Author |
Topic  |
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 12/01/2009 : 20:29:35
|
quote: Originally posted by nika331
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Zagor ZS 775-776 Srebrani vodopad-Žig srama. Čitao sam nekad davno, i evo ponovo pročitao. Priča kratka i zbrzana, tema priče mnogo puta viđena, najsvetlija tačka Pupoljak kći poglavice Seneka
i ja sam to baš jučer pročitala potaknuta tvojim topicom o zagorovim djevojkama.baš kak veliš zbrčkana epizodica i malo netipičan zagor. okej lijepo da nije pupoljčici rekao kakav joj je otac bio, ali ipak me iznenadilo.
Ako nisi čitala priču "Tajna Fride Lang" (SD 61-63), preporučujem ti je s'obzirom da se u njoj pojavljuju trenutno vodeća devojka na topiku Frida i grofica Ylenia Varga. To je treća, i za sada poslednja priča sa vampirom Baronom Rakosi, po meni i najbolja u tom serijalu sa Baronom |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33587 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/01/2009 : 21:18:24
|
Rio Negro, pravo osvježenje nakon Tango Martineza! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 12/01/2009 : 21:43:49
|
quote: Originally posted by tex2
Rio Negro, pravo osvježenje nakon Tango Martineza!
Zašto ti je Tango loš, meni je bio sasvim dobar!    |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Posted - 12/01/2009 : 23:32:15
|
quote: Originally posted by cibalia
Zašto ti je Tango loš, meni je bio sasvim dobar!   
Tango Martinez je odlična priča, ali Rio Negro je za mene najboja piča M.No |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 13/01/2009 : 02:33:36
|
 Nick Raider: Il Caso Geronimo (Slučaj Džeronimo)
Tek nakon što sam je, posle 20 godina, ponovo pročitao, video sam da postoji recenzija. Uh, dobro je, pomislih, nije se samo meni urezala u pamćenje ta predvidljiva, ipak veoma draga epizoda;) |
Piši propalo! |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33587 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 13/01/2009 : 06:50:37
|
Rio Negro je fantastičan, kao i sve prve priče osim Tanga, nije mi legao Tango nikako, sve je bilo ok do promašaja snajperom, otad mi scenarij do kraja loš...
Zašto ti je Tango loš, meni je bio sasvim dobar!   
Tango Martinez je odlična priča, ali Rio Negro je za mene najboja piča M.No
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Ace of Spades
Junior Member

464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 13/01/2009 : 13:57:53
|
Pomoz' Bog!
Pozdrav svima na forumu. Pratim vas vec dugo, ali sam se evo tek sad odlucio i ukljuciti se u pojedine rasprave, ostaviti poneki komentar i podijeliti poneko misljenje. Mislim da je ovaj topic idealan za start na forumu stripovi.com. Moj trenutni rezim citanja je cetvrtkom uzeti sva VC izdanja, a ostalim danima proci kroz desetine Stripoteka iz 70ih i 80ih koje sam ljetos kupio od simpaticnog djedice u Vrscu za bagatelnu cijenu od 30din komad, tako da sam rekao, "Daj mi sve i donesi sutra ako ti je nesto ostalo kod kuce." A sve ovo citam u iscekivanju posiljke iz BG gdje sam preko ortaka pazario nekoliko izdanja Belog Puta po akcijskim cijenama. Dakle ispred sebe imate novajliju na forumu, ali starog ljubitelja stripova koji uziva da dopuni svoju kolekciju i cini to koliko god je u mogucnosti. Pozdrav svima!
|
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/01/2009 : 18:54:24
|
Zagor ZS 775-776 Srebrani vodopad-Žig srama. Čitao sam nekad davno, i evo ponovo pročitao. Priča kratka i zbrzana, tema priče mnogo puta viđena, najsvetlija tačka Pupoljak kći poglavice Seneka
i ja sam to baš jučer pročitala potaknuta tvojim topicom o zagorovim djevojkama.baš kak veliš zbrčkana epizodica i malo netipičan zagor. okej lijepo da nije pupoljčici rekao kakav joj je otac bio, ali ipak me iznenadilo.
Ako nisi čitala priču "Tajna Fride Lang" (SD 61-63), preporučujem ti je s'obzirom da se u njoj pojavljuju trenutno vodeća devojka na topiku Frida i grofica Ylenia Varga. To je treća, i za sada poslednja priča sa vampirom Baronom Rakosi, po meni i najbolja u tom serijalu sa Baronom
1.Ti si totalno odljepio za Fridom,sad znam da Zimsku zmiju volis samo zbog nje
2. Jos jedan dokaz koliko ukusi mogu da budu razliciti. Ova treca epizoda sa Rakosijem meni je najgora...ali dobro u prve dvije nema Fride |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Posted - 13/01/2009 : 18:56:54
|
quote: Originally posted by ned_lynx
 Au nom de tout les miens (U ime svih mojih)
 Žijon u odličnom izdanju, a prevod kaiša je nepotreban.
Iskreno, sav sam se najezio gledajuci ove slike. Izgleda uzsano,nema sanse da bi mogao ovo da procitam |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Posted - 13/01/2009 : 19:02:38
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ako nisi čitala priču "Tajna Fride Lang" (SD 61-63), preporučujem ti je s'obzirom da se u njoj pojavljuju trenutno vodeća devojka na topiku Frida i grofica Ylenia Varga. To je treća, i za sada poslednja priča sa vampirom Baronom Rakosi, po meni i najbolja u tom serijalu sa Baronom
2. Jos jedan dokaz koliko ukusi mogu da budu razliciti. Ova treca epizoda sa Rakosijem meni je najgora...ali dobro u prve dvije nema Fride
E, iskreno, nisam se još izjasnio na onom drugom topiku za koju, ali evo, glasao sam za Pupoljak, pošto sam porodičan čovek, ona mi je najbolja za "stub kuće", a kao što rekoh pošto sam porodičan-oženjen čovek Frida mi je najbolja za onu sa strane ili kako se kaže lj.....
PS. Evo ovo odmah pišem i na onom drugom topiku, ali malo u drugoj verziji, znaš, zbog moguće provere |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 13/01/2009 : 19:04:39
|
2. Jos jedan dokaz koliko ukusi mogu da budu razliciti. Ova treca epizoda sa Rakosijem meni je najgora...ali dobro u prve dvije nema Fride
I meni je treći najgori!    |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 13/01/2009 : 19:05:11
|
Upravo citam Zlocin i Kaznu od Dostojevskog! Za sada(1/3 knjige) dosta je zanimljiva! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 13/01/2009 : 19:05:39
|
quote: Originally posted by Hajo
Pročitao sam epizode Feniks i Gospodarica smrti iz 5. NN knjige! Serra i De Angelis... Što reći, nego: BOOOOOOOOOOOOMBAAA!!!
Hajo brate da je bomba ubila bi te!     |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Posted - 13/01/2009 : 19:35:38
|
Jos jedan dokaz koliko ukusi mogu da budu razliciti. Ova treca epizoda sa Rakosijem meni je najgora...
I meni je treći najgori!   
"Zagor protiv Barona" sam čitao prvi put davne '82 kad se je pojavio u izdanju ZS, i posle togo još 2-3 puta, "Zagor protiv Vampira" sam čitao kad se pojavio u LUZEX, i "Tajna Fride Lang" u SD. Tri različita scenarista (Nollita, Castelli i Boselli), i ako sam okoreli Nollitovac, ovog puta Boselli ima prednost, Della Monica nikad bolji, priča prava filmska, napeta, brza i naravno Frida i Ylenia Verujem da bi u glasanju za najbolju priču o Vampiru "Tajna Fride Lang" pobedila |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Posted - 13/01/2009 : 19:47:06
|
"Zagor protiv Barona" sam čitao prvi put davne '82 kad se je pojavio u izdanju ZS, i posle togo još 2-3 puta, "Zagor protiv Vampira" sam čitao kad se pojavio u LUZEX, i "Tajna Fride Lang" u SD. Tri različita scenarista (Nollita, Castelli i Boselli), i ako sam okoreli Nollitovac, ovog puta Boselli ima prednost, Della Monica nikad bolji, priča prava filmska, napeta, brza i naravno Frida i Ylenia Verujem da bi u glasanju za najbolju priču o Vampiru "Tajna Fride Lang" pobedila
Prvi susret je meni jedan od najboljih Zagora,pocevsi od uvoda,zapleta,raspleta,dobar vic,atmosfera,napetost, jednostavno sve stima. Kladim se u SD 3- Tex,Ratnik apaca(koji nikad nisam do kraja procitao,niti imam namjeru to ikada uraditi),da treca epizoda nebi pobjedila. Deal?
 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Posted - 13/01/2009 : 20:05:40
|
"Zagor protiv Barona" sam čitao prvi put davne '82 kad se je pojavio u izdanju ZS, i posle togo još 2-3 puta, "Zagor protiv Vampira" sam čitao kad se pojavio u LUZEX, i "Tajna Fride Lang" u SD. Tri različita scenarista (Nollita, Castelli i Boselli), i ako sam okoreli Nollitovac, ovog puta Boselli ima prednost, Della Monica nikad bolji, priča prava filmska, napeta, brza i naravno Frida i Ylenia Verujem da bi u glasanju za najbolju priču o Vampiru "Tajna Fride Lang" pobedila
Prvi susret je meni jedan od najboljih Zagora,pocevsi od uvoda,zapleta,raspleta,dobar vic,atmosfera,napetost, jednostavno sve stima. Kladim se u SD 3- Tex,Ratnik apaca(koji nikad nisam do kraja procitao,niti imam namjeru to ikada uraditi),da treca epizoda nebi pobjedila. Deal?

Ok, evo pokrenućemo topik ako se slažeš, pa da vidimo Ako želiš pokreni ga ti, ako ne ja ću sutra pošto sada idem na doček Pravoslavne nove godine
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
|
Dante1
New Member

Croatia