Author |
Topic  |
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 13/01/2009 : 22:03:10
|
Dah i san  Mračne sile  |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 14/01/2009 11:27:42 |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 14/01/2009 : 07:49:23
|
Posle dugog čekanja da Sistem objavi zadnji nastavak Hard boiled-a pronađem ti ja isti strip skeniran na netu (sa sve bojom) i reko ajde da završim više sa ovim stripom kad ne lezi vraže! U trećem dijelu hvali desetak zadnjih stranica, nijesu fukare skenirale do kraja tako da opet padoh pod (ne)milost Sistem Komiksa. S nekim stripovima se jednostavno neda... |
... |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 14/01/2009 : 11:54:47
|
quote: Originally posted by vope
Posle dugog čekanja da Sistem objavi zadnji nastavak Hard boiled-a pronađem ti ja isti strip skeniran na netu (sa sve bojom) i reko ajde da završim više sa ovim stripom kad ne lezi vraže! U trećem dijelu hvali desetak zadnjih stranica, nijesu fukare skenirale do kraja tako da opet padoh pod (ne)milost Sistem Komiksa. S nekim stripovima se jednostavno neda...
http://rapidshare.com/files/133282628/Frank_Miller_-_Hard_Boiled.zip
Izvoli. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Posted - 14/01/2009 : 12:00:00
|
Procitao sam juce God save the Queen (Mike Carey & John Bolton) i dobar je. Nisam ljubitelj doticnog autora, i ova prica pati od istih boljki kao i sve njegove, ali ima par momenata koji joj podizu vrednost. Crtez je fenomenalan, i prilicno vadi strip. Poceo sam da citam Jack of Fables, procitao prvi trejd, dobar je, ja sam veliki Fables fan pa mi i ovo lezi. Od ongoing serijala, Walking Dead je i dalje odlican, The Boys je dobar, ali vise prija kad se cita vise brojeva u cugu, kao i Scalped koji cu sada da overim. Procitao sam i Good bye Chunkie Ryce, genijalno, i WE3, napokon citljiv Morrison-ov strip. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 14/01/2009 : 12:16:08
|
quote: Originally posted by beli luk
Procitao sam juce God save the Queen (Mike Carey & John Bolton) i dobar je. Nisam ljubitelj doticnog autora,
ja se nikad nisam nakanio da chitam ishta njegovo od vertiga i(li) dc/marvela(jednostavno me tematski nikad nije zaintrigiralo) ali sam zato overio vrlo rado My Faith in Frankie i Re-Gifters. i nisam se pokajao. MFIF(ne milf! - m F i f:) je jedno predivno i super sharmantno shtivo dostojno svake tinejdzerice i onih koji se osetjaju tako:) Re-Gifters loshiji ali svakako chitljiviji i zabavniji od recimo - Blanketsa:)pPPp probaj... ako si gej inaf...
i da, pre nego shto opet zaboravim - sretjan rodjus(sa 5 dana zakashnjenja:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 14/01/2009 : 12:24:37
|
Procitao sam i Good bye Chunkie Ryce, genijalno
Neverovatno! Češnjak i ja se slažemo po pitanju nekog stripa!
The end is near! |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Posted - 14/01/2009 : 12:51:25
|
quote: Originally posted by Djole
Procitao sam i Good bye Chunkie Ryce, genijalno
Neverovatno! Češnjak i ja se slažemo po pitanju nekog stripa!
The end is near!
A WE3? To nisi prokomentarisao? Ne stidi se macho ljubavi u najavi... Kako Dekara i ja? |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Posted - 14/01/2009 : 12:52:55
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
Procitao sam juce God save the Queen (Mike Carey & John Bolton) i dobar je. Nisam ljubitelj doticnog autora,
ja se nikad nisam nakanio da chitam ishta njegovo od vertiga i(li) dc/marvela(jednostavno me tematski nikad nije zaintrigiralo) ali sam zato overio vrlo rado My Faith in Frankie i Re-Gifters. i nisam se pokajao. MFIF(ne milf! - m F i f:) je jedno predivno i super sharmantno shtivo dostojno svake tinejdzerice i onih koji se osetjaju tako:) Re-Gifters loshiji ali svakako chitljiviji i zabavniji od recimo - Blanketsa:)pPPp probaj... ako si gej inaf...
i da, pre nego shto opet zaboravim - sretjan rodjus(sa 5 dana zakashnjenja:))
Hvala za cestitke, bilo je fino, samo sam punk bagru morao da teram u 2 izjutra...
A zar nije My faith in Milf Vertigo? Jeste, sad sam proverio. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 13:05:38
|
quote: Originally posted by beli luk A zar nije My faith in Milf Vertigo? Jeste, sad sam proverio.
jes. ochito je tolko dobro da ni moja podsvest nije mogla da prizna da je to neshto shto je vertigo izdao:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Posted - 14/01/2009 : 13:14:15
|
Probaj i God save the Queen. Ja sam juce slistio na poslu. Danas cu da overim Crossing Midnight (ako ne budem ne daj boze imao nesto da radim). |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 13:15:51
|
naaah, danas sam romantichno raspolozen - pichim samo blue monday i hentai:)) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 14/01/2009 : 13:32:43
|
A WE3? To nisi prokomentarisao? Ne stidi se macho ljubavi u najavi... Kako Dekara i ja?
Nisam, zbog ovoga:
WE3, napokon citljiv Morrison-ov strip.
Tu se naravno ne slažemo. ;)
Plus, koliko god da je WE3 dobar, meni je najslabiji od ta tri minija. I Vimananarama i Seaguy mi se više dopadaju. Daleko bilo da je loš, a svakako je spektakularno nacrtan, samo mi nije ništa posebno. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 13:42:26
|
vidish, dobro me podseti, mogao bi josh jednom da prochitam tog SeaGuya... onomad mi je bio smetje ali obzirom da je Cameron Stewart mozda bi mogao da mu dam shanse josh jedared...
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:00:39
|
Čekaj nastavak, pa onda. |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:08:07
|
naaah, danas sam romantichno raspolozen - pichim samo blue monday i hentai:))
Ma daj, taj Blue Monday je lejmerica. You can act like a man! |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 14/01/2009 : 14:09:30
|
I ja tradicionalno da podrzhim Seaguy-a.
Kerija ne volim ali je i meni God Save the Queen bio chitljiv, yet potpuno nespektakularan. Svojevrsna ekstenzija Sendmena, ali u prezhivanoj lajt varijanti. Suburban Glamour je recimo nedavno istu prichu obradio na mnogo bolji nachin.
Regifters nisam josh overio, ali mi je onaj prvi Minx GN bio super simpatichan, kako se zvashe...The P.L.A.I.N. Janes. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:16:50
|
quote: Originally posted by beli luk Ma daj, taj Blue Monday je lejmerica. You can act like a man!
znam da si ga chitao Dushmanski pa tju te pustiti da overish valjano i priznash da greshish:))pPP |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:23:01
|
quote: Originally posted by Le Samourai Regifters nisam josh overio, ali mi je onaj prvi Minx GN bio super simpatichan, kako se zvashe...The P.L.A.I.N. Janes.
jes... Minx kao imprint mi je bio sve ono shto sam zeleo da chitam(lepo crtani stripovi za curice) ali nekako shta god ischitao(regifters, plain janes, wet baby, clubbing...) nije se pomaklo dalje od prosechnog ok ONI press materijala... tako da sam ostao na josh da overim kimmie 66 i new york 4(iako nisam neki preterani brian wood fan) pa da vidimo dal malo poboljshavaju prosek ili su taj MiNx s razlogom ukinuli... |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:28:09
|
quote: Originally posted by Le Samourai Suburban Glamour je recimo nedavno istu prichu obradio na mnogo bolji nachin.
ufff... to sam tako zeleo da mi se dopadne ali je u drugoj polovini postao tako zbrzan i dosadan da u celosti nisam mogao da mu dam preterano pozitivnu ocenu... |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:35:43
|
quote: Originally posted by Le Samourai Regifters nisam josh overio, ali mi je onaj prvi Minx GN bio super simpatichan, kako se zvashe...The P.L.A.I.N. Janes.
jes... Minx kao imprint mi je bio sve ono shto sam zeleo da chitam(lepo crtani stripovi za curice) ali nekako shta god ischitao(regifters, plain janes, wet baby, clubbing...) nije se pomaklo dalje od prosechnog ok ONI press materijala... tako da sam ostao na josh da overim kimmie 66 i new york 4(iako nisam neki preterani brian wood fan) pa da vidimo dal malo poboljshavaju prosek ili su taj MiNx s razlogom ukinuli...
Jeste imalo taj Oni vajb (mislim, ova jedna koju sam prochitao). Meni bilo simpatichno. Chak sam planirao da uzmem za neke devojke koje znam, odlichan gateway drug po mojoj slobodnoj proceni. Shteta shto nije bolje proshlo. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 14/01/2009 : 14:37:05
|
quote: Originally posted by Le Samourai Suburban Glamour je recimo nedavno istu prichu obradio na mnogo bolji nachin.
ufff... to sam tako zeleo da mi se dopadne ali je u drugoj polovini postao tako zbrzan i dosadan da u celosti nisam mogao da mu dam preterano pozitivnu ocenu...
Potpuno se slazhem za kraj, zapravo prve tri epizode su josh i ok, ali bi chetvrta trebalo da bude u trajanju od josh tri.
Ali je josh uvek bolje od GStQ. :) |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 14/01/2009 : 20:52:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
pokreni ti sutra,da nekvarimo tradiciju
Kad boje razmislim, u ovom trenutku možda nije momenat da se ponovo pokreće neki novi topik o Zagorovim pričama, s'obzirom da smo upravo priveli kraju izbor najboljih Zagorovih priča. A u tom izboru kao što znaš, učestvovale su sve tri priče o Vampiru. I evo ukratko da se podsetimo kako je bilo. Priča Zagor protiv Vampira, ispala je u drugom krugu, dok priče Zagor protiv Barona i Tajna Fride Lang su ušle u Malo finale (četvrti krug), gde je priča Zagor potiv Barona za dlaku bila ispred i ušla u 15 najboljih Zagorovih priča, gde je zauzela 13 mesto. Po ovome trebali bi glasati između Barona i Fride, ali kako si pomenuo da ti je prva priča najboja, mislim da najveći nedostatak te priče jeste to što se je pojavila samo u izdanju LUZEX i da je nju najmanje ljudi i pročitalo. Kako 19.02.2009. izlazi u Odabranim pričama VČ, siguran sam da će njen rejting znatno porasti, e onda bi mogli da organizujemo duel svih tri priča o Vampiru |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21848 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 14/01/2009 : 21:02:01
|
Đole, Dekara ,Češnjak ( a i Samuraj):o čemu vi govorite? Mislim da 90%(a možda i više) foruma nema pojma o kakvim stripovima diskutujete! Valjalo bi da krenete na kurs "Bonelli za sva vremena" kod Profesora-Inž da se pustite tih vaših "zajebancija"(sad sam hteo da stavim tri smajlija , ali ne znam da to uradim) |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/01/2009 : 21:06:30
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
... Kako 19.02.2009. izlazi u Odabranim pričama VČ, siguran sam da će njen rejting znatno porasti, e onda bi mogli da organizujemo duel svih tri priča o Vampiru
Mudro zboris ,mein Freund.Vazi! |
 |
|
Topic  |
|