Author |
Topic  |
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17642 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17642 Posts
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/06/2012 : 14:58:20
|
quote: Originally posted by King Warrior + drugi Agarthi stripovi. Ako se ne varam delboj je taj koji dodaje nove naslovnice na sajt. Na ovaj nacin kada doda naslovnicu i upise ostale podatke, stavi jos samo link za recenziju.
Agarthije sam već dodao, samo nisam Zagora jer nije izašao kad sam stavljao. Nevere sam zaboravio, sorry. U zadnje vrijeme ubacim (više-manje) kad vidim što delboj stavi kao nove naslovnice. Morao bih biti više ažurniji.
@delboj eh, konjanike sam uopće zaboravio da ima i SC Konjanici vremena. Stavio sam samo abaton i SD. recenzenti nekad napišu sve verzije, nekad ne. Uvijek pretražim postoji li još koje nenavedeno izdanje kad stavljam recku. Ovo mi promaklo. sorry
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 13/06/2012 : 14:59:47
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Tekst te recenzije je odlican, kratak ali kvalitetan i kriticki,ali ne shvatam kako to da "nema posebnih napomena"?
Mislim da se kiky nikad nije previše trudio oko zanimljivosti... Daj probaj apelirati nek baci još koji dodatni trud oko toga. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17642 Posts
Posted - 13/06/2012 : 17:37:56
|
quote: Originally posted by DeeCay
Agarthije sam već dodao, samo nisam Zagora jer nije izašao kad sam stavljao. Nevere sam zaboravio, sorry. U zadnje vrijeme ubacim (više-manje) kad vidim što delboj stavi kao nove naslovnice. Morao bih biti više ažurniji.
Pa pogledaj i ove naslovne raznih izdanja početnih brojeva Alana Forda, tu dosta toga fali. I za nova Libellusova izdanja nisi dodao. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 13/06/2012 : 17:39:52
|
quote: Originally posted by DeeCay
Tekst te recenzije je odlican, kratak ali kvalitetan i kriticki,ali ne shvatam kako to da "nema posebnih napomena"?
Mislim da se kiky nikad nije previše trudio oko zanimljivosti...
netko bi na ovo mogao nadodati da se kiky nikada nije previše trudio oko ničega u recenzijama...
ali dobro, biću bolji... potrudiću se oko zanimljivosti... to se lako može i naknadno dodati u recenziju...
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:15:38
|
quote: Originally posted by kiky netko bi na ovo mogao nadodati da se kiky nikada nije previše trudio oko ničega u recenzijama...
Spustio si sam sebi da preduhitriš druge možebitne maliciozne komentatore i provokatore, odlična taktika! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 16/06/2012 : 03:04:44
|
Dee poslao sam ti na mail recenziju Argentine od Mister Noa. Rezervirao bih još jednu ako je moguće - Krstarenje iz noćne more / Mister No LIB 27. Valjda je nije nitko ugrabio. A ne znam ima li gdje popis rezerviranih recenzija, ili se ovdje treba vraćati unatrag pa gledati. Thanks |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/06/2012 : 16:47:51
|
Ovotjedni noviteti na tapeti! Slobodno pročekirate i komentirate, besplatno je i ne košta ništa, osim (vrlo dobro) potrošenog vremena!
Zvjerski brlog by kiky Dylan Dog DD SD 37 | 96 str.
Bajka o princezama, prinčevima i neizbježnim čudovištima... Hladna, zlokobna, u kojoj su se stvarnost i mašta isprepliću do granice ludila.

Izdaja by Jerry Krause Agencija Alfa AA LIB 6b | 79 str. Zanosna May Frayn, privlačna agentica osebujnih oblina ponovno u zasebnoj epizodi! Ovaj put je upala u komplicirani trokut koji čine i njeni dečko Raul Leblanc koji je, ironično, bivši lopov kao i ona te Rena, Raulova opsesivna sestra. Kroz priču o ljubavi, ljubomori i povjerenju May pokušava spasiti svoju vezu s Raulom, ali opsesivna Rena čini sve kako bi zagorčala život May i vratila Raula na "pravi put".

Renato Queirolo biografija - urednika, scenarista...
Renato Queirolo, izvorno autor scenarist koji svoju strip-karijeru započinje autorskim stripovima, uvijek s provjerenom koautoricom; da bi svoju karijeru nastavio kao sada već "legendarni" urednik na nizu serijala kuće SBE. A nije zaboravio ni pričati priče…
 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17642 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 19/06/2012 : 18:57:17
|
Argentina recenzija by kucak (prvijenac!)! Mister No MN LIB 33 | 173 str. Mister No je gost zabave u raskošnoj vili bogatog Kineza Li Changa. U jednom trenutku oblak opijuma obavije sobu i svi prisutni padaju u trans, te nakon toga u duboki san. Kada se probudi Mister No pokraj sebe nalazi leš i svoj pištolj u kojem nedostaju dva metka. Dolazi policija i pilot je, osumnjičen, primoran pobjeći. Jedini izlaz je pronaći pravog ubojicu. Trag vodi u Argentinu...
 |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 19/06/2012 : 19:04:16
|
Recenzija je i više nego pristojno napisana (sadržaj/forma), posebice ako uzmemo u obzir da je riječ o prvijencu! Teraj dalje, mučačo! |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 19/06/2012 : 19:39:20
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Recenzija je i više nego pristojno napisana (sadržaj/forma), posebice ako uzmemo u obzir da je riječ o prvijencu! Teraj dalje, mučačo!
Hvala Luca! Potrudit ću se koliko mogu. Rezervirao sam još jednog Mister Noa - Krstarenje iz noćne more, već sam je počeo pisati, pa će, nadam se, kroz koji dan biti gotova. |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Posted - 20/06/2012 : 14:32:21
|
Kucak, nisam citao epizodu pa ne mogu da je komentarisem, ali sam uzivao citajuci tekst. Imas onu zicu koja se trazi, samo teraj dalje!
Hvala Patak. Pohvala od tebe mi znači jer si veliki poznavalac stripa, imaš ogroman dar za pisanje (čitao sam početak tvoje Zagorove epizode) i sjajan si forumaš. Thanks man! |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 20/06/2012 : 16:54:10
|
quote: Originally posted by kucak
Kucak, nisam citao epizodu pa ne mogu da je komentarisem, ali sam uzivao citajuci tekst. Imas onu zicu koja se trazi, samo teraj dalje!
Hvala Patak. Pohvala od tebe mi znači jer si veliki poznavalac stripa, imaš ogroman dar za pisanje (čitao sam početak tvoje Zagorove epizode) i sjajan si forumaš. Thanks man!
Ih breeeeeee!!! Sad mmi je lice takve boje da je i moj avatar naspram njega bledunjav fakju maaaaaan! |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Topic  |
|