Naslovnice izgledaju jako dobro Markose. Oće li sve biti spremno za CRŠ? Poslao bi curu od nećaka da mi to kupi na CRŠ. Ako se ne varam to je ovaj vikend.
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
odlučio sam da se uništim i uzmem bar jednog... markosu hvala za info o cijenama originala ali pošto volim martija, mislim da nemam šta (više:)) razmišljati...
AJJJMMMMOOOOOOOOOOO !!!!!!! NEK NEKO JAVI VEĆ JEL IZAŠLO TO!!?? JEL SU SE MOGLI KUPITI DANAS (petak) NA CRŠ-u ???!! JA SUTRA DOLAZIM U ZAGREB PA ME ZANIMA HOĆU LI IH MOĆI KUPITI !?
NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! ZZZAAAAAAAAAAAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!! DOVRAGA I BESTRAGA ! VALJDA ĆE BITI BAR U NEDJELJU JER SAM DO TADA U ZG !
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Jucer je stiglo samo 50 komada i sve se rasprodalo u dva sata. Danas bojim se necemo moci dobiti novu kolicinu, tako da cemo morati pricekati ponedjeljak... Ali velika je sreca sto smo uopce i ovo dobili, tiskare su prenatrpane, ja sam inzistirao da nam daju bar nesto samo se slovenci i bosanci kojih je bilo stvarno puno ne vrate praznih ruku. A sad cekamo vase reakcije nakon procitanih martija!