Jedan italijanski Zagorov fan je ovaj moj kolor uradio kao alternativnu maslovnicu. Nju je postavio na fb u grupi ZAGOR lo spirito con la scure. Sve ovo je izazvalo veliki broj lajlova i komentara (do sada oko 70), od kojih su neki bili i uvredljivi na racun Piccinelija, ako sam dobro shvatio posto ne znam italijanski. (koristio ssam google translator). Sto se mene licno tice meni se izuzetno svidjaju njegovi radovi i uvek cu rado kolorisati njegovog Zagora, sto sam mu i napisao u komentaru.
Svašta, ne mogu vjerovati da imaju nešto protiv ovakve naslovnice.
Ako sam dobro razumeo kritike su bile izmedju ostalog i na racun preteranih misica. Pa tako neko napisa da indijanci nisu bili bilderi. Bilo je tu jos nekih bezveznih komentara. Na kraju se i i sam Piccineli oglasio povodom svega ovoga. Ipak vecina komentara je bilo pozitivnih.
Slažem se za pretjerane mišiće, ali zar nije i Zagor takav, to je Piccinellijev stil. S druge strane, ipak je to Winter Snake, red je da se njega prikaže u takvom izdanju :)
Svašta, ne mogu vjerovati da imaju nešto protiv ovakve naslovnice.
Ako sam dobro razumeo kritike su bile izmedju ostalog i na racun preteranih misica. Pa tako neko napisa da indijanci nisu bili bilderi. Bilo je tu jos nekih bezveznih komentara. Na kraju se i i sam Piccineli oglasio povodom svega ovoga. Ipak vecina komentara je bilo pozitivnih.
La Gazzetta dello Sport and Corriere della Sera present the best of Zagor, for the first time in a prestigious hardcover edition. A series of fully colored anthological volumes, enriched by unpublished editorial apparatus, to tell the story of the Spirit with the Hatchet and learn about his adventurous universe. In each free issue four exclusive stickers, to complete the album dedicated to the legendary covers of Zagor!