Author |
Topic  |
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/07/2007 : 15:19:10
|
quote: Originally posted by Mlaki
quote: Originally posted by DeeCay
I vaša recenzija mogla bi osvanuti na stranicama stripovi.com! Pišite i šaljite nam recenzije na već poznatu adresu ili samo jednim klikom na Send mail ponad ovog posta... Vaš doprinos neće se zaboraviti
desi li se nekad da nečija recenzija ne bude objavljena? odnosno, postoje li neki kriteriji koje mora zadovoljiti, nekakav stručni žiri, što ja znam?
Nepodobne recenzije ne objavljujemo, morali smo odbiti nekog tipa sa nickom "globinjo" (ko je taj? ) jer mu je svaka druga riječ bila Dinamo! Isto tako, sve one koji pljuju po Chiaverottiju, Henryju i spominju Zagora u homoseksualnom kontekstu (čisto bogohuljenje! ), odmah režemo! 
P.S. Komentar na najnovijoj recenziji tipa kao što je ostavio momak sa super-nickom "super" nije poželjan, a bogme ni kritički, i preporuka naša je iste izbjegavati!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
Edited by - DeeCay on 05/07/2007 15:22:13 |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 05/07/2007 : 22:44:55
|
DeeCay, evo prošo ispit i zgotovio jednu recenziju Texa. Pošto nemam baš iskustva reci mi kako mogu poslati recenziju. Pokušao sam je uvaliti u tvoj E-mail u profileu ali se onda zakenja Č i Ć. Je li to problem? Ili mi nekako daj E-mail na čisto. Moj pravi E-mail: info@house-neutrino.com! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 06/07/2007 : 16:15:48
|
Čestitamo Infernu na uspješno položenom ispitu, no zaželimo mu i dobrodošlicu u klub recenzista! Dakle, Tex spašava prostitke iz gorećeg Bostona, dok njegov pard Carson skoro gubi pola svoj kozje bradice. Puno sexa, nasilja i oblokavanja!
Bostonska misija TX SD 45/47
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=TX&StoryID=583
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3956 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 06/07/2007 : 18:35:32
|
može prijedlog? da svi ono koji glasaju sa jedinicama da se njihov komentar izbriše! koji kurac glasaš ako nisi u stanju dat ocijene!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Posted - 06/07/2007 : 19:07:23
|
quote: Originally posted by sonor
može prijedlog? da svi ono koji glasaju sa jedinicama da se njihov komentar izbriše! koji kurac glasaš ako nisi u stanju dat ocijene!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Točno, triba brisati te gluposti. Prvo iz razloga što je nekulturno, iritantno, debilno, glupo, skretanje pažnje na sebe, izaziva... A, bogme, bitno je i radi prosjeka na dnu stranice da se može vidit jedan prosjek razmišljnja nas komentatora. Ta ocjena i mene uvjeri u neke stvari. Problem je sa članom s nickom super. Možda je učinio namjerno, a možda iz nepažnje, ako je slučaj potonji neka editira. |
 |
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
92 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 06/07/2007 : 19:08:03
|
Ne treba sve komentare sa jedinicom brisat, ima mnogo epizoda koje zaslužuju nulu, a ne jedinicu. Trebalo bi brisat komentare sa samim ocjenama, znači komentare bez teksta.
" Žene su zakon, a mi volimo rupe u zakonu! " |
 |
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
92 Posts
Posted - 06/07/2007 : 19:11:33
|
quote: Originally posted by Inferno
Točno, triba brisati te gluposti. Prvo iz razloga što je nekulturno, iritantno, debilno, glupo, skretanje pažnje na sebe, izaziva... A, bogme, bitno je i radi prosjeka na dnu stranice da se može vidit jedan prosjek razmišljnja nas komentatora. Ta ocjena i mene uvjeri u neke stvari. Problem je sa članom s nickom super. Možda je učinio namjerno, a možda iz nepažnje, ako je slučaj potonji neka editira.
Čovjek je samo htio sugerirat da je strip objavljen...
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3956 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 06/07/2007 : 19:15:25
|
a zbog sugeriranja je samo smanjija prosjek recenzije!
|
 |
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
92 Posts
Posted - 06/07/2007 : 19:19:06
|
Slažem se, treba brisat takve i slične komentare, da se dobije jasnija slika o kriteriju fanova.
 |
|
Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts
Member since 18/05/2007 |
Posted - 06/07/2007 : 20:59:58
|
I ja se slažem da se brišu komentari kao ovaj prvi na Almanahu. Ali se ne slažem da treba brisati komentar gdje su samo ocjene. Za razliku od prvospomenutog ocjene nešto i govore o mišljenju o stripu. |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Posted - 06/07/2007 : 21:29:20
|
Mišljenja sam da bi ljudi trebali napisati za komentar više od 2 ili 3 rečenice. Dajte malo argumenata. Meni nije đir napisati "bravo", "super", "smeće"; ako ništa moram sam sebi napisati razlog epiteta i kritika. |
 |
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
92 Posts
Posted - 06/07/2007 : 21:51:44
|
Mišljenja sam da bi ljudi trebali napisati za komentar više od 2 ili 3 rečenice. Dajte malo argumenata. Meni nije đir napisati "bravo", "super", "smeće"; ako ništa moram sam sebi napisati razlog epiteta i kritika.
Pa da, bilo bi dobro kad bi se malo obrazložile zadane ocjene, no meni su i komentari tipa dobro, loše itd. bolji nego komentari bez teksta. Kad smo već kod idealnog ocjenjivanja bilo bi poželjno da se strip "friško" pročita prije ostavljanja komentara tada bi statistike bile realnije. Također, bilo bi zanimljivo vidjeti komentare strip autora o pojedinim epizodama
e da, inferno ako imaš mogućnost editiranja recenzije,ispravi zanimljivosti o Johnu Benbowu  
Edited by - Manetola on 06/07/2007 21:53:10 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/07/2007 : 21:58:41
|
Mišljenja sam da bi ljudi trebali napisati za komentar više od 2 ili 3 rečenice. Dajte malo argumenata. Meni nije đir napisati "bravo", "super", "smeće"; ako ništa moram sam sebi napisati razlog epiteta i kritika.
ma fina su ti nastojanja, ali - prepoletna! i ja bih volio raspredati o pričama, ali, paradoksalno, tu na the stripovi-com ima svega par ljubitelja tog tipa (dobro ajde ima ih 20-30 ali raspršenih u vremenu i prostoru pa se rijetko kad ili nikad ne skupe i zasjednu na forum) ovih ostalih 3000 se zanimaju ili slaganjem stripova na policu ili preprodavanjem ili tek prelistavaju radi nostalgije
na prste jedne ruke možeš izbrojiti obožavatelje (u pozitivno-gikovskom smislu), tak da zapravo možeš biti sretan s tim "super", "bravo"...ispada na kraju ... jaki stripovi forum
____________________________________ Tako je govorio Zagortustra. |
Edited by - stinky on 06/07/2007 21:59:22 |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Posted - 07/07/2007 : 00:07:28
|
quote: Originally posted by stinky
ma fina su ti nastojanja, ali - prepoletna! i ja bih volio raspredati o pričama, ali, paradoksalno, tu na the stripovi-com ima svega par ljubitelja tog tipa (dobro ajde ima ih 20-30 ali raspršenih u vremenu i prostoru pa se rijetko kad ili nikad ne skupe i zasjednu na forum) ovih ostalih 3000 se zanimaju ili slaganjem stripova na policu ili preprodavanjem ili tek prelistavaju radi nostalgije
na prste jedne ruke možeš izbrojiti obožavatelje (u pozitivno-gikovskom smislu), tak da zapravo možeš biti sretan s tim "super", "bravo"...ispada na kraju ... jaki stripovi forum
____________________________________ Tako je govorio Zagortustra.
Bolna istina.  |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Posted - 07/07/2007 : 00:11:21
|
quote: Originally posted by Manetola e da, inferno ako imaš mogućnost editiranja recenzije,ispravi zanimljivosti o Johnu Benbowu  
Vidio sam i ja tu greškicu, a nastala je zbog "dotjeravanja" linkova. Nadam se da će je vidjet Deecay i ispravit. |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7939 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 07/07/2007 : 02:01:55
|
da to i meni smeta, a samo bezveze kvari prosjek ocjene najjači su mi oni što napišu "odličan strip, najbolji..." itd. i onda zaborave staviti ocjene . vidio sam dosad nekoliko takvih slučajeva. tribalo bi upozorit te članove da to isprave.
Bloody hell! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17719 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 07/07/2007 : 17:30:44
|
Meni su najsmjesnije ocjene nekog tipa sa nickom Neustrašivi Chico. Evo npr. za epizodu Sramotan Sporazum:
Autor:Neustrašivi Chico 1.9.2006 17:16:00 Ocjena: (10,10,10,10) 100%
...ocjenu dajem iz protesta...svi mrzite ovih dvadeset kakti jadnih epizoda...a zagor je zagor jedan bolji neki lošiji al to je ipak zagor...
A vecina ih je u tom stilu. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/07/2007 : 20:30:15
|
quote: Originally posted by delboj
Meni su najsmjesnije ocjene nekog tipa sa nickom Neustrašivi Chico. Evo npr. za epizodu Sramotan Sporazum:
Autor:Neustrašivi Chico 1.9.2006 17:16:00 Ocjena: (10,10,10,10) 100%
...ocjenu dajem iz protesta...svi mrzite ovih dvadeset kakti jadnih epizoda...a zagor je zagor jedan bolji neki lošiji al to je ipak zagor...
A vecina ih je u tom stilu.
To, a i još više na http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=25510

Dios no juega a los dados
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 09/07/2007 : 09:42:06
|
Kad imamo samozatajnih i slaborječitih komentatora, ali se osjećaju pozvani da komentiraju strip... Tih 10-15% totalno faličnih komentara možemo smatrati i standardnom greškom koja se kompenzira prevelikim ocjenama i preopširnim komentiranjima drugih fanova.
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 09/07/2007 : 10:28:46
|
Neustrasivi chico je luud! Najbolje komentare ima! Napiše da mu se ne sviđa a ostavi sve devetke. A to kad neko ne obrazloži svoje niske ocjene i napiše samo - sranje, to razumijem jer kad si toliko razočaran nekim stripom izgubiš volje za opširnim pisanjem...
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day  |
Edited by - npetros2@htnet-dsl on 09/07/2007 10:29:26 |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 09/07/2007 : 10:30:56
|
Mislim da znam na čiji komentar misliš i skroz me nasmijao!     
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day  |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Posted - 09/07/2007 : 11:55:19
|
Moji novi komentari su ogromni . Jednostavno osjetim žal' ako ne rećem sve što mogu reći. Recenzije shvačam kao enciklopediju ili zakone u kojima treba što više rupa pokrit. |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts