forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MARTIN MYSTERE - GIGANTI!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Gastone! Jesi li dobio možda mail od mene!?

Jesam majstore i nema frke za bilo šta! Jednostavno ti se nisam stigao javiti jer sam bio prezauzet sa pripremom ovih Martina, a dva tjedna sam bio i na putu. Uglavnom, očekuj mail početkom idućeg tjedna. Sve u svemu, neće biti nikakvih problema! Oprosti još jednom zbog malog čekanja na odgovor. Obećavam kompenzaciju kad stigneš u Makarsku!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/11/2005 : 01:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ma nema problema! Hvala ti na trudu.
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 27/11/2005 : 01:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
konačno nešto i za mene:)))

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Ma nema problema! Hvala ti na trudu.

Nema frke majstore. Ovaj CRŠ nas je malo iscrpio ali sada se hvatamo promoviranja festivala. Nakon Barce u Udinama, naravno.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2005 : 01:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

ekipo iz izdavačke kuće "libellus", nemate pojma koliko ste mi uljepšali noć s ovom izvanrednom i senzacionalnom viješću! hvala vam i svaka vam čast! zanima me još samo jedna stvar, a to je da li će se ti giganti moći kupiti ovdje u sarajevu ili makar naručiti od vas?

Uopće neće biti problema da ti to nekako dobacimo do Sarajeva, a isto tako može i poštom. Ipak, predlažem prebacivanje jer onda nema poštarine. Uglavnom, samo se javi na mail kad vidiš da su vani.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/11/2005 : 08:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
pa mislim da zasluženo imam ovih par zvjezdica kod nicka
naime
stigoh jutros na posao i i čitam ovo od jučer
i kako ono ide
prvo neko napiše HC vs SC
onda dado il neko odgovori ufino
i sad je , pomislim , tren za jet seta
i evo ti njega
a sad ocekujem Djolu da zasoli
i zasoli i sve im ili nam dečko kaže
i sad stvarno kad pomislim dal imat tvrde korice i luksuznije izdanje za recimo max razliku od 15- tak kuna za taj tiraž i koliko vidim kultne epizode ( martija odavno ne čitam , no special reason)
il nešto drugo
mislim da je odgovor jasan
il klara 75 kuna A4 96 strana
evo jedno ću kupit , jedno neću al za stripove kojih godišnje izađe dva je prihvatljivo
il šta bi reka gaston ( kojeg sam isto baš na takav način očekiva ) - KO VOLI NEK IZVOLI

IL NA HRVATSKI
to je ono šta bi ja reka

koji kurac ih jebete u zdrav mozak

a dečki iz libeliusa su napredovali
naime nema markosa i njegove revolucije bar na ovom topicu

no hard feelings - nedilja je , južina , a ja na poslu, puno vode nema plasmana ............
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13145 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/11/2005 : 11:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
hej, PRAVA STVAR!!!!!!!
nisam imao pojma o ovome, kad se sretoh s deecayom i on mi reče za MM gigante

ovaj put moram /čak/ i ja pohvaliti izdanja
(no, ovako po njuhu, najviše pohvaljujem gastona jer vjerujem da su gignati MM njegova ideja, dok markos i dado ne mogu doći do ovakvog briljantnog rješenja za izdavanje (hehe) / oni se zamaraju s nekakvim klarama šitovima)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 27/11/2005 : 11:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by Pajke

Ujebote, ovo dobro izgleda...iako odavno nisam citao MM ovo mozda i kupim!...ako bude para s obzirom na kolicinu stripova koji na trzistu...

Nadam se da ne sumnjaš u kvalitet onoga iza čega mi stojimo.

Zasto bih sumnjao? Spirou je napravljen bez greske, pa je samim tim preporuka sam po sebi.
Jedva cekam L&R!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/11/2005 : 11:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Gastone, Dado i Markose, postoji li mogućnost da ih izdajete svakih 6 mjeseci ako prodaja bude fantastična??

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/11/2005 : 12:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ovo je odlično i sigurno ću kupiti barem jedan Gigant...

P.S Hoće li biti toga na kioscima ili ću morat svratiti u Libellus,More Comics itd...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 27/11/2005 : 13:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
vidim da se ovdje sve dimi od ulizivanja i podilaženja,treba malo podgrijat atmosferu....ti giganti niš ne valjaju,pogotovo u hc i preskupo je 100 kn dat za to

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2005 : 13:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Gastone, Dado i Markose, postoji li mogućnost da ih izdajete svakih 6 mjeseci ako prodaja bude fantastična??

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Brzi ritam izdavanja, osim finansijkse strane, zahtjeva jos i izvedbenu stranu i mogucnost
kvalitetne pripreme, a i sam znas da mi osim stripova imamo i nase poslove i puno drugih obveza
i sve to moze biti kocnica brzem izdavanju, ali nikad ne reci ne, tko zna.
Naravno da odlicna prodaja moze utjecati na razmisljanje o tome, no daleko smo jos od toga,
trebamo sacekati da izadju i ova prva dva, pa da vidimo jeli vam se svidjaju.
U svakom slucaju imamo brzi ritam izlazenja od talijana...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2005 : 13:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Ovo je odlično i sigurno ću kupiti barem jedan Gigant...

P.S Hoće li biti toga na kioscima ili ću morat svratiti u Libellus,More Comics itd...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija

Trebat ces svratiti u Libellus ili neku drugu striparnicu, naklada je 500 primjeraka i nece ici na kioske.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2005 : 13:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ne znam, ali sumnjam. Realno, tesko je za ocekivati da ce izaci za 6 mjeseci, jer nije moguce to sve tako brzo pripremiti a da bude kvalitetno. Sad smo se ubili od posla za CRS, jer je bio i ken i klara i mm, a za 6 mjeseci ce biti ken i magico i sp bros i nadam se L&R. Jednostavno, prevelik je to posao. Probaj zamisliti kako je to kad moras po 5 puta procitati jedan MM gigante da bi provjerio prijevod, lekturu, ispravku lekture, tipfelere, ispravke tipfelera, ispravke ispravaka tipfelera... To su sati i sati posla... a tesko je odvojiti toliko vremena pored redovnog posla, obaveza, obitelji... Gaston je bio tri dana u Londonu i umjesto da seta sa zenom po Londonu, on sjedi u hotelskoj sobi i provjerava upis teksta. To su velike zrtve...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2005 : 13:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

hej, PRAVA STVAR!!!!!!!
nisam imao pojma o ovome, kad se sretoh s deecayom i on mi reče za MM gigante

ovaj put moram /čak/ i ja pohvaliti izdanja

Nisi ovo ti napisao sigurno ti je neko provalio nickname!
quote:

(no, ovako po njuhu, najviše pohvaljujem gastona jer vjerujem da su gignati MM njegova ideja, dok markos i dado ne mogu doći do ovakvog briljantnog rješenja za izdavanje (hehe) / oni se zamaraju s nekakvim klarama šitovima)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 27/11/2005 : 13:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
na ovom siteu se okupljaju najtalentiraniji pjesnici bivse drzave. Toliko hvalospjeva na jednom mjestu nije već dugo viđeno. Da udružite snage i spjevate neku novu Hasanaginicu ( recimo Libellaginica ), kada vam epske pjesme idu tako dobro.

Šalu na stranu. Izdanje je za svaku pohvalu. Vjerovatno ga neću kupiti, no to sada nije niti bitno. Bitno je da izlazi, tj. bitno je da mnogo izlazi. Da je tržište puno proizvoda, a u toj paleti svega i svačega, svatko može pronaći za sebe neki određeni komadić. Valjda će jednom ovakve stvari krenuti i u SC varijantama na kioske. Iskreno se nadam da će Libellus dogurati do te razine, da se može nositi s Ludensom i sličnim izdavačima. Ako vam je to uopće namjera, naravno.

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/11/2005 : 14:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
2 Giganta na godinu je dovoljno,ne treba pretjerivati.Bilo bi genijalno kad bi npr. za svaki CRŠ dobili novu porciju.

Što se tiče cijene,jasno je da (nažalost) u današnje vrijeme 100 kuna nije tako malo ali najbolja stvar kod ovih HC izdanja je što idu u knjižnice tako da će ih baš svatko moći pročitati.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/11/2005 : 14:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
jet set, PRIJATELJU.........................

čist onako
da sam se ja uvlačio , sad bi u saboru sjedio
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/11/2005 : 14:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
I još jedno pitanje o samom izdanju: kakav će biti uvodnik?Originalni talijanski ili "vaš"(kao npr. kod Kena)?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 27/11/2005 : 14:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
italijanski naravno

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/11/2005 : 14:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će me šlagirati.

Podržavam nesputani kapitalizam, rat u Iraku, slobodu naoružavanja i konzumiranja opijata. I domaće strip izdavače.
"There's no such thing as a free lunch!"
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 27/11/2005 : 14:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ja sam vec odavno slagiran!:)))))))))

"JA SAM DECAK IZ VODE, IMAM TRAG POD LEVOM MISKOM. NA TVOJE USNE BOJE MESA SPUSTICU KAP SVOJE VODE, PUSTICU GLAS IZ GRLA..."
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/11/2005 : 15:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message  Reply with Quote
Sad samo još čekam da Dinamo osvoji Ligu prvaka i mogu umrijeti sretan (dobro, i NN giganti).

Podržavam nesputani kapitalizam, rat u Iraku, slobodu naoružavanja i konzumiranja opijata. I domaće strip izdavače.
"There's no such thing as a free lunch!"
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/11/2005 : 15:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
S ovime što već izlazi na ovim prostorima i s onime što je upravo u planu, pokriveno je više od 90% izdanja koja stvarno želim imati. Ako bi u bližoj budućnosti netko na primjer objavio i NN Gigante, LL ili na primjer možda Thorgala A4 u boji, bio bih 99% zadovoljan!

Još jednom hvala Ludensu, Libellusu i ostalima...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/11/2005 : 15:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Marti

Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.

Edited by - Mr. Bushido on 27/11/2005 15:09:01
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000