forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 darkwoodski kralj
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 19:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Eto drago mi je da se neki ne ljute zbog mojih upada.kako ste sami rekli svi ovdje imaju svoj stav i ukus prema stvarima pa tako i ja premda pomalo agresivno ali takav sam po prirodi.Ovog puta dolazim u miru i ne napadam dok ne budem napadnut ponavljam po 5 put.Imam puno pitanja za pitati tako da kad ih napisem budem ih poslao pa nek odgovori ko god hoce...Isto tako vidim da neki ljudi se protive sto sam ponovo ustao iz "mrtvih".Uglavnom sejosexon predvodi,no nema veze ako ne vjeruje da nisam dosao vrijedjati vrijeme ce pokazati svoje i dokazati tocnost mojih rijeci.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/01/2004 : 20:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
sejo nikad ne prašta
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/01/2004 : 21:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

sejo nikad ne prašta

jebiga, iskustvo...

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 23:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
kako god ti kazes sejo. No ne brini se kako sam reka sad dolazim u miru...

I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 23:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Evo ne znan u kojen topicu da vam postavim pitanja pa cu u ovome koji je naravno posvecen samo meni:)))))))))

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 23:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Kako sam i rekao imam par pitanja za sve vas koji misle da znaju nesto od ovoga. Za neke ce ovo biti maciji kasalj ali kako vidite meni je sve to na zalost nepoznato. Pa dobro da pocnem.....
Pitanja u vezi Zagora:
1.Pitanje je u vezi jednog od meni ponajdrazih likova Heyoke.Da li ce se on ikad vise pojaviti?I oce li se pojaviti epizoda gdje su se on i Zagor uopznali?
2.Kako je Zagor upoznao Tonku, Doca i Rochasa? Oce li te epizode ikad doci na nase podrucje?
3.Koliko se puta susreo sa Hellingenom i jel ga porazio u potpunosti?To isto vrijedi za Rakosija?
4.Cuo sam za nekog crnog maga Kandraxa,ko je on i kad ce se to pojaviti?
5.Hoce li se ikad ponovo cuti za Caina(meni takodjer srcu priraslog lika)?
6.Jel istina da ima par brojeva( u bivsoj Yugi) koji su bili u boji?
7.Dal je istina da postoje knjige o Zagor?O cemu se tu zapravo govori( znam da je o Zagoru ali sto se ima govoriti u kjizi nije mi jasno) i jel se mogu nabaviti?
8.Ako se ne varam jel istina da je prije izlazio Zagor album s slicicama?
9.Da li ZAgori koji su prije izlazili u bivsoj Yugi(npr. Zlatna serija ili jos neki) sada izlaze kao Zagor extra i hoce li ikad izaci ponovo?
10.Vidio sam naslovnice nekih brojeva koji su prije izasli(zs) i iste takve naslovnice posjedujem od Slobodne Dal.Da li se radi o istim serijama samo drugog naslova ili..?Mislio sam pokusati da nabavim sve brojeve zs ali bilo bi mi glupo ako su pola njih Zagor Ext. samo drugaciji naslov.
11.Kad izlaze danasnji Ludensovi Zagor/Chico specijalci?
Ovo se sad ase tice u vezi ovog sitea:
12.Pitanje sto me muci je sto vam znace one zvjezdice ispod imena i kako se to cudo dobiva?
13.Uocio sam da su neki od vas zasluzni za ovaj web..Ako bi samo mogao znati par nickova koji su ovo radili jel me zivotno zanima.
14.Ovo pitanje je malo glupasto ali pokusavao sam pa ne kuzim kako,naime rijec je jel se mogu i kako se rade osobni topici(npr. ako ja zelim svoj topic da pokrenem neku temu i tako...)
15.ZAsto nemate recenzije za one stare brojeve zs???
To je zasad ono sto me najvise mucili,eto pa cekam da neko bar nesto odgovori.....

Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 23:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Stvarno puno pitanja, na neka ne znam ni sam odgovoriti, moram malo pogledati u svoju arhivu pa ću ti odgovoriti bar na neka pitanja za kojih sat i pol.

Eno ide ISTINA, dronjavo obučena;
Grbava i mršava, krvava, pretučena!!!
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 12/01/2004 : 01:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
1. Heyoka, se kao i Wendigo, prvi put pojavio u, kod nas neobjavljenom ZG SP 4-Fiamma nera, iliti Crni plamen. Ne znam hoće li se opet pojavljivati.
2. Zagor prvi put sreće Tonku u nekom Specijalu, čini mi se broj 6, kod nas neobjavljen. Tonka se prvi put pojavljuje u Iron Ma-u, ZG EXT 50, a Doc i Rochas se prvi put pojavljuju u ZG EX 67-Lovci na ljude.
3. S Rakosiom se sreo tri puta. Treći put je Rakosi završio u plamenu, ali je, vjerojatno, preživio. Za prvo, Zagor protiv vampira, i treće, Vampir, imaš recenziju. S Hellingenom se sreo 6 puta. To su redom: Na tragu Titana, Mržnja, Povratak u Darkvud, Svemirska braća, Divovi dobra i zla i Hellingen je živ! Imaš recenzije za svih 6 pojavljivanja, pa da ne tupim.
4. Kandrax je bsemrtni keltski druid koji se pojavio tri puta: Moćni Kandraks, Kandraksova osveta i Kandraksov povratak. Treće pojavljivanje je, zasad, neobjavljeno.
5. Kain se vraća u Afričkim epizodama. Očekuj ga oko broja 101-102 regularne serije.
6. Čini mi se da je to samo Prokleto blago.
7.
8. Da. Izlazio je.
9. Sve epizode Zagora objavljene u ZS i LMS izdanju se reprintuju u Extri.
10. U većini slučajevi su to iste epizode.
11. Svi specijali izlaze jednom godišnje i to na ljeto.
Od mene dosta.

Trebao sam znati da se sa bandom meksičkih pijanica ne može daleko dogurati.
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 12/01/2004 : 02:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Evo samo da se malo nadovežem na Verfalka, naveo sam redom sve susrete sa likovima koji te zanimaju i edicije u kojima su objavljeni kod nas:
Zagor se sa Hellingenom susreo 6 puta i uvijek je izgledalo da ga je sredio, ali ovaj se uvijek vraća tako da ja vjerujem da će se vratiti i 7 put. Evo i epizoda gdje se on sve susreće s Hellingenom, neke su objavljene kod nas i više puta:
Susret 1: “Otok straha” i “Na tragu Titana” Zagor Extra 45 i 46 ili ZS 39 “Tajna jezera Iri”/ ZS 535 “Uragan nad močvarom” i ZS 536 “Železno čudovište”
Susret 2: “Mržnja”, “Duh prošlosti” i “Pobjeda” Zagor Extra 77, 78 i 79 ili LMS 45 i 46 “Igra pet strela” i “Čelična neman”
Susret 3: “Povratak u Darkvud”, “Osinje gnezdo” i “Bleštavi trag” ZS 323, 324 i 325 (te epizode bi trebale doći na red u hrvatskom izdanju za godinu i pol otprilike)
Susret 4: “Ikarovo pero”, “Smrtonosni zrak”, “Svemirska braća”, “Teror šeste planete” i “Svemirska tamnica” ZS 583, 584, 586, 587 i 588
Susret 5: “Demoni ludila”, “Invazija Akronijana”, “Na granici stvarnog”, “Helingenov povratak” i “Divovi dobra i zla” ZS 941, 942, 944, 945 i 946
Susret 6: “Sjene nad Darkwoodom”, “Specijalni agent”, “Hellingen je živ” i “Dvoboj u svemiru” Zagor SD 40, 41, 42 i 43

Sa vampirom barunom Rakosijem Zagor se susreo 3 puta, a i taj se uvijek vraća iz mrtvih tako da vjerujem da ovo nije i zadnji put:
Susret 1: “Tjeskoba”, “Zagor protiv vampira” i “Tragična zora” Zagor Extra 93, 94 i 95
Susret 2: “Zagor protiv barona”, “Noć demona” i “Raskrinkani vampir” ZS 611, 612 i 613
Susret 3: “Vampir”, “Tajna Fride Lang” i “Princ noći” Zagor SD 61, 62 i 63

Kandrax je nekakav keltski druid koji je bio davno balzamiran pa je oživio, sa njim se takodjer Zagor susreo 3 puta, od toga su dva susreta objavljena u Zlatnoj Seriji, a treći bi mogao doći kod nas na red za otprilike 2 godine
Susret 1: “Meklaudov karavan”, “Kandraksova mumija” i “Kobna noć” ZS 381, 382 i 383
Susret 2: “Magične oči”, “Moćni Kandraks” i “Sablasti iz tvrđave” ZS 828, 829 i 830
Susret 3: nije objavljen kod nas, ali bit će (to je talijanski Zagor oko broja 430)

Andrew Cain će se pojaviti još ove godine u hrvatskom izdanju (ta epizoda u Italiji izašla je prije par godina)

Nadalje, Verfalk je u pravu: Jedina epizoda Zagora u boji je "Prokleto blago" objavljena u velikom formatu(to je inače talijanski broj 200)
Knjige o Zagoru postoje, ali ja ne znam puno o tome, mislim da se mogu nabaviti u Italiji.
U seriji Zagor Extra ponavljaju se sve epizode Zagora, npr. svi Zagori iz Lunov Magnus Stripa(41 broj) su već reprintirani, kao i oni prvi iz Zlatne Serije, isto tako objavljene su epizode koje je Zlatna Serija preskočila(npr. Dečko pik). Slobodna Dalmacija je napravila grešku u početku jer nisu počeli od prvoga broja po talijanskom originalu, tako da je Zagor Extra 31 "Zasjeda u šumi" ustvari prvi broj Zagora objavljen u Italiji, a Zagor Extra 1 "Zagor priča..." je ustvari 55 talijanski broj. Sad je sve to dovedeno u red i nijedna epizoda nije propuštena, na pretraživanju možeš naći popise i naslovnice Zagora iz ZS, LMS, SD, Ludens, Extra seriju, talijanske originale, striscie, Zagorove i Chicove speciale itd...
Znam da će se iz ovoga izroditi mnoga pitanja, ali dobro je i ovo za početak. Što se tiče Zagora iz ZS ako ti se ne da čekati da Ludens sve to objavi onda ti je najbolje početi skupljati Zagore iz ZS od broja 300 pa nadalje jer su ovi prije već objavljeni ili će biti uskoro.

Eno ide ISTINA, dronjavo obučena;
Grbava i mršava, krvava, pretučena!!!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/01/2004 : 05:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem na odgovorima, Wahoomi i Verfalk svaka vam cast. Dosta sam se iznenadio ono za Zagor/Chico specijal da izlaze samo jednom godisnje.Isto tako koliko se puta odgledao sa Hellingenom me iznenadjuje.Drago mi je sto ste mi rekli da je Kain jos malo ponovo u igri premda nemam pojima kako to znate...Sad idem malo na burzu da pogledam ako ima nesto zanimljivo da se kupi...
BTW jel ima koji redosljed po kojem reprintaju Zagror ZS ili to oni nako kako ih pukne??
Nadam se da ce mi netko odgovoriti na postavljena pitanja 12-15...

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/01/2004 : 05:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Jos par kratkih pitanja u vezi Zagor-Prokleto Blago
Kolika je bila cijena tog stripa??
Jel ga je bilo moguce kupiti na kioscima ili kako??
Jel istina da je u boji??
Unaprijed hvala..........:)

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/01/2004 : 08:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Isitina je da sam ocjenio ovaj strip a da ga nisan ni procitao.Ali ako je u boji to mi dovoljno govori.Bar meni....

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 12/01/2004 : 09:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
Čuješ, svi ovi odaci su uglavnom zato što su ljudi te epizode čitali, a za talijanske epizode otiđi na Zagor na homepage-u, folder naslovnice, pa Tutto i onda će ti se otvarati naslovnice talijasnkih originala. Tu ćeš skužiti redoslijed.

Trebao sam znati da se sa bandom meksičkih pijanica ne može daleko dogurati.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 12/01/2004 : 11:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem da ce se u ZGExtra reprintati sve epizode jer ZGExtra ne ide po ZS/LMS redoslijedu, vec po Tutto Zagor redoslijedu, a Tutto je prestao izlazit sa 235. brojem.
Tako da cemo moc imat zg extra sljedecih 12 godina:-))))

Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature"
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 12/01/2004 : 14:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
U popisima imaš spisak Zagora po redosljedu izlaženja u
Italiji. Popis nije najtočniji, ali se vrlo lako može
pratiti.
Isto tako postoji i kolekcija Zagora na CD-u (Zlatna Serija
i Lunov Magnus Strip).

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/01/2004 : 14:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Cak i ja koji nisam ljubitelj Zagora imam tu epizodu u boji, moram priznati da mi je bila zanimljiva. Citao sam ju davno, ali je ne drzim kod kuce, pa ne mogu sad navesti kolika je bila cijena. Sjecam se da se u epizodi pojavio Digging Bill, ili kako se vec taj tip zove...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/01/2004 : 17:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zagor prokleto blago pitas jeli istina da je u boji?
Jeli ti nas smatras da smo glupi ili sto?
Ocjenjujes epizodu na recenzijama desetkama, vrijedjas ljude koji su
rekli da im se epizoda nije svidjela i sad pitas dali je u boji,
sto bi trebalo da znaci da je nisi nikad ni procitao?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2004 : 21:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isitina je da sam ocjenio ovaj strip a da ga nisan ni procitao.Ali ako je u boji to mi dovoljno govori.Bar meni....

Dado, Dado...

Ma nije moje da se javljan ali na sve ove price o KD ili DK ...smišno.

Dobro, decko se nešto ka' izvinija itd. ali ostavljati recenzije i pravdati kvalitetu neprocitanih stripova, usput bezobrazno napadati ljude na forumu i onda reci...
----------------------------------------------------------------------
Eto drago mi je da se neki ne ljute zbog mojih upada.kako ste sami rekli svi ovdje imaju svoj stav i ukus prema stvarima pa tako i ja premda pomalo agresivno ali takav sam po prirodi.
----------------------------------------------------------------------
Zar je to opravdanje a i pitam se kakav si kad nisi "pomalo" agresivan

12. Što pristojniji - više zvjezdica
13. Smarko & Co.
14. Klikni na ikonu NEW TOPIC i gotovo
15. Recenzija nema jer nisu napisane. Dakle, kao i svi, imaš
priliku napisati recenziju pa to pošalji Vrhovnom veba na mail.
Ako on da blagosov...eto recenzije.

P.S.
Ali "please" procitaj strip prije nego što ga odluciš recenzirati.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/01/2004 : 21:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Tek sada sam vidio da je frajer komentirao prokleto blago a strip nikada nije procitao. Svasta!
I onda se neki cude sto se moram odmoriti od foruma!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/01/2004 : 21:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ZATO volim ovaj forum, dobro, nije zato, ali ima tu s vremena na vrijeme kultnosti:)))))))))))

Jašem
divlje konje ludila
kroz zvjezdanu jebovinu
na putu za sunčev sustav
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/01/2004 : 21:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Dado, Dado...

Skuzio sam to ali sam to dodatno morao spomenuti jer...
meni je smjesno da neko komentira nesto sto ne zna ni kako izgleda
ni o cemu se radi a jos smjesnije da napada na onakav nacin ljude koji su tu
epizodu slabije ocjenili i kojima se ne svidja.
Mislim sve je to OK svakome treba pruziti priliku za popravni ALI bez onoga
takav sam ja po karakteru i slicno.
Niko nije zasluzio da ga se bezobrazno izvrijedja samo zato sto mu se ne svidja
neka epoizoda zagora ili zagor kao junak.
Necu ja ovdje povlaciti raspravu, apsolutno nemam nista protiv njega, naprotiv neka ga medju
nama ali mora shvatiti da ce se on trebati prilagoditi nama a ne mi njemu.
A to prilagoditi nije nista drugo nego normalno komunicirati...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/01/2004 : 21:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Cuj Dado,ajde priznaj da bih i ti dao samo za boju 10,ipak je vecina pocetkom 80tih imala crno-bijeli TV ;-)).Boja je tada vrijedila ko zlato ;-))!

"What is this obsession people have with books? They put them in their houses like they're trophies. What do you need it for after you read it?"
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/01/2004 : 22:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Bas si mu srocio! Niko odavde, bar koliko sam ja shvatio ne mrzi Zagora, vec samo zeli da bude bolji kako vizuelno tako i textualno. Ako je taj Darkvudski kralj popizdeo zbog Sejinih izjava onda s njim nesto nije u redu. U principu ne znam da su nekoga povredili Sejini komentari jer su na svoj nacin zanimljivi. Vecina tako i misli samo Sejo to napise na prepoznatljiv nacin koji je svima simpatican. Taman posla da misli lose o starom Zagoru. Dezavuisao bi sam sebe. Ipak se zna sta je Ferri radio.

Nobody expects the spannish inquisition!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/01/2004 : 22:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Crtao covere za MNO ;-)!

"What is this obsession people have with books? They put them in their houses like they're trophies. What do you need it for after you read it?"
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/01/2004 : 22:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Vidim da se neki spremaju za napad ili se to meni cini....Uostalom u ocjenjivanju svih mojih recenzija rijetko kad sam pisao sve o Stripu, vecinom sam kako reci napadao jer nisan skuzio cemu znaci ono forum dok neko nije spomenuo.Prokleto blago sam procitao samo vasu recenziju i istina je da sam komentirao ono sto nisam procitao nema sumlje.Ali ako se malo bolje pogleda sto sam napisao osim da je strip kao i svaki ZAgor za mene odlican.Pogledajte recenziju o Bozic kalibra 45 koliko sam napisao o stripu.Ni iz iti jedne moje recenzije se ne moze reci da sam procitao strip jer ne govorim o njemu...No to je bilo ,sada vise ne saljem recenzije:)))
Uostalom razlog zbog kojeg sam vas pitao jel je istina da je u boji je taj da kad sam zvao u Hrvatsku svoju rodbinu i frendove(svi rade u TISKU) i oni su mi rekli da takvo nesto nije doslo posebno ne u boji.I onda sam krenuo na tu recenziju jer je novi strip inace da ste stavili bilo koji drugi ucinio bi isto.Jel to nije bilo ocjenjivanje to je bila mrznja za one koji su ga slabo ocjenili.Ja sam jednostavno morao da ispusem svoj bijes bas kako je DJ rekao , kao Eminem....I konacno sam se ostavio vrijedjanja a sad vidim sto znaci ne vrijesdjanje na vasem to jest vrijedjanje bez psovanja

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000