forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponosno Vam predstavljamo...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 34

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6197 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/10/2004 : 15:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Odlična vijest.U kvalitet uopće ne sumnjam - znam da će biti sve kako treba.Posebno mi se sviđa kako izgledaju na polici.
Ako ćete ipak numerirati,ja bih broj 23.Marko,pa što se nisi javio ako imaš problema sa rukom;-))
A ako neko želi kupiti LMS kolekciju Ken Parkera,neka mi se javi.

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 28/10/2004 19:14:24
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6197 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/10/2004 : 15:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
I još prijedlog : Ovu predivnu vijest treba staviti i na homepage.Ne idu svi posjetitelji sajta na forum.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 27/10/2004 : 15:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message  Reply with Quote
Zar si vec dogovorio datum svadbe? :-) Onda cemo dogodine imat dva kumovska vjencanja. :-))

Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2004 : 16:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
aco, ruka mi je, tj. saka, otekla ko sljiva na zglobu. Dijagnoza - upala tetive. stavili su mi samo longetu tako da je saka sad imobilizirana, ali i dalje me boli jer upala nije sanirana:-( Vijest cu staviti na sajt kada izadje prvi broj, sad je jos rano za sluzbeno prerdstavljanje!
da, dogovorio sam datum, u ovom zagrebu moras godinu dana prije rezervirat restoran ako zelis neki dobr restoran u neki dobar datum:-(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6197 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/10/2004 : 16:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno imaš sindrom karpalnog kanala u nešto milijem obliku.Sigurno lupaš po tastaturi danonoćno ;-))

Ja sam datum dogovorio nešto ranije ;-)))

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2004 : 16:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
da, vjerojatno tako nesto. programerska bolest:-( I ti se zenis? Super! (valjda:-) )

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2004 : 16:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Oho, počeli smo i sa svadbama! ;)

Ja ću još malko da se strpim. ;)

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 27/10/2004 : 16:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Melina

> naslovna stranica je identicna italijanskoj - zasto onda svi hvalite
> nekakav (novi) dizajn?

Dizajn se ne sastoji samo od ilustracije, nego i od sistema prema kojem si rijesio kako ce se sve ostale ilustracije i naslovi postavljati. Takodjer dizajnom, odnosno odabirom odredjenog stila rjesavas ugodjaj koji zeli narucitelj. Meni je Marko rekao kako bi on htio da Kenovi izgledaju i pritom mi pokazao vecinu izdanja koja su do sada napravljena i sto ga smeta kod pojedinih izdanja.

Ono sto ti smatras istim jest isto jer MORA biti isto - to je koristenje originalne ilustracije i koristenje Kenovog logotipa. Svako prckanje po ilustraciji bilo bi nakaradno, a svako kreiranje novog logotipa uzaludno. Dakle, raznolikost itekako mozes dobiti s ostalim elementima (nadnaslovom, kompozicijom, naslovom, brojkom, bojama), pa sad ti vidi je li to bas identicno postojecim izdanjima. I uzaludno, ali ocigledno moram dodati: sto bih ja dobila i zasto bih uopce zeljela kopirati tudji dizajn?

http://www.ubcfumetti.com/kp/1_big.jpg
http://www.ubcfumetti.com/kp/kpc_1_big.jpg

Melina,
Nisam ni mislio da treba da crtas novu naslovnicu, ta nisi Mikica iz Dnevnika...

Kad kazem identicna, naravno ne mislim 100% ista, ali pogledaj Panini-jevu naslovnu stranu - isto obojena traka pri vrhu sa natpisom Berardi & Milazzo, crtez je malo zumiran (znaci obrezan sa strana sto mi se ne svidja), a Ken Parker je ispisan u dva reda umjesto u jednom kao kod tebe (istim fontom, nemam nista protiv)...
Zaista ne vidim nista revolucionarno u cijeloj postavci. Mislim, sve to lijepo izgleda, ali ne vidim novi stil u ovim naslovnicama. Mozda me buni ona obojena traka na vrhu, stvarno previse vuce na Panini...

Uzgred, jedva cekam da to sve izadje na trziste.
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 27/10/2004 : 16:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by etmgosa
Markose, hvala na profesionalnom odgovoru. Ovako nesto sam ocekivao i poslije mog prvog posta, ali eto... (Dado nam je malo nervozan )

Uopce nisam nervozan, no cekaj da vidis Markosa kad se naljuti.
Spreman sam razgovarati o bilo cemu, no kad vec vidim predrasude i nacin postavljenog
pitanja, jednostavno i kulturno odgovorim na isti nacin.

he he he, o kakvim to predrasudama govoris?
To su teske rijeci...
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 27/10/2004 : 17:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

"Libellus" na latinskom znaci "knjizica"

Jesi li siguran? Meni zvuci kao musko od vaservage

~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me,
What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 27/10/2004 : 18:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Melina,
Nisam ni mislio da treba da crtas novu naslovnicu, ta nisi Mikica iz Dnevnika...

Kako sam na ovo odvaliooooooo

Jadni Mikica. Vjerojaztno tip ni ne zna koliko ga se spominje

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2004 : 21:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:
Originally posted by Markos

"Libellus" na latinskom znaci "knjizica"

Jesi li siguran? Meni zvuci kao musko od vaservage

~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me,
What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~

I ja sam isto pomislio:-)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/10/2004 : 21:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pih vas dvojica nemate ni pojma ni ukusa...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2004 : 21:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Melina

> naslovna stranica je identicna italijanskoj - zasto onda svi hvalite
> nekakav (novi) dizajn?

Dizajn se ne sastoji samo od ilustracije, nego i od sistema prema kojem si rijesio kako ce se sve ostale ilustracije i naslovi postavljati. Takodjer dizajnom, odnosno odabirom odredjenog stila rjesavas ugodjaj koji zeli narucitelj. Meni je Marko rekao kako bi on htio da Kenovi izgledaju i pritom mi pokazao vecinu izdanja koja su do sada napravljena i sto ga smeta kod pojedinih izdanja.

Ono sto ti smatras istim jest isto jer MORA biti isto - to je koristenje originalne ilustracije i koristenje Kenovog logotipa. Svako prckanje po ilustraciji bilo bi nakaradno, a svako kreiranje novog logotipa uzaludno. Dakle, raznolikost itekako mozes dobiti s ostalim elementima (nadnaslovom, kompozicijom, naslovom, brojkom, bojama), pa sad ti vidi je li to bas identicno postojecim izdanjima. I uzaludno, ali ocigledno moram dodati: sto bih ja dobila i zasto bih uopce zeljela kopirati tudji dizajn?

http://www.ubcfumetti.com/kp/1_big.jpg
http://www.ubcfumetti.com/kp/kpc_1_big.jpg

Melina,

Kad kazem identicna, naravno ne mislim 100% ista, ali pogledaj Panini-jevu naslovnu stranu - isto obojena traka pri vrhu sa natpisom Berardi & Milazzo, crtez je malo zumiran (znaci obrezan sa strana sto mi se ne svidja), a Ken Parker je ispisan u dva reda umjesto u jednom kao kod tebe (istim fontom, nemam nista protiv)...
Zaista ne vidim nista revolucionarno u cijeloj postavci. Mislim, sve to lijepo izgleda, ali ne vidim novi stil u ovim naslovnicama. Mozda me buni ona obojena traka na vrhu, stvarno previse vuce na Panini...

Uzgred, jedva cekam da to sve izadje na trziste.

ja sam trazio tu traku jer mi se svidja, tako da je bila dosta ogranicena zahtjevima ali je ipak sve super napravila i uklopila u moje zahtjeve. Dakle, mozemo to i ovako reci, sve sto valja je njeno, a sve sto ne valja moj zahtjev Nikakav novi stil na naslovnicama nije dolazio u obzir, ovo je ipak klasicna serija, neka vrsta strip svetinje za mene, a u to se ne dira.

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 27/10/2004 : 22:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message  Reply with Quote
> Kad kazem identicna, naravno ne mislim 100% ista,

Aha, znaci imas neki vlastiti rjecnik koji bismo svi trebali razumjeti.

> Mozda me buni ona obojena traka na vrhu, stvarno previse vuce
> na Panini...

Previse vuce jer je traka? Niti Panini ima kopirajt na traku u vrhu stranice, niti su trake iste visine, niti je koristen isti font, niti je koristen na isti nacin, a i oni su boju trake izvukli iz dupeta valjda, a ne iz ilustracije. Meni se cini da ti seruckas da bi seruckao.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3995 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 27/10/2004 : 23:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
nist', melina. ja mislim da bi ti cijeli strip trebala okrenuti naopako, pa nek se cita k'o manga. onda ce to biti tak' originalno da ce mnogi pomislit da tu epizodu kena nikad prije nisu procitali.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/10/2004 : 23:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ne spominji mi Mangu,prvi put kad sam je citao dos´o do 30 stranice i nista skonto.Kontam jesu ovi japanci pametan narod ja nista ne kontam a u njih hit.
Kasnije sam procitao upute da treba krenuti sazada,kad sam to uradio osjeco sam se pravim japandjerosom.

p.s.od moje prve Mange cesto to radim sazada!

Porter
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3995 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/10/2004 : 00:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
hehehe, sprijeda ili straga, tak svejedno! bitno da se ima sto (ili tko) za radit. ;)

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 28/10/2004 : 01:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
"p.s.od moje prve Mange cesto to radim sazada!"

DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"???
AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/10/2004 : 07:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Ne spominji mi Mangu,prvi put kad sam je citao dos´o do 30 stranice i nista skonto.Kontam jesu ovi japanci pametan narod ja nista ne kontam a u njih hit.
Kasnije sam procitao upute da treba krenuti sazada,kad sam to uradio osjeco sam se pravim japandjerosom.

p.s.od moje prve Mange cesto to radim sazada!

Porter

Jesi nasao koju Azijatkinju u dalekoj, hladnoj Svedskoj?

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 28/10/2004 : 08:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Melina Meni se cini da ti seruckas da bi seruckao.

Konacno si me procitala...

Ne, bez zezanja, kad sam vidio naslovnice, prvo su mi pali na pamet Panini-jeva izdanja, neke od njih imam. Ali nema veze, ionako je kod Kena prica uvijek bila vaznija od grafike.
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 28/10/2004 : 08:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos Nikakav novi stil na naslovnicama nije dolazio u obzir, ovo je ipak klasicna serija, neka vrsta strip svetinje za mene, a u to se ne dira.

Amin!

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 28/10/2004 : 10:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Sejo bio sam u Kinu u Rusiju,jeo sam pitu od rizu,ma svugdje sam bio.
Osjecam se proganjan kao Ken Parker,samo jos jednom da pohvalim dizajn stvarno je odlican,ma sta odlican glancer je.....

Porter
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/10/2004 : 12:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Slovenac

quote:

Kao mjesta prodaje navedena su iskljucivo ona mjesta za koja se zna da imaju striparnice
a stripovi ce biti prodavani i u drugim gradovima.

Dado

Eto, pošto ima i Ljubljana striparnicu, zamima me, dali ste razmišljali da stupite u kontakt i sa njima? Pitam, jer je u toj striparnici prijavljen određen broj stripofila, koji tamo redovno dobijaju nove stripove rezervirane unaprijed, pa verujem, da bi se tako prodalo i nešto Parkera.

Zasto ne! Dakako da nam je u interesu da sto veci broj ljubitelja stripa
saznaju za izdanja i da im bude dostupno za kupiti.
Jeli to striparnica od ovog momka koji je cini mi se na forumu?
Ili je to neka druga striparnica?

Kao što ti je več gore odgovorio Jang, mislio sam na striparnicu BUCH, koje vlasnik isto tako ponekad oglašava novitete na ovom sajtu.
Email: striparnica@volja.net,
podjetje_buch@email.si
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 28/10/2004 : 17:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Ja imaam u striparnici BUCH mislim da 12 stripoa, pa i neke srpske da mi nabavljaju.
Sve ide uredu!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!!
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic   
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000