Author |
Topic  |
Duke Zill
Senior Member

Croatia
1084 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 21/08/2020 : 16:49:29
|
Znao sam da se Christopher bude vratio, no ne tako brzo (no mozda mi vrijeme brzo leti) . Iskreno, u specijalcu mi je djecak bio iritantan, nadam se da ovdje bude bolje. Izgleda da je Zamberletti odlucio uvesti "svoju" tajanstvenu sektu. A siguran sam da ce se i "Drugdje" upetljati u pricu. Nadam se da ce me prica ipak ugodno iznenaditi, ako ne, onda barem neka bude prosjecna. Sa Sediolijem nemam problema. |
Edited by - Duke Zill on 21/08/2020 16:52:10 |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7939 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/08/2020 : 17:51:35
|
Posebna dijeca posebno odrastaju.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14567 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 21/08/2020 : 19:05:42
|
quote: Originally posted by Duke Zill
Znao sam da se Christopher bude vratio, no ne tako brzo (no mozda mi vrijeme brzo leti) . Iskreno, u specijalcu mi je djecak bio iritantan, nadam se da ovdje bude bolje. Izgleda da je Zamberletti odlucio uvesti "svoju" tajanstvenu sektu. A siguran sam da ce se i "Drugdje" upetljati u pricu. Nadam se da ce me prica ipak ugodno iznenaditi, ako ne, onda barem neka bude prosjecna. Sa Sediolijem nemam problema.
Potpuno se slažem. Očekujem dobru priču, a Sediolijev crtež volim. Tako da: palac gore. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 21/08/2020 : 22:13:16
|
Specijal mi je bio žešća glupost, to će stvarno biti teško nadmašiti u negativnom smislu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 21/08/2020 : 22:36:50
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Specijal mi je bio žešća glupost, to će stvarno biti teško nadmašiti u negativnom smislu.
Nemoj dva puta to reći. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
macca1985
New Member

Croatia
248 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 22/08/2020 : 10:16:31
|
Zamberlettia ne podnosim, po menu vjerojatno trenutno najgori scenarist u Zagoru, no barem crta Sedioli kojeg volim pa će biti dobar crteż. Srećom da ovo nisu dali da crta użasni Mangiantini.
|
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Posted - 22/08/2020 : 21:46:00
|
quote: Originally posted by King Warrior
Zamberletti i Sedioli, kao corona i sezonska gripa. Kad se sastave moze samo sranje ispasti.
A šta fali Sedioliju? Pa on ima sličan crtež kao Feri. On je jedan od najboljih u crtačkoj ekipi, a ne kao neki pripravnici ala Kjariola i njemu slični. Ne znam samo ko je pamaetan dao Pićineliju da crta naslovnice. Po meni Zagor ima odliččan trojac srtača. Verni da crta naslovnice Sedioli i Mađnđatini da se smenjuju. I pucalo bi sve od tempa i brzine, kao nekda Feri i Donateli. |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Posted - 23/08/2020 : 12:01:52
|
quote: Originally posted by Ferri
Konacno jedan pristojan Maxi (Sedioli), a ne druzina Laurenti, Mangiantini i ostale skrabotine
A koja je razlika između Sediolija i Manđatinija? |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 23/08/2020 : 13:55:08
|
dobar je sedioli...bolji od laurentija, casarovih, gramacionija, pescea, rubinija, chiariole, magniatiinija, d'arcangela... a ipak slabiji ili u rangu vernija, prisca, bisija, picinelija, nucia, kerca, toricelija, dela monice, brace esposito, brace di vito, piera... |
 |
|
macca1985
New Member

Croatia
248 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 23/08/2020 : 14:48:07
|
quote: Originally posted by legaz
Zamberletti i Sedioli, kao corona i sezonska gripa. Kad se sastave moze samo sranje ispasti.
A šta fali Sedioliju? Pa on ima sličan crtež kao Feri. On je jedan od najboljih u crtačkoj ekipi, a ne kao neki pripravnici ala Kjariola i njemu slični. Ne znam samo ko je pamaetan dao Pićineliju da crta naslovnice. Po meni Zagor ima odliččan trojac srtača. Verni da crta naslovnice Sedioli i Mađnđatini da se smenjuju. I pucalo bi sve od tempa i brzine, kao nekda Feri i Donateli.
I meni je Sedioli jedan od trenutno najboljih Zagorovih crtača sa stilom dosta bliskom Ferriju. Ne najbolji od svih, ali zasigurno jedan od najboljih uz Vernija, Nuccija i stare profesionalce Toriccelija, Bisija i Dela Monicu. |
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/08/2020 : 15:23:41
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
dobar je sedioli...bolji od laurentija, casarovih, gramacionija, pescea, rubinija, chiariole, magniatiinija, d'arcangela... a ipak slabiji ili u rangu vernija, prisca, bisija, picinelija, nucia, kerca, toricelija, dela monice, brace esposito, brace di vito, piera...
O ukusima se ne raspravlja, ali oprosti, ovo je težak idiotizam. Svi ti tako misle, budi siguran, ja samo imam hrabrosti reći. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Posted - 23/08/2020 : 15:59:16
|
quote: Originally posted by macca1985
quote: Originally posted by legaz
A šta fali Sedioliju? Pa on ima sličan crtež kao Feri. On je jedan od najboljih u crtačkoj ekipi, a ne kao neki pripravnici ala Kjariola i njemu slični. Ne znam samo ko je pamaetan dao Pićineliju da crta naslovnice. Po meni Zagor ima odliččan trojac srtača. Verni da crta naslovnice Sedioli i Mađnđatini da se smenjuju. I pucalo bi sve od tempa i brzine, kao nekda Feri i Donateli.
I meni je Sedioli jedan od trenutno najboljih Zagorovih crtača sa stilom dosta bliskom Ferriju. Ne najbolji od svih, ali zasigurno jedan od najboljih uz Vernija, Nuccija i stare profesionalce Toriccelija, Bisija i Dela Monicu.
Kanda mi ne čitamo istog Sediolija. Koje brojeve je taj tvoj Sedioli crtao? Možda sam ih propustio nabaviti. Je li to onaj Sedioli što crta sa Vernijem, što mu je 90% glavudža kao kokošije jaje. Taj nije Feriju ni da mu dodaje tuš četkicu (u vremenima kada je maestro bio žv) a kamo li da mu je stil najbliži njemu.
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14567 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 24/08/2020 : 14:26:01
|
quote: Originally posted by Curunir
dobar je sedioli...bolji od laurentija, casarovih, gramacionija, pescea, rubinija, chiariole, magniatiinija, d'arcangela... a ipak slabiji ili u rangu vernija, prisca, bisija, picinelija, nucia, kerca, toricelija, dela monice, brace esposito, brace di vito, piera...
O ukusima se ne raspravlja, ali oprosti, ovo je težak idiotizam. Svi ti tako misle, budi siguran, ja samo imam hrabrosti reći.
sto bi bio idiotizam? jednostavno ne volim tog moderno nacrtanog zagora, koji vise lici na nekog talijanskog manekena, sa trbusnim plocima, a rubinijev zagor je upravo to... |
 |
|
Gru
Average Member

839 Posts
Member since 07/01/2014 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 24/08/2020 : 18:56:04
|
quote: Originally posted by Curunir
O ukusima se ne raspravlja, ali oprosti, ovo je težak idiotizam. Svi ti tako misle, budi siguran, ja samo imam hrabrosti reći.
Ne misle svi tako.... Meni je isto tako Sedioli sasvim korektan crtač. Usprkos tim jajolikim glavama. Rubini mi je puno gori bez obzira na hvalospjeve. Ne volim njegove HeManovske proporcije Zagora.... |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 24/08/2020 : 19:28:10
|
Negdje sam vidio kako Sedioli radi na grafickom tabletu. Prava je sramota imati toliko mocan uredaj a svejedno raditi lose bez ikakvog pokusaja da se iskoriste moci tog uredaja. Matori Chiarolla bi bolje rukovao snjim. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 24/08/2020 : 21:00:56
|
quote: Originally posted by velka031
Sedioli crta Zagora, to je činjenica. Kao što je činjenica da je to sramota.
Preskočiš njegove epizode i poštediš se gledanja te sramote.  Meni je veća sramota kad Burattini natrkelja glupost koju ni pas s maslom ne bi pojeo. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/08/2020 : 22:51:05
|
Ja bih ovako grupisao Zagorove crtace od trenutno aktivnih:
Najbolji: -Russo -Bissi -Nuccio -Della Monica -Barison -Max Bertolini (za sad videli samo u maxiju i darkwood novels, nadam se uskoro i u redovnoj seriji) -Val Romeo (za sad samo maxi, nadam se redovnoj seriji) -Voltolini (za sad samo maxi, nadam se redovnoj seriji) -Lola Airaghi (za sad samo maxi, nadam se redovnoj seriji) -Maurizio Di Vincenco (samo Le Origini, nadam se redovnoj seriji) -Anna Lazzarini (za sad samo Darkwood novels, nadam se redovnoj seriji)
Osrednji crtaci: (nisu za najbolje, vrlo dobri su, ponekad solidni, nekad ok, nekad vrlo dobri, ranije su mozda bili odlicni, a sada samo dobri, ali ni u kom slucaju nisu losi da smetaju): -Torriceli -Venturi -Chiarolla -Laurenti -Pesce -Esposito Bros. -Verni
Losi (nemaju sta da traze na Zagoru i ja bih ih izbacio iz staffa da sam glavni urednik): -Mangiantini -Sedioli -Grammacioni -Di Vitto -Cassarovi
Od ostalih za sad jos ne znam gde da smestim (da li u prvu ili u drugu kategoriju): Picinninoa, Freghierija, naseg Baneta Kerca i Roberto Pierea.
|
 |
|
Topic  |
|