted by Djole
A meni se Tom Strong ne dopada nesto posebno. Verovatno ne znam da se opustim... ;)
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Meni je fora. Lagana zabava. Dijalozi su mu za deset. I super su mi Tesla Strong i Pneuman.
"Ja jesam plod ove civilizacije, ali nisam njezin sljedbenik."
Satan Panonski |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 04/09/2003 : 20:17:27
|
>I super su mi Tesla Strong
Paliss se na ssezdesetogodissnjakinje, a?
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 04/09/2003 : 21:02:14
|
sta je u tom top ten? imena, kolege, imena, ipak ima ovdje i neznalica (relativnih) :)
|
Bob
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Che-Shoder-2.jpg)
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 04/09/2003 : 22:52:23
|
Top Ten je policijska stanica u gradu u kojem zive samo superheroji. Moore pise, a crtaju Zander Cannon i Gene Ha. Odlicna zezancija. Toplo preporucam! :)
B. |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 04/09/2003 : 22:59:53
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
sta je u tom top ten?
Britney, Madonna, J-Lo, Shakira... the usual.![](icon_smile_big.gif)
|
Bob
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Che-Shoder-2.jpg)
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |